24. septembar 2013.13 god. comment_145408 Neverovatno koliko ga je Martinez nahvalio http://us.soccerway.com/news/2013/September/23/martinez-in-awe-of-lukaku/n240502/ "He speaks six languages, and is someone who looks at games in a very different way. He's like a manager in the way he looks at games. "Believe me, I have worked with him for three weeks, and I don't see a weakness," "I was delighted with the instant impact he had, but not just in his play. "He's a thinker, a real knowledgeable man. "And he has that at 20! He will speak about games that he has seen, and different moves. It's not a normal conversation that you would have with a 20-year-old footballer, believe me!" Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146220 skidam kapu ovom čoveku,pre samo nedelju dana je toliko nahvalio lukakua,ubrzo je stigo odgovor u vidu dva gola i jedne asistencije!e da i da dodam još nešto mnogo važno "Martinez: Lukaku has no call-back clause" eto vam ga sad na toliko su verovali u njega da nisu ni predvideli mogućnost da se on vrati nazad Čelzi nadapači 0: Lukaku 3 Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146223 Martinez je bolji trener od Moyesa. 10000000000%! Čovjek je tamo s nekim Wiganom osvojio engleski kup protiv Shittyja. Znači s Wiganom ima trofej. Dok jedan precijenjeni Moyes nikad ništa nije osvojio s Everton, a vodio ih je koliko ono - deset godina? I ništa nije osvojio, a Everton je uvijek bila odlična ekipa. Ne vrhunska kao CFC, Arsenal, ManU, ali sigurno odlična ekipa. Ja ne kažem da Martinezov Everton neće pokleknuti, ali skidam im kapu, Ove sezone još uvijek su bez poraza. Meni se čini jedini klub u Engleskoj. Al aj vratimo se Lukakuu - ista situacija kao i prošle godine. Lukaku na posudbi dere guzove, a mi se patimo s napadačem. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146240 http://www.fudbaluzivo.rs/fantastican-gol-romelu-lukakua.html Njegov drugi gol. Evo zasto sam ja bio razocaran i u neverici kada je poslat na pozajmicu...Tresi Lukaku,tresi. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146264 Sad Murinjo nek vidi koliko nam je bodova uzeo davanjem Lukakua na pozajmicu Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146302 golom protiv njukasla lukaku je postao 7 najmladji igrač u premieršipu koji je postigao 20 golova,iako je igrač čelzija nijedan od tih nije dao u dresu čelzija Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146304 Neverovatno koliko ga je Martinez nahvalio http://us.soccerway.com/news/2013/September/23/martinez-in-awe-of-lukaku/n240502/ "He speaks six languages, and is someone who looks at games in a very different way. He's like a manager in the way he looks at games. "Believe me, I have worked with him for three weeks, and I don't see a weakness," "I was delighted with the instant impact he had, but not just in his play. "He's a thinker, a real knowledgeable man. "And he has that at 20! He will speak about games that he has seen, and different moves. It's not a normal conversation that you would have with a 20-year-old footballer, believe me!" sjecate se njegovog intervjua sa Kevom kako je Kev pricao da zna skoro svaki mec i rezultat svake utakmice i da je zaludjen time,prati svaku utakmicu nije bitno koja liga a pogotovo prati ligu u kojoj igra,studira protivnike itd. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146307 sjecate se njegovog intervjua sa Kevom kako je Kev pricao da zna skoro svaki mec i rezultat svake utakmice i da je zaludjen time,prati svaku utakmicu nije bitno koja liga a pogotovo prati ligu u kojoj igra,studira protivnike itd. pa da,nazvao ga je " HODAJUĆA ENCIKLOPEDIJA FUDBALA" tako nešto Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146338 Igračina je kad igra u West Bromwichu i Evertonu, kad igra za Čelzi onda se vuče po terenu k'o prebijena mačka i kad prima loptu rotira se oko svoje osi k'o tenk. Da ne spominjem (ne)uspješnu glumu Ibrahimovića, Balotelija ili Ronalda kad puca penale. Ko ga j***, ide mi na živce pomalo...Gledao sam ga na svim mogućim utakmicama (prijateljskim i službenim) kad je igrao za Čelzi, od dolaska iz Anderlechta preko ljetnih priprema pa do Super kupa protiv Bayerna (skoro svaku utakmicu), i uvijek isto. Spor je, trom i da se ne ponavljam, gore sam već napisao kako igra. Edine, slažem se s tobom da je veliki talenat i potencijal. Drugi igrači, tipa Luiz, Mata, Oscar itd. su dobijali na početku dosta manje prilika nego on, ali su pokazali šta znaju. On je nekoliko puta čak davao novinarima loše izjave na račun Čelzija, uprave i slično. Bože moj, ako mu se ne igra za Čelzi nek ide u drugi klub...PA ZAR STVARNO POSTOJE OVAKVI DEBILI ? OVI NE ZASLUZUJU DA POMENU DA NAVIJAJU ZA CELSI A KAMOLI TIM DA SE HVALE MAJKU IM Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146411 Pa činjenica jest da je Lukaku na posudbi i Lukaku u Chelseaju drugačiji igrač. Sad jel to do njega ili do Chelseaja, ili oboje pomalo, ne bih znao reći. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146416 Ja znam da bi on grizao i vise u Chelsea nego sto to radi u Evertonu i sto je radio u WBA-u . Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146428 Mislim da je do Chelsea, tj do stila igre koji mi igramo a to je da dodjemo do napada i onda nemamo ideje sta dalje. Oko nasih napadaca su dva-tri protivnicka igraca, protivnik u bunkeru a mi se samo dodajemo, igra bez sirine. Mourinho to mijenja i to se sinoc vidjelo... Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146439 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rp5cQC5jnds Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.