6. juni 2012.14 god. comment_56848 Ja sam definitivno za posudbu. Mladi igrači moraju igrati, moraju igrati SVAKE sedmice, moraju biti konstantni. Dovoljno smo ga unazadili ovom godinom kad je bio treći napadač. Sad kad smo pojeli govno sa onom cifrom plaćenom za njega treba pokušati napraviti pravi plan da se izvučemo iz toga. Fulham je idealna opcija, nemaju puno napadača a i ono što imaju slabog je kvaliteta. Momak je previše surov za Chelsea, vidjeli ste kako je izgledao kad je došao - kao neki profesionalni bokser a ne nogometaš. Sad je već dosta olakšao, izgubio na kilaži. Međutim, ima tu dosta elemenata koje mora popraviti u svojoj igri. Prvenstveno prijem, pas, osjećaj za prostor... To su preveliki feleri da bi nam igrao. Zreliji je Bamford od njega za tu treću opciju. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56849 [quote name='Brane' timestamp='1338991309' post='56843'] [/quote] potpis! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56862 [quote name='Brane' timestamp='1338991309' post='56843'] Uz svo duzno postovanje, pricas gluposti. To se jasno vidi u ovom postu, a i gotovo svima koje si naposao nakon njih. Glava me zabolila od toliko bedastoca sto sam procitao. Ako volis Torresa, dobro, voli ga, al ne mozes se pozivati "poznavanje na materije" i reci da je Lukaku balvan, ocito nisi gledao malog kako igra, a ako i jesi onda je tvoje nogometno znanje pod velikim upitnikom. Nije ni dobio prave prilike u Chelseaju, ma sta prave, nije dobio nikakve prilike otkad je dosao, a ti pricas da ga treba potjerat iz kluba jer je balvan i jer je Torres za njega institucija. Pricas o Torresu iz vremena kad je harao Europom, a onda kad ti se spomene da je Lukaku sa samo 17 godina harao belgijskom ligom pozivas se na cinjenicu da su to "prosla vremena". Zar i Torres nije harao u vremenima koja su prosla? Ne drzi ti vodu ta prica.. [b]Jedini razlog zbog kojeg bi volio da dođe Guardiola na klupu Chelseaja je taj sto bi dao mladim igracima priliku i uveo ih u sastav [/b]- a među njima i Lukakua. Tek bi ti vidio onda tko je tu balvan. Okrenio bi plocu samo tako. A ovako, kad uzmemo u obzir ljude koji vode klub i cjelokupnu trenutnu situaciju, dolazimo do zakljucka da ce Lukaku vrlo vjerojatno otic na posudbu ( razlog nije manjak kvalitete, nego nestrucnost nase uprave u razvoju mladih igraca ), sto je itekako velika steta. Ako nista, bar nek se potrude naci mu neki pravi klub u kojem ce igrati i razvijati se na pravi nacin pa da se aBd za koju godinu vrati i obuce plavi dres. Zasluzio je to. [/quote] Kako si mi samo ukrao rijec iz usta ovom recenicom. Zalosno je sto prizeljkujemo da nam dodje tamo neki Katalonac da bi mu nasa uprava dopustila da nase momke uvede u prvi tim, kao da Robbie ne bi znao gurnuti Kakutu ili Josha u prvih 11. Znao bi, ali mu uprava ne da. Manite se Torresa ovdje zivi bili. Dosta mi je sto citam o njemu u njegovoj temi, ne moram i ovdje. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56866 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1338992268' post='56862'] [b]Kako si mi samo ukrao rijec iz usta ovom recenicom. Zalosno je sto prizeljkujemo da nam dodje tamo neki Katalonac da bi mu nasa uprava dopustila da nase momke uvede u prvi tim, kao da Robbie ne bi znao gurnuti Kakutu ili Josha u prvih 11. Znao bi, ali mu uprava ne da.[/b] Manite se Torresa ovdje zivi bili. Dosta mi je sto citam o njemu u njegovoj temi, ne moram i ovdje. [/quote] potpis... ([size=1]a sad cekam da me grom pogodi iz vedra neba)[/size] Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56867 Ček(znam da idemo sad u lagani off), ali zašto vi mislite da bi to Guardiola uradio ? On je vodio Barcelonu B pa je zato povukao nekoliko igrač odatle. Maloi ih je uspjelo, uglavnom je baza njihove ekipe postojala i prije dolaska Pepa za trenera. Ja sam baš suprotnog mišljenja, on bi se trgao između stare garde i mladića pa bi na kraju završio slično kao Boas. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56872 [quote name='Wisey' timestamp='1338992487' post='56867'] Ček(znam da idemo sad u lagani off), ali zašto vi mislite da bi to Guardiola uradio ? On je vodio Barcelonu B pa je zato povukao nekoliko igrač odatle. Maloi ih je uspjelo, uglavnom je baza njihove ekipe postojala i prije dolaska Pepa za trenera. Ja sam baš suprotnog mišljenja, on bi se trgao između stare garde i mladića pa bi na kraju završio slično kao Boas. [/quote] Upravo tako. Pep nije ništa napravio, naslijedio je momčad, naslijedio je način igre i to je to. A od mladih, svega par ih je uspjelo, nazovimo uspjelo. Primjer: Di je Krkić? Tolika nada je bio, novi Messi(gdjessi) . Igra u Romi i više se ništa ne čuje o njemuNe možeš ti davat mladim igračima da igraju stalno, nije Premiership takva liga. Pojede te. Nije to španjolska liga koja nije ni slična Premu Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56881 A čuj, možda ga ne bi ubacio u prvi sastav, al definitivno vjerujem da bi mu dao više igre nego što je do sada dobio pod vodstvom Boasa i Di Mattea. Daleko od toga da ja Guardiolu zelim na našoj klupi, nego sam htio reć da bi, nebitno, on ili netko deseti, uvođenjem Lukakua u igru češće i redovitije pokazao da je daleko od balvana kojim je se nazivao. Naprotiv, siguran sam da bi se mali pokazao u dosta dobrom svjetlu. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56911 [quote name='stifmeister' timestamp='1338992819' post='56872'] Upravo tako. [b]Pep nije niÅ¡ta napravio, naslijedio je momÄad, naslijedio je naÄin igre i to je to.[/b] A od mladih, svega par ih je uspjelo, nazovimo uspjelo. Primjer: Di je Krkić? Tolika nada je bio, novi Messi(gdjessi) . Igra u Romi i viÅ¡e se niÅ¡ta ne Äuje o njemu Ne moÃ…¾eÅ¡ ti davat mladim igraÄima da igraju stalno, nije Premiership takva liga. Pojede te. Nije to Å¡panjolska liga koja nije ni sliÄna Premu [/quote] Odmah da se ogradim i da kazem da nisam nikakav fan Guardiole. Prema njemu sam ravnodusan sve dok jos negdje ne ostvari rezultate vrijedne paznje. Johan Cruyff je pri odlasku iz Farcelone 1978. g. cini mi se, predlozio tadasnjem predsjedniku kluba, Josepu Nunezu da se osnuje mladi pogon iz kojeg bi se mogao crpiti talenat svake godine. To je usvojio njihov predsjednik i osnovao akademiju koja je danas najpoznatija na planeti - La Masia. U Farcelonu je jos davne 1988. g. stigao Johan Cruyff kao trener (inace gnjida koju mrzim) i zapoceo svima nama poznati projekat. Poceo je forsirati formaciju 4-3-3, kretnje bez lopte, rotaciju pozicija igraca i sve ostalo karakeristicno za ovaj nacin igre. Od 1988. - 1996. cigani su uspjeli osvojiti i prvu titulu prvaka Evrope. Bilo je to zlatno doba u Farceloninoj istoriji. Malo ko je mislio da moze bolje od toga. Cruyff je bez dileme bio nesto najbolje sto im se desilo. Zlatni covjek, zlatnog perioda Farcelonine istorije. Od tada pa do dolaska Guardiole proslo je skoro 10 trenera i nijedan nije uspio do savrsenstva dovesti tika-taku i omladinski pogon. Niko nije uspio izvuci toliko momaka iz akademije koji su odmah po ulasku u prvih 11, 100% spremni za igru i razumijevanje sa svojim saigracima. Niko nije uspio uciniti to da Farcelona protiv svakog protivnika ima 60% vremena loptu u svojim nogama, sto je i sustina te tika-take. Sto veca kontrola utakmice. Tacno je da je Guardiola dobio serviran sistem, serviranu La Masiu. Ali je isto tako tacno to da je Guardiola sve to digao na jedan znatno visi nivo. Iz svega toga je on izvukao ono najbolje i doveo sve do savrsenstva. Prije njega Farcelona je igrala tika-taku ali to nije bilo ni upola ucinkovito kao za njegovo vrijeme. Sa Pepom su napunili Real u sred Madrida 6:2. A onih 5:0 na Nou Campu se svi sjecaju. Ljudi u Farceloni nisu ni znali da bi jednog dana mogli kontrolisati utamicu bas onako kako je zamisljeno, sve dok Guardiola nije dosao. Pique, Iniesta, Pedro, Cuenca, Busquets, Messi, Alcantara, Tello - sve je to Guardiola iscupao iz La Masie. I opet ponavljam da nije svaki njihov igrac klasa, ali se savrseno uklapa u taj njihov sistem i to je njima dovoljno. To je davno jos zelio Josep Nunez, a kasnije i njegovi sljedbenici. Sto vise igraca iz La Masie u prvom timu. Guardiola je i taj zadatak odradio sjajno. Posebno mu se pripisuje kreiranje najboljeg igraca danasnjice i jednog od najboljih ikada - Messija. Za vrijeme koje je proveo kao trener, osvojio je bolesnih [b]13 trofeja u 4 godine.[/b] Zato je najbolji trener Farcelone svih vremena, a ujedno i najtrofejniji. Guardiola = najbolji period Farcine istorije. Farcelonu prezirem, Guardiolu ne volim, ali da je uradio genijalan posao u Farci, uradio je. Majstorski posao. Kad neko kaze da Guardiola nije nista napravio, uhvati me grc u butini. p.s. Izbrisite ovo ako zelite ili premijestite negdje, nije nikakav problem. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56916 Gdje je nestao Lukaku gdje se skrivao iz vagona godina na tracnice ispao gleda gdje su znakovi kojim putem krenuti moze li itko reci gdje je put ka Lukaki Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56923 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1338998629' post='56911'] Zato je najbolji trener Farcelone svih vremena, a ujedno i najtrofejniji. Guardiola = najbolji period Farcine istorije. Farcelonu prezirem, Guardiolu ne volim, ali da je uradio genijalan posao u Farci, uradio je. Majstorski posao. Kad neko kaze da Guardiola nije nista napravio, uhvati me grc u butini. p.s. Izbrisite ovo ako zelite ili premijestite negdje, nije nikakav problem. [/quote] Sve to stoji. Zaboravio si Rijkaarda Sad koliko je sam Pep zaslužan neću ulaziti u to, jer iza njega stoji i njegov stožer(Villanova, itd..) i ovako izvana je teško reći jer je i s Pepove strane bilo dosta grešaka u igri Barce. Ali smatram da je precijenjeno to i svo njegovo veličinja. Moje mišljenje se o tome neće promijenit, i da dođe kod nas nekad isto bi mislio. No da ne idemo više u offtopic i nepotrebnu rapsravu nadam se da će Lukaku sljedeće sezone dobiti veću minutažu. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56932 [quote name='Brane' timestamp='1338991309' post='56843'] Uz svo duzno postovanje, pricas gluposti. To se jasno vidi u ovom postu, a i gotovo svima koje si naposao nakon njih. Glava me zabolila od toliko bedastoca sto sam procitao. Ako volis Torresa, dobro, voli ga, al ne mozes se pozivati "poznavanje na materije" i reci da je Lukaku balvan, ocito nisi gledao malog kako igra, a ako i jesi onda je tvoje nogometno znanje pod velikim upitnikom. Nije ni dobio prave prilike u Chelseaju, ma sta prave, nije dobio nikakve prilike otkad je dosao, a ti pricas da ga treba potjerat iz kluba jer je balvan i jer je Torres za njega institucija. Pricas o Torresu iz vremena kad je harao Europom, a onda kad ti se spomene da je Lukaku sa samo 17 godina harao belgijskom ligom pozivas se na cinjenicu da su to "prosla vremena". Zar i Torres nije harao u vremenima koja su prosla? Ne drzi ti vodu ta prica.. Jedini razlog zbog kojeg bi volio da dođe Guardiola na klupu Chelseaja je taj sto bi dao mladim igracima priliku i uveo ih u sastav - a među njima i Lukakua. Tek bi ti vidio onda tko je tu balvan. Okrenio bi plocu samo tako. A ovako, kad uzmemo u obzir ljude koji vode klub i cjelokupnu trenutnu situaciju, dolazimo do zakljucka da ce Lukaku vrlo vjerojatno otic na posudbu ( razlog nije manjak kvalitete, nego nestrucnost nase uprave u razvoju mladih igraca ), sto je itekako velika steta. Ako nista, bar nek se potrude naci mu neki pravi klub u kojem ce igrati i razvijati se na pravi nacin pa da se aBd za koju godinu vrati i obuce plavi dres. Zasluzio je to. [/quote] Decko je za moj ukus drvo, da valja igrao bi.... Cvili po novinama pljuje po klubu,trenerima kao da je igracka velicana poput Maradone!!! pa Lukaku kod Gvardiole ne bi bio na treningu pazi sto ti kazem, njega kad vidim dodjem do zakljucka LUKAKKU=HESKI Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56934 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339000970' post='56932'] Decko je za moj ukus drvo, da valja igrao bi.... Cvili po novinama pljuje po klubu,trenerima kao da je igracka velicana poput Maradone!!! [/quote] Torres igra(kolko tolko) i isto cvili po novinama (sjeti se samo komentara nakon Lige prvaka) Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56936 [quote name='stifmeister' timestamp='1339001080' post='56934'] Torres igra(kolko tolko) i isto cvili po novinama (sjeti se samo komentara nakon Lige prvaka) [/quote] pa to je preno novinar SKY koji izvestava o liverpulu i navija za crvene toliko o tome kometaru!!!!! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56938 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339001240' post='56936'] pa to je preno novinar SKY koji izvestava o liverpulu i navija za crvene toliko o tome kometaru!!!!! [/quote] Skysports si ne smije dopustiti izmišljene citate tako da izjava tko god da ju prenese je valjana. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56941 [quote name='stifmeister' timestamp='1339001364' post='56938'] Skysports si ne smije dopustiti izmišljene citate tako da izjava tko god da ju prenese je valjana. [/quote] druze, ja verujem samo video ili audio zapisu, a ne nekom navijacu liverpula+ covek je sve dematovao tipa da nije srecan u celziju!!!! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56967 Iskreno se nadam da nece ici na posudbu i da ce svaku utakicu uletiti barem 15 minuta, ( tj nekad pola sata , nekad 5 minuta uglavnom da sreda bude makar 15 min ) te da ce igrati od prve u carling cupu .. :) Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57088 pa momak je zeljan igranja i dokazivanja, logicno da ovako prica, na se iskreno nadam i ocekujem da od iduce sezone.ce.dobivati vise prilika i vecu minutazu via Tapatalk Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57175 Šteta što ga nisu poslali na pozajmicu čim su ga kupili,il da su ga ostavli barem u istom klubu da igra jos koju sezonu.Mislim da ima veliki potencijal(191 cm i 94 kg)kao da tenk gazi po stadionu ,ima odlican driblin sto me je bas iznenadilo i što je možda najbitnije nije sebičan kao Sturridge.Plus svaka čast za izjavu koja se tiče LŠ,takvi igrači nam trebaju!!! Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57212 Bojim se da cemo prodat Starridge-a i da ce nam ovdje ultetit neki drugi igrac pa tako da nam Lukaku opet nece doc do izrazaja... jedino ako nasa uprava bude tolko lluda pa da ostanu na samo 2 napadaca... Torres i Lukaku... s cime bi Lukaku bio broj 2 napadac i vjerujem da bi dobivao veliki broj prilika... ali to je prevelik rizik i kolko god cudne odluke nasa uprava imala ne vjerujem da ce tako nesto ucinit. Mislim da bi ipak najbolje za njega bilo da otidje negdje na posudbu... Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57213 ja čak mislim da ćemo prodati Danny i ostati na 2 napadača jer s našom upravom nikad neznaš.. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57215 [quote name='razbijach' timestamp='1339060713' post='57213'] ja čak mislim da ćemo prodati Danny i ostati na 2 napadača jer s našom upravom nikad neznaš.. [/quote] moglo bi to bit lako moguce pogotovo ako dovedemo Hulk-a... Koji ce nam bit glavni desni krilni napadac... a u slucaju da Torres nece moc igrat zbog kojekakvih razloga on ce nam moc uskocit u spicu... pa bilo bi to odlicno za lukakua... ali sumnjam da ce bit ista od toga svega... Starridge ce vjerujem ostat u klubu... Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57220 [quote name='stifmeister' timestamp='1339060999' post='57217'] Sturidge je englez i on ce definitivno ostat u klubu [/quote] Nebi bas bio siguran u to... prosle godine nije bas imao neku konkurenciju na poziciji desnog krila pa ga je istisnuo ramires koji je dm... a kamoli ove godine ako dodje Hulk... pa ce bit itekako nezadovoljan svojim statusom... ali vjerujem da ce ostat kod nas... cemu se i nadam... jer ako otidje u city onda ce tek napravit veliku pogresku... jer tek tamo nece igrat... Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57615 Da kazem samo nesto ovim mojim bosancima ( a znat ce i drugi ). Znate koliko su ovi nasi bosanci psovali manciniju zbog dzeke sto mu neda sansu, sto je cijelo vrijeme na klupi i tako.. Tako nama belgijanci psuju sto ne damo Lukakuu sansu 100% Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.