Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Mislim da treba da ode jer ne verujem da ima mentalnu sposobnost da se izbori sa svime sto ga je snaslo. 

Ali, ali ako je Uprava resila da mu da podrsku i da gura taj neki projekat koji su zamislili onda nema guranja  problema pod tepih. I kod prethodna dva trenera i sada se ponavljaju iste stvari - igraci koji treba da nose ekipu su u katastrofalnoj formi. Sramotno je kako pojedinci igraju a i dalje nose dres Celsija. Da se bune znaju, da miniraju trenera znaju a da se pogledaju u ogledalo ne znaju. I tako godinama unazad.

Ne postoji trener koji moze OVU grupu amatera da natera da igraju ozbiljan fudbal. 

Svako koga trener ne vidi u svojim planovima, za koga je ocigledno da vec odavno nije ni za termin ispred zgrade a kamoli ca Celsi mora da bude udaljen iz kluba, bez izuzetaka. Prodaja, pozajmica, raskid ugovora, kako god i kome god, samo da se cisti.

Dakle prvi i osnovni cilj je napraviti grupu igraca koji ce zeleti da igraju za Celsi sa 100% svojih mogucnosti, uvek i na svakom mecu. 

Ovo je bruka nevidjena u novijoj istoriji kluba, i moraju se doneti neke teske ali neophodne odluke. 

Ja bih na njegovom mjestu sam napustio klub. Ovi rezultati i igre nisu dostojne ni timova u borbi za opstanak, ozbiljno bih se zapitao na njegovom mjestu i otišao dok nisam napravio veću štetu. Nikakav pozitivan trend se ne vidi, nemamo se za šta uhvatiti.

Čak i da ga igrači miniraju, što je vrlo moguće, tražio bih od kluba da se prodaju svi ti igrači. Ako me uprava ne bi poslušala dao bih otkaz.

50 minutes ago, reLo said:

Po prvi put u životu istinski želim da se ovom čovjeku dadne koliko god treba vremena. Siguran sam da će nam se isplatiti. 

Na osnovu cega?

34 minutes ago, soxx said:

Ima srece sto nema nekih trenera na trzistu pa sam i ja tu jos u svejednomi modu

Kako nema?

Pochetino(iako bi radije da ispadnemo iz lige nego njega),

Zidane, Enrike, Bielsa, Tuchel ( 🙂 ), Hasenhutl, Tite, Joachim Low to su sve treneri bez angazmana.

Imas i trenere koji su pod angazmanom ali ih mozes dovesti za dobre pare:

Flick, Mancini, Schmidt, Tudor (btw njega sam samo stavio kako bi skrenuo paznju na dobar posao koji radi sa Marsejom), De Zerbi.

Svi nabrojani su bolji od Pottera.

Tuchel je vec bio i dosta njega, Enrike je propao svugdje gdje je bio, posebno dokazao svoje znanje sa Spanijom gdje mu Alonso i ostala sorta igra sa dosadnijom igrom nego Sarri. Bielsa je za manjih klubova gdje moze tjerati igrace da trce dok se ne pocnu svi povrijedjivati kao u Leedsu, pa zamalo ispadose. Flick je posebna sorta, taj imao jednu sezonu dobru i eto opet ga vidimo koliko je "odlican" u Njemackoj

22 minutes ago, hamco said:

Ok, koji je Potterov CV? Haha majke mi diablo ti sam sebe lazes. 100x izgovorena laz nece postati istina.

Potterov CV da je poluprofesionalnu ekipu napravio profesionalnom i doveo ih daleko u europa ligi, uzeo Brighton i sa nimalo novca napravio od fakticki Burnley ekipe ekipu koja igra napadacki i lijepo na oko, a uz to ih balansirao da se svake sezone mogu nadati da ce biti u top 12. De Zerbija hvalis, a bukvalno zbog Potterovog sistema nastavljaju da igraju fino. Strpljenja i doci ce sve na svoje. Meni je najvaznije sto Boehly i uprava ne razmislja kao forumasi, nego gledaju dugorocno. Potter je pravi covjek za ovaj posao.

Apsolutna podrška Potteru od mene, nikakav otkaz ne dolazi u obzir, vrijeme je da konačno prebrodimo krizu bez smjene trenera. Drago mi je što vidim ove vijesti da uprava ni ne razmišlja o otkazu.

43 minutes ago, diablo_bih said:

Potterov CV da je poluprofesionalnu ekipu napravio profesionalnom i doveo ih daleko u europa ligi, uzeo Brighton i sa nimalo novca napravio od fakticki Burnley ekipe ekipu koja igra napadacki i lijepo na oko, a uz to ih balansirao da se svake sezone mogu nadati da ce biti u top 12. De Zerbija hvalis, a bukvalno zbog Potterovog sistema nastavljaju da igraju fino. Strpljenja i doci ce sve na svoje. Meni je najvaznije sto Boehly i uprava ne razmislja kao forumasi, nego gledaju dugorocno. Potter je pravi covjek za ovaj posao.

Za Pottera se sve slažem što si napisao. On je trener kojeg sam na osnovu pokazanog u prethodnim klubovima želio da vidim u Chelseaju.

Ali imam pitanje za tebe. Na osnovu čega smatraš da je on pravi čovjek za ovaj posao? U kojem segmentu se vidi napredak da možemo reći da bi dugoročno ovo moglo biti dobro?

Zamislite da smo 2014 godine ostavili Islama Feruza u napad i McEachrana u sredini umesto da smo doveli Costu i Fabregasa. Tako mi se cini ovo.

Od svih mogucih trenera da prebrode krizu, izabrali onog koji je to najmanje zasluzio. Pretpostavljam da je ego u pitanju.

Vidio sam napredak dok smo imali samo nekoliko povreda, igrali fino i onda pocelo sa povredama. Sreca, pa smo bili osigurali LP bas zbog Pottera, pa se nadati da ce se neki oporaviti do knock out faze. Pravi covjek za ovaj posao bas zato sto je iz Brightona izbio defanzivu i ziheraj, a to nama najvise treba. Proces je velik, jer ima dosta parazita koji misle da su neki kurac u klubu ala Jorginho (zato mi je drago sto ode na kraju sezone), valja ovdje izbiti i mentalitet haj daj u odbranu sve, a gore ubacuj sto vec rade otkad su u klubu. Potter je napravio to u svojim bivsim klubovima i zbog podrske uprave mislim da ce uspijeti to uraditi i ovdje.

2 minutes ago, Igi said:

Zamislite da smo 2014 godine ostavili Islama Feruza u napad i McEachrana u sredini umesto da smo doveli Costu i Fabregasa. Tako mi se cini ovo.

Od svih mogucih trenera da prebrode krizu, izabrali onog koji je to najmanje zasluzio. Pretpostavljam da je ego u pitanju.

Pa sta trener moze kada je naslijedio zelje prethodnika i prethodne uprave ? Stavljati Omarija koji jos nije spreman za ovaj nivo fudbala? Bas zbog toga je Potter pravi izbor, jer ce okantati ove igrace i napraviti kako treba ekipu. To se ne moze vidjeti kada imas 11 igraca povrijedjenih i vjerovatno boljih nego sadasnjih prvih 11 sto mozes nabacati u ekipu.

Tuchel imao povrijedjena 3 igraca, svi ste imali razumijevanja zbog lose igre, ukljucujuci i mene, a sada nema razumjevanja kada trener ima povrijedjenih hiljadu igraca, a tek tu nekoliko mjeseci.

1 minute ago, Wisey said:

Spaletti je odlican i dosta potcjenjen trener.

Slazem se, i meni izgleda kao fin trener, uz to i mlad. Voli napadacki igrati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.