Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

pa ne bi nam bilo prvi put da čekamo igrača, upravo tog Kostu smo i čekali

a i pitanje je da li će uopšte i doći do transfera Koste pošto sad ispada da AM nema pravo nikako da potpiše igrača do Januara

fazon je u tome što je transfer Lukakua direktno povezan sa novcem od Kostinog transfera

Ma agenti su postali odvratni, nedavno baš negdje čitam kako od Pogbinog transfera ustvari Juventus nije zaradio niti 50M, pola su pokupili naravno agenti, što je također razlog zašto su danas cijene takve kakve su - jer pola moraš dat agentima...

Mou ga je prodao iz CFC. Ne zeli ga on. Vjerujte.

Ovo su Morinjove prljave igre da Lukakuu povise cijenu, da Chelsea potrosi sto vise para. Nit je Lukaku vrijedan 100 milja nit ga treba toliko platiti. Mislim da za te pare ima dobrih alternativa da se nadje ( Levandovski, Chicharito, Mandzukic )

Ja mislim da Manchester dovodi Moratu 100%.

Mourinho piša po Conteu. Van Italije je nitko i ništa po pitanju transfera. Tjera Costu, a nema poštenu zamjenu. Na kraju će dovesti vreću krumpira u napad. 

Dobrodošao Champion, tvoji komentari su nam baš nedostajali... mislim, bilo je i očekivati da ćes se pojaviti da nešto komentarišeš protiv Contea kojem u opisu posla nije da pregovara sa timovima i klubovima ali eto, takvi kao ti se nađu pa i za sve kritikuju trenera iako se zna da je Lukaku njegova prva želja u napadu.

Costa je smeće i to je dokazao u januaru, trebao ga je odmah prodati jebo mater svoju.

Lacazette u Arsenal, gotovo, potpisao!!!

Lukaku u Manchester.

Morata onda vjerovatno u Chelsea. :((

Mourinho piša po Conteu. Van Italije je nitko i ništa po pitanju transfera. Tjera Costu, a nema poštenu zamjenu. Na kraju će dovesti vreću krumpira u napad.

Nije ga još doveo,a i nije problem u Conteu nego u Marini i Emenalu.Ako se neko na nekog posro onda je to Conte na sve one što su najavljivali borbu za titulu PL između Smorinja i Guardiole i na tvoje postove u kojima si govorio kako Conteova ekipa neće izdržati do kraja sezone.

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/877116079646158848

Čini se da će još neko da se posere neko na Murinja.

Nije još ništa gotovo, Everton je prihvatio ponudu Uniteda, ali nešto će se pitat i igrača... Ali u svakom slučaju nadam se da će se pitanje Lukakua šta prije riješit, ako će u United nek ide u United, samo neka se to šta prije riješi kako bi smo imali dovoljno vremena da se okrenemo drugim opcijama.

Ja se trenutno najviše bojim opcije da Costa ostane, rađe bi Michy gleda ko prvog napadača nego njega. A bojim se da to nije nemoguća opcija, Costa bi najrađe u Atletico a Atletico teško da će poslat dovoljno visoku ponudu koja će zadovoljit naše a i ne mogu dovodit igrače do zime.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.