Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Fofana ?

To je jedan stoper, treba jos jedan :D

Klub koji ima najvise ambicije ne sme se oslanjati na igraca od 38 godina da drzi odbranu.

Fofana je siguran starter, treba mu samo naci pravog partnera.

• 4 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Kakav top 4, hajmo biti malo realni, jedino ako se neko cudo desi na vise nivoa.

Arsenal, City prakticno sigurno zauzimaju mjesto u top 4. Vjerujem da ce City osvojiti, ali da ce Arsenal biti tu negdje, zatim poprilicno sam siguran da ce i Newcastle tu da se nadje jer su najbolje prosli zbog ovog prvenstva, prakticno su im svi igraci odmorili, nemaju problema sa povredama kao mi, a i prije prvenstva su imali neki identitet.

Za ovo cetvrto mjesto ostaje da se ugura neko od sljedecih, Liverpool, Tottenham, Chelsea, Man United. Brighton mislim da ce otpasti.

Realno, ako misle da mu daju na osnovu toga bolje da mu odmah daju, da ne gubimo vrijeme.

E sad, ako mene pitate dao bih mu dvije sezone pa kud puklo da puklo, ocigledno da kaubojac nece dovesti trenera koji nama pase, posto mu se sve svelo na tabele i analitiku te ko hoce sa njima da prica na telefon. Jedino sto bi mogao da bude zahtjev iz mog ugla, to je da Potter jednostavno mora da stvori identitet, tj. da se drzi svoje igre, svoje zamisli i onog sto smo gledali ranije od njega, a ne da nastavlja ovaj zihearski cirkus.

Toliko smo jadni da sam u sred svjetskog prvenstva sanjao kako igramo utakmicu protiv Fulhama i Fulham nas dere 6:0, a Potter gleda utakmicu sa tribina i jede sve sa tacnom u krilu. Kamera ga zumira, a on je gleda izbezumljeno kao i inace.

• 2 sedmice kasnije...

Zasad najgori fudbal koji gledam pod nekim trenerom, a gledali smo svašta. Stvarno mi je nejasno kako. Da sam zamišljao gori scenario teško bi bilo.

A stvarno ne vidim segment u kom smo išta unaprijedili.

Nije mogao preko noći zaboraviti trenirati.

Nešto drugo mora biti posrijedi. Ali bojim se da ga najviše košta to što nema karizmu. Što nema petlju da npr. Ziyecha nakon onih koketiranja s Ajaxom otjera u pm. Vjerujem da mu Boehly kroji politiku tj. govori ko mora igrati. Jer kako objasniti stalno iste postave. Southgate zasluženo klupirao Mounta, a kod nas je nedodirljiv igrač. Isto vrijedi i za Sterlinga.

Ten Hag ronalda poslo u pm

Rashford srao nesti, odmah klupa.

Eth ima muda i mogao bi vratit united u top klubove epla

Nas harry potter ne znam ni kak prica. Nisam vidio da je otvorio usta na utakmici

Odlazi i ne vracaj se nikad vise, najslabiji trener odkad znam za chelsea isti rang AVB, nek ide trenirat mid table klubove, imao je sad vremena puno mini preseseon, kaze frajer kljucni igraci fale.. pa igras sa jebenim forestom najslabijom ekipom u ligi! Pa da ti fali 10 igraca nema izgovora za okakvu katastrofalnu igru! Ja ga nemogu vise gledat

1 hour ago, reLo said:

Nije mogao preko noći zaboraviti trenirati.

Nešto drugo mora biti posrijedi. Ali bojim se da ga najviše košta to što nema karizmu. Što nema petlju da npr. Ziyecha nakon onih koketiranja s Ajaxom otjera u pm. Vjerujem da mu Boehly kroji politiku tj. govori ko mora igrati. Jer kako objasniti stalno iste postave. Southgate zasluženo klupirao Mounta, a kod nas je nedodirljiv igrač. Isto vrijedi i za Sterlinga.

Za ovu utakmicu se može opravdati, na prošloj svi bili dobri, nije morao nikoga klupirati, a nije imao ni nekih opcija sa klupe.

Njegova je krivica što su svi igrači tako loši, nijedan igrač ne igra bolje nego ranije, to je posljedica "sistema" koji ne izvlači maksimum iz nijednog igrača.

Pokazatelj da promena samo zarad promene nije resenje. Sa druge strane, Brighton nije nista slabiji otkako je otisao fikus. Jedini pozitivni komentar je sto se "prolepsao" otkako je dosao na ekskurziju u Chelsea

image.png.860ce595610b897aa1ce974ed8df04cc.png

Ono sto je dobro u celoj prici sto imamo i Vivela i Sjuarta (mada je i dalje nejasno koja su polja njihovih odgobornosti) ali da sluti na dobro ne sluti. Ova, pa serija sa Lampsom i sa AVB om su rame uz rame koliko su jezive. 

Ja sam do sada i verovao u njega ali vise ne. Dakle posle one pauze on apsolutno nije nista korigovao u igri tj u principima igre. Imao je i neke igrace na raspolaganji ali apsolutno nista nije krucijalno uradjeno. Ziheraska dodavanja, losa igra pod pritiskom, katastrofalno kretanje bez lopte, pogresne role igracimaa, nemotivisani igraci, bez zelje da grizu, veliko nista. 

Zivo me zanima kakvo misljenje imaju ljudi koji odlucuji o nkegovoj sudbini ali ulazimo u sve dublji kanal. 

U najgorem slucaju treba da dobijd ultimatum Man city i fulam pobeda ako ne cao, idi treniraj neki suzberi.

Po meni jedino sto se njemu i ostalim trenerima koji su nas dosad vodili može zamjeriti je forsiranje istih igrača. Znači ne zanima da li na klupi imaš samo omladinca od 16 godina koji igra veznog, on mora da igra umjesto Žoržinja. Dovode se silni mladi igrači, a ne daje im se prilika, i neće im se ni dati prilika sem nekih 20ak minuta. Hutchinson, Chukwumueka dovedena djeca od 16-17 godina, dato za njih 15ak miliona i ne igra nikako. Kog Boga dovodiš dijete, ako mu nećeš dati priliku da igra dok ti je ekipa devetoplasirana, znači ne možeš gore.Radije prvo dovedi 4 5 kapitalaca od 26-27 godina pa onda idi po mlade igrače.Jebeni Nottingham 18. na tabeli i ne možeš im prići golu pa jebem ti sunce i te Čelzijeve veterane koji ne mogu pobijediti tek promovisanu ekipu. 

• Popularna objava
2 minutes ago, Igi said:

image.png.7761c60496cebb105395784833d11edc.png

Da stvari budu jos veselije, mozemo se sloziti da nam je trenutno najbolji igrac Kepa. :D

Žalite za Tuchelom ko da svi nismo kopali sebi na oči na igru Chelsea u zadnja tri mjeseca njegovog vodstva.

Da je neko znao da ce nam igra doci na ono pa i gore nego kako je izgledalo ppd tuhelom naravno da ga ne bi menjao. 

Boeli je napravio gresku u koracima jer ne poznaje fudbal a ni menadzerisanje u ozbiljnom FCu i to nas je kostalo. 

Sad za razliku od ranije ima ko da se "umesa" a da to nije ovaj saban amer. Ako se on i dalje mesa. Cao. 

Ukoliko Poter zaista nema plan ili ima, ima ko to xa prepozna. 

Ali da je uzalud protraceno mesec ipo dana jeste i to se vidi.

Ko da rezultat protiv Dinama u prvoj utakmici nije bio potpuno ista slika ovog danas. Bezidejni, ekipa samo puno manjim budžetom i nepoznatim imenima nas nadigrala i hajd ćao. Preljevamo iz jedne posude u drugu bezveze. Igrači su problem, ne treneri sem onoliko koliko guraju škartove u prvih 11. Ako ćemo mijenjati trenera i ako će taj isti gurati Jorginha,Havertza,Pulisica,Azpija onda nemoj hljeba ti da mijenjamo bilo šta.

Veci je problem igra nego rezultati. Mi nemamo nikakve igre, cak ne mozemo ni da stanemo na loptu protiv ekipe kao sto je Nothingem sto je nedopustivo. Kakvi god da nam igra prvih 11, i dalje su dosta kvalitetniji od njihovih 11. Mi smo danas bili izdominirani od strane Championship ekipe.

Na sve to nas trener je i dalje u duhu Brightona i prica kako smo se dobro namucili da osvojimo ovaj bod. Wtf, jel nam to cilj?

Takodjer zasto se nista ne mijenja? Formacijski, pristupom i selekcijom igraca? Zasto je Hall odjednom prestao dobijati priliku? Dijete je vec sad bolje i od Jorginha i od Cucurelle, zavisno gdje igra.

Zatim sam izgled Pottera(neki ce reci nije bitan izgled) je nesto sto ne uljeva povjerenje igracima. Autoritet ne postoji, lik je i pojavom tanak, ne posjeduje taj X faktor koji imaju najbolji treneri.

Ja licno ne vidim nista, ali ni jednu jedinu pozitivnu stavku vrijednu pomena kada je Potter u pitanju. Mi smo mnogo losiji nego pod Tuchelom, ko god kaze suprotno, laze ili ne voli Tuchela. Zadnjih godinu dana smo i kod Tuchela igrali lose, ali ovo sad je totalno negledljivo. Dominiraju nas drugorazredne ekipe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.