Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Tuhelova volja, spreman je fizički,trenirat će do kraja sedmice.Mislim da hoće igrat pošto smo karina u završnici, ja sam ga stavio u tim.
Ovo danas je izgledalo dobro, i vise nego dobro, tacno se vidi sta nam je falilo i sta to donosi Lukaku. U par situacija trapav ali osvojio je mnogo duela i bio nerjesiva enigma za odbranu Arsenala.
Jedva cekam sljedece kolo da ga vidimo protiv Virgila Van Dajka. Bit ce to sudar titana.
Stvarno izgleda ko lider, možda Haland i jeste bolji ali je Lukaku sazrio i puca od samopouzdanja. Nije imao sreće mogao zabiti još jedan i asistenciju ali jebiga šta je tu je. Odličan debi, samo da nastavi ovako.
Odlicno, jos od Coste nismo imali ovakvog napadaca. Silovao im je dvojicu branica.

Vidjet cemo ga protiv Van Dijka, kakva ce to borba da bude.

Piše da nije dostupno u mojoj zemlji

Kako to? Elem, nista specijalno. Kao najbolji momenat drugog kola stavljen Lukaku. Dolazak na stadion, igra, gol i kraj sa navijacima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.