6. juni 2017.9 god. comment_271655 bio neki tekst, valjda besni na nas zato sto smo vrbovali Stounsa, slali ponude iako nam je receno da nije na prodaju mislim nidje veze nego ajde, jos mi je najjacio bio onaj deo gde bi pre prodali igraca Mancesteru samo da nama ne daju Prijavi
24. juni 2017.9 god. comment_272180 https://www.instagram.com/p/BVtcAP-gaC3/?taken-by=rlukaku9 https://www.instagram.com/p/BVuL4XKgggK/?taken-by=rlukaku9 Šta je ovo, kakav je ovo grb Chelseaja na reklamama Prijavi
24. juni 2017.9 god. comment_272181 Nakav teren sto je chelsea napravio i stavio svoj brand naravno :D Prijavi
24. juni 2017.9 god. comment_272182 nenormalna cena koju traži Everton, pre bih sačekao sledeće leto, tad moraju da spuste bar na 50 Prijavi
24. juni 2017.9 god. comment_272184 pa ne bi nam bilo prvi put da čekamo igrača, upravo tog Kostu smo i čekali a i pitanje je da li će uopšte i doći do transfera Koste pošto sad ispada da AM nema pravo nikako da potpiše igrača do Januara fazon je u tome što je transfer Lukakua direktno povezan sa novcem od Kostinog transfera Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272276 https://twitter.com/HLNinEngeland/status/879708166468120576 normalno ko će na kraju kupiti deo kajmaka, niko drugi no debeli Mino njegov agent fuj što dalje od kluba sa tim Mendesom(Kosta) i ovom svinjom Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272279 Ma agenti su postali odvratni, nedavno baš negdje čitam kako od Pogbinog transfera ustvari Juventus nije zaradio niti 50M, pola su pokupili naravno agenti, što je također razlog zašto su danas cijene takve kakve su - jer pola moraš dat agentima... Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272282 Ma daj Lacu i jebes i Raiolu i majku vise, na kurac ih nabijem. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272285 još Pogba preko tvitera podržava onog lika iz Milina ne znam, ja to pričam za sebe, meni se ne svidja to, šta jebote agent ima preko tvitera da proziva navijače, ako znaš na koji tvit mislim ono Dolaruma(ili kako već) - Hejteri --- 1:0 Prijavi
3. juli 2017.9 god. comment_272459 Antonio Conte tells Chelsea to sign Romelu Lukaku at any price - even £100m Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272558 Mail piše da je Smorinjo spreman iskeširati 100m za njega. Ovo nam nije trebalo. Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272564 Mou ga je prodao iz CFC. Ne zeli ga on. Vjerujte. Ovo su Morinjove prljave igre da Lukakuu povise cijenu, da Chelsea potrosi sto vise para. Nit je Lukaku vrijedan 100 milja nit ga treba toliko platiti. Mislim da za te pare ima dobrih alternativa da se nadje ( Levandovski, Chicharito, Mandzukic ) Ja mislim da Manchester dovodi Moratu 100%. Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272565 http://www.skysports.com/football/news/11667/10938731/manchester-united-and-everton-agree-163-75m-fee-for-romelu-lukaku WTF ?????? Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272567 Mourinho piša po Conteu. Van Italije je nitko i ništa po pitanju transfera. Tjera Costu, a nema poštenu zamjenu. Na kraju će dovesti vreću krumpira u napad. Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272572 Dobrodošao Champion, tvoji komentari su nam baš nedostajali... mislim, bilo je i očekivati da ćes se pojaviti da nešto komentarišeš protiv Contea kojem u opisu posla nije da pregovara sa timovima i klubovima ali eto, takvi kao ti se nađu pa i za sve kritikuju trenera iako se zna da je Lukaku njegova prva želja u napadu. Costa je smeće i to je dokazao u januaru, trebao ga je odmah prodati jebo mater svoju. Lacazette u Arsenal, gotovo, potpisao!!! Lukaku u Manchester. Morata onda vjerovatno u Chelsea. :(( Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272578 Mourinho piša po Conteu. Van Italije je nitko i ništa po pitanju transfera. Tjera Costu, a nema poštenu zamjenu. Na kraju će dovesti vreću krumpira u napad.Nije ga još doveo,a i nije problem u Conteu nego u Marini i Emenalu.Ako se neko na nekog posro onda je to Conte na sve one što su najavljivali borbu za titulu PL između Smorinja i Guardiole i na tvoje postove u kojima si govorio kako Conteova ekipa neće izdržati do kraja sezone.https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/877116079646158848 Čini se da će još neko da se posere neko na Murinja. Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272580 Mourinho piša po Conteu. Van Italije je nitko i ništa po pitanju transfera. Tjera Costu, a nema poštenu zamjenu. Na kraju će dovesti vreću krumpira u napad. AAAAA, sta kazes na lopovluk Mourinha ? :D Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272582 Nije još ništa gotovo, Everton je prihvatio ponudu Uniteda, ali nešto će se pitat i igrača... Ali u svakom slučaju nadam se da će se pitanje Lukakua šta prije riješit, ako će u United nek ide u United, samo neka se to šta prije riješi kako bi smo imali dovoljno vremena da se okrenemo drugim opcijama. Ja se trenutno najviše bojim opcije da Costa ostane, rađe bi Michy gleda ko prvog napadača nego njega. A bojim se da to nije nemoguća opcija, Costa bi najrađe u Atletico a Atletico teško da će poslat dovoljno visoku ponudu koja će zadovoljit naše a i ne mogu dovodit igrače do zime. Prijavi
6. juli 2017.9 god. comment_272587 Ne sumnjam da je sve dogovoreno, United je izvisio za Moratu i morali su iskeširati za Lukakua. Eh sad mene brine to što nisu uspjeli dovesti Moratu, jer ako oni ne mogu onda sigurno ne možemo ni mi, a ko je alternativa Morati? Llorente? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.