17. april 2017.9 god. comment_270111 Na dobrom putu da uzme zlatnu kopačku, 24 gola ima na kontu, prošle sezone je Kane bio prvi sa 25, a Aguero sezonu pre 26... Nema ni on bajnu kontrolu lopte, ali iz sezone u sezonu daje više i više... I ne igra mesecima kao da pijan dolazi sa nedeljnog ručka na termin. Za Costu ima kontrolu lopte ala Ronaldinho. Da ne pricam o igri ledjima, ne mozes mu prici kada se zagradi. Takodjer jaci je i u igri glavom od Coste. Nema sta, Costa kada ne pruza ono sto jedino zna, a to su utrcavanja u prazan prostor i zabijanje golova, onda je na nivou igraca iz regionalne lige. I to odgovorno tvrdim. Lukaku je dobrodosao sto se mene tice, pa cak i Morata, samo da onog vise ne gledam. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270118 Ne bi imao ništa protiv da sljedeće sezone bude naš prvi izbor na mjestu špica, napreduje iz sezone u sezonu. Costa je izgubio fokus, prosto nakon priče o Kini nema ga na mapi, pa te priče da je čekao Atletico itd, nema smisla držati u klubu igrača koji ambicijama nije vezan za taj klub već je tu jer nije uspjeo otići. Costa ima tu naviku da se "izgubi" pola sezone ili suspenzijama ili psihički. Ne omalovažavam niti jedan njegov gol ali evo sada kada treba da se završi posao oko titule on izgubljen u vremenu i prostoru. Lukaku je navijač Chelseaja i sigurno da bi dao sve od sebe da uspije kod nas ako bi dobio priliku, dobro "pliva" u Premierhipu ima predispozicije i sigurno da može još napredovati. Ovo bi bila još jedna skupo plaćena greška ali jbg.. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270133 Koja greska, mislim da je prodati costu za 80-90 mil premija, a dovesti Lukakua isto tako za 50-60 premija. Ipak je covjek prvi strijelac lige i to igrajuci za Everton. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270144 ne verujem da će ga pustiti za te pare, prošle godine su tražili 70, šta misliš da sad neće tražiti tolko ili više kad je prvi strelac lige jebeš ti to, ako Lukaku vredi tolko onda daj da ugasimo fudbal https://twitter.com/philkecho/status/854037697081552896 Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270148 Ma je, ako ćemo tako onda je fudbal trebalo ugasit još kad je Pogba prodan za 100m ili još gore Higuain za 90... Ako su oni vrijedili toliko onda vrijedi i Lukaku 70 Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270149 to nije opravdanje, ako Junajted preplaćuje ne znači da i ostali moraju da slede taj primer na drugu stranu, 100% sam siguran da će ovakvi transfer biti kamen spoticanja izmedju Kontea i uprave, prošle godine ništa nismo doveli što je Konte kao prvu metu odredio, eto kupili smo Alonsa jedino Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270151 Svi preplaćuju, tako da je to prestalo bit preplaćivanje i postale su normalne cijene, pogotovo u premu gdje su svi krcati. Slažem se da su novci u današnjem nogometu suludi, ali to je tako, možeš birat oćeš se prilagoditi tome i "preplaćivanje" igrače ili se odreći trofeja... Ja osobno ne bih žalio tih 70-ak milijuna za prvog strijelca lige koji ima tek 23 godine... Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270152 Zbog razmišljanja "ako ovi mogu da troše toliko, opravdano je da mi trošimo još više" smo došli do toga da se razni biznismeni frljaju sa devetocifrenim sumama novca za polupismene ljude koji nisu savladali ni neke osnove svog zanata (npr. Costin prvi kontakt sa loptom...), a zarađuju za jedan sat više nego što zarađuju ljudi koji su ulagali napor u nešto što je zapravo relevantno za godinu dana. Degutantno, jedna od stvari koja mi ubija volju za praćenjem sporta. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270153 2 godine ugovora mu ostalo, cuj ovih sa nekim trazenjem sto miliona hahaha, pa ako se pobuni romelu, moraju ga pustiti. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270154 zašto bi ga pustili ? Stounsa nisu kad smo nudili "čak 38-39" čini mi se, i da ga prodaju sledeće godine uzeće dobre pare Kuman je samo Barklija pomenuo da će ga prodati sigurno ako ne produži ugovor mogu glat da traže 70 i da lade muda Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270217 Matt Law: Romelu Lukaku has told friends that he wants to rejoin Chelsea this summer, which is poised to spark another bitter battle between the Premier League leaders and Everton. The Telegraph understands Lukaku was due at a meeting to sign a new contract only to undergo a change of heart on the day of the scheduled get-together. Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270218 čitam jedan pasos 3x i ne kontam zašto bi Everton imao nešto protiv nas, čuj problem je nastao kad smo poslali ponudu za Stounsa a on lik ode u Siti al dno dna je ovo da bi pre prodali igrača Junajtedu nego nama Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270226 ko zna šta je u pitanju znam samo da je Kosta već pečen, Miči ne dobija minute i nama gori pod nogama za napadačem da nam nije tolko hitno pa da i nije smak sveta ako ga kupimo i sledeće godine al ako nam Everton tera inat onda smo jebali ježa Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270231 Samo da je iko pametan, pa da gledamo Lacazettea, to bi sve bilo u redu, nego vidim samo jebenog Moratu, i Lukakua. To mi se nikako ne svidja. Vidjet cemo iducu sezonu. Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270233 Samo da je iko pametan, pa da gledamo Lacazettea, to bi sve bilo u redu, nego vidim samo jebenog Moratu, i Lukakua. To mi se nikako ne svidja. Vidjet cemo iducu sezonu. OFF https://www.thesun.co.uk/sport/football/3332959/chelsea-andrea-belotti-torino-bid-55m/ ; http://metro.co.uk/2017/04/14/chelsea-eye-55million-summer-move-for-torino-star-and-arsenal-target-andrea-belotti-6574592/ "gledaju" i u pravcu Serie A. Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270234 OFFhttps://www.thesun.co.uk/sport/football/3332959/chelsea-andrea-belotti-torino-bid-55m/ ;http://metro.co.uk/2017/04/14/chelsea-eye-55million-summer-move-for-torino-star-and-arsenal-target-andrea-belotti-6574592/ "gledaju" i u pravcu Serie A. pokazaću vam na ovom primeru kako možete da se izgubite oko izvora 1. the sun - sam po sebi spada u kategoriju najgorih izvora uz par izuzetaka, no kad kliknete na link vidite da to uopšte i nije vest datih novih nego gossip u okviru Suna, znači još gore, onda klikneš na link gde te vodi na neki link Maila, sva sreća pa te u ovom slučaju dovodi do jakog izvora KIERAN GILL FOR MAILONLINE Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270237 Samo koliko ja znam, oni su vec odbili nasu ponudu za Belottija. Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270239 na kraju krajeva nebitno dal su odbili ili ne napadač nam treba 120 % ako nam Everton tera inat a verujem da će tako biti treba već da se zapitamo ko su opcije B, C i D pošto kako stoje stvari mi nismo spremni da aktiviramo klauzulu Belotija znači biće Morata ili tamo neki napadač po izboru kluba a ne Kontea gde ponovo imamo scenario Miči Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270244 Ne treba nama jedan napadač. Nama trebaju 2 napadača, jer je jasno da Michy ne može biti ni No. 2 za Contea. Dakle, prodat će Costu i morat će dovest 2 WC špica, a za to trebaju strašne pare. Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270245 Ma michy je definitivno bivsi, bas kao i Costa. Znaci dva napadaca definitivno trebaju. U tom slucaju mislim da je Morata 90% nas, te nakon toga Lukaku ili Beloti, cetvrtog kandidata bas i ne vidim. Zanima me jos sta ce biti sa Tammyem, znam da kod nas nece igrati, to je bar jasno, ali nadam se da ce za njegovo dobro, odabrati pravi klub koji ce mu vjerovati, te dati mu sansu. Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270246 za tammya najgore slijedi, ako ode na drugu posudbu, velike su sanse da nece ponoviti uspjeh kao do sada, ili da ce malo dobijati sansi za igru, i ono jos gore, samo ce ga saltati iz kluba u klub. kako omladinci vise ne skontaju da za njih u ovom klubu nema buducnosti niti ce kada biti, i kad bi wenger dosao, mi ne bi davali sanse mladicima. jebeni michu ne dobija sanse, momak u najboljim godina, igrao redovno dok nije dosao kod nas, i 90% utakmica nije igrao ove sezone. Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270253 pokazaću vam na ovom primeru kako možete da se izgubite oko izvora Ovo sam samo okačio da se vidi da ipak gledamo više opcija nije striktno Lukaku i Morata, svejedno hvala na edukaciji :dres: :dres: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.