Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Dobro je krenuo. Rutinske pobjede na posljednje 3 utakmice, Milan riješen kao Krasnodar prije 2 godine, ne primaju se golovi, odbrana dozvoljava jako malo prilika protivniku, igra se dosta brže, koristi širinu kadra i mnogi igrači su zaigrali bolje. Svaki trener je dobro krenuo, vidjet ćemo kako će se snalaziti kada krene zima, tu se svake sezone raspadnemo i pokažemo da nismo materijal za borbu za titulu. Za sada sam optimističan.

• Autor

ja bih bio presretan kad bi osigurali na vrijeme top4.

kod nas obicno novi treneri osvajaju cim dodju, i odmah ubrzo dobiju otkaz. za promjenu ne bi mi smetalo da nista ne osvojimo, ali zato da napadnemo iduce sezone.

Osvajanje lige protiv Citya u ovom trenutku nije realno. Nemamo kvalitete za to ma koliko nas dobro Potter posložio. 

Ne samo unutar 8-10 bodova nego da pokazemo i dobru igru. Dolaskom Pottera deff igramo vise vertikalno, manje kruzimo bespotrebno i manje dodajemo prvom igracu do sebe. 

U ovih prvih 5 utakmica do sad postoje mnoge stvari koje su drugacije nego pod Tuchelom. 

1. Mijenjamo formacije cesce

2. Igramo vise kroz sredinu nego preko krila

3. Duge lopte u prostor cesce igramo

4. Promjena strana je sve cesca

5. Rotacija igraca

6. Presing nije po svaku cijenu nego se protivniku postavljaju zamke u odredjenim dijelovima terena i pokusava se iz toga kreirati sansa.

Naravno ovo je mali uzorak utakmica, nisu ni protivnici bili toliko jaki pa cemo jos sacekat sa nekim hvalospjevima. 

Sta mislite kako će Potter pokusati rijesiti ovaj izostanak Jamesa??

Da li će posegnuti za prastarom metodom i staviti tu Azpilicuetu ili će ipak nesto drugo smiksati, da li postoji šansa da recimo Cucurellu gurne na desnu stranu?

Biće jebeno, azpi kao RWB je beskoristan u napadu, mislim ponekad ga prosere ali to je ugl patnja za gledanje. Azbi kao RB može ali onda neka ne ide u napad nikako, RCB mi je nekako i prihvatljivo. Sterlinga tu gurati, nekako mi ne leži, misilim da će se desiti isto kao i sa Pulišićem i CHO-om. Ostaju opcije RLC koji možda može protiv nekih ekipa to da pokrije, ili da se pokuša sa Ćućurelom, koji očigledno nije za stopera 

• Autor

Kakva razlika izmedju Pottera i Tukela. Iz aviona vidljiva.

Jucer nas nikako nije islo, ali barem covjek vidi ono sto svi vide ko je lose i kad treba mjenjati.

Samo da se Potter ne pokvari, kasnije, a hoce nazalost.

Sjecam se i Conte je u pocetku na vrijeme znao uvoditi izmjene, pa je kasnije to postalo da izmjene ulaze u 80oj minuti.

• Popularna objava

Fakat ja se zijanio kad na kraju prvog poluvremenu neko od forumaša napisa "Cucurella i Havertz najgori". Krenu drugo poluvrijeme, kad čovjek obojicu mijenja. Dafaq! Pa ni jedan trener to nije radio do sada. Već su se vodili logikom: imam vodstvo, valjda ću ga nekako zadržati do kraja.

Svaka mu čast. Dakle, ako si karina na terenu - ideš vani. Prosto kao pasulj.

• Autor
  • Popularna objava
7 hours ago, reLo said:

Fakat ja se zijanio kad na kraju prvog poluvremenu neko od forumaša napisa "Cucurella i Havertz najgori". Krenu drugo poluvrijeme, kad čovjek obojicu mijenja. Dafaq! Pa ni jedan trener to nije radio do sada. Već su se vodili logikom: imam vodstvo, valjda ću ga nekako zadržati do kraja.

Svaka mu čast. Dakle, ako si karina na terenu - ideš vani. Prosto kao pasulj.

imaju ljude koji su zaduzeni da citaju ovaj forum. 

Brentford je pokazao nasu dugogodisnju manu - podloznost presingu, i nadam se da je to uzeto u obzir, te da ce se sve manje desavati.

Zelim da momci igraju onako kako je on po svom dolasku i najavio, hrabro, odlucno i stalno ka napred.

Da se nije onako amaterski i naivno uslo u mec ne bi ni bilo potrebe da se menja.

Al dobro, ima pet godina da se ispraksira. Valjda potraje duze nego Moyes.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.