5. juni 2012.14 god. comment_56305 [quote name='Adidas87' timestamp='1338884639' post='56299'] Po meni ako se sprema igrat 4-2-3-1 onda ne vidim problem u njegovoj posudbi. ova dvojica u sredini ce biti vrlo vjerojatno lamps i mikel (essien) trojica ispred njih mata, hazard i vrlo vjerojatno hulk, nebitno ko kamo igra u tom rasporedu (lijevo, desno, sredina). Napadac ce zasigurno tada biti torres sto govori da ne treba imat vise od dva napdaca u klubu iako, moze doci do ozljeda ili svega ali opet to moze pokriti sturridge, a i hulk. [/quote] slazem se s tobom i svjestan sam toga... ali sto ako Torres ne proigra? sto ako se starridge ozlijedi... ja smatram da iako imamo ovakva imena da treba bit spreman na sve i da iako torres bio u top formi i da starridge iskoristi svaku priliku da bi se lukaku mogao probit i doc do solidne minutaze... sezona je jako duga... tu imamo i svjetsko klupsko prvenstvo... treba imat dugu klupu i zato zelim da lukaku ostane i da naravno dobiva prilike.. a sljedecu sezonu ako ostane i ne dobije priliku onda neka ova uprava da otkaze jer su bacili 20 milijuna u zrak... Lukaku je prevelik potencijal da bi ga drzali stalno na klupi, a opet je prevelik potencijal da bi ga sad povlacili po drugim klubovima di bi takodjer bilo upitno dal ce igrat ili ne... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56321 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1338887613' post='56305'] slazem se s tobom i svjestan sam toga... ali sto ako Torres ne proigra? sto ako se starridge ozlijedi... ja smatram da iako imamo ovakva imena da treba bit spreman na sve i da iako torres bio u top formi i da starridge iskoristi svaku priliku da bi se lukaku mogao probit i doc do solidne minutaze... sezona je jako duga... tu imamo i svjetsko klupsko prvenstvo... treba imat dugu klupu i zato zelim da lukaku ostane i da naravno dobiva prilike.. a sljedecu sezonu ako ostane i ne dobije priliku onda neka ova uprava da otkaze jer su bacili 20 milijuna u zrak... Lukaku je prevelik potencijal da bi ga drzali stalno na klupi, a opet je prevelik potencijal da bi ga sad povlacili po drugim klubovima di bi takodjer bilo upitno dal ce igrat ili ne... [/quote] Lijepo ovo zvuci sto si ti napisao. I ja se slazem. Medjutim, mnogo pitanja se tu postavlja. Da li ce sam Lukaku pristati biti treca opcija na poziciji napadaca? Po njegovim izjavama, cisto sumnjam. A moramo i njega shvatiti, u Anderlechtu je resetao i bio jedan od glavnih igraca. Dosao je kod nas, cekao sezonu i sada zeli znati kakav ce mu biti naredni korak. Da li ce dobijati minute kod nas ili ide na posudbu da se kali, na to zeli odgovor. Od 3 napadaca, jedan sigurno nece biti zadovoljan. Torres, Sturridge i Lukaku. Nemoguce je da sve trojica budu zadovoljni, jer se svi zele dokazati treneru, navijacima ali i javnosti. Svi bi da zacepe usta smrdljivim novinarima. Torres je prica za sebe, oko njega je sve jasno. Sturridge nije godinu dana vezao 5 tekmi kao napadac i on gori za tom pozicijom. Zbog toga mi se on namece kao rotacija sa Nandom. Lukaku je nekako najmanje vremena proveo u pvih 11, a posto je najmladji nekako mi se cini da ce on na posudbu. Iako bih ja volio da sva trojica budu zadovoljni, ali to nije moguce u ovom momentu. Takva je situacija jbg. A da stvar bude gora, jos ne znamo ko ce nas voditi naredne sezone. Ne znamo ni formaciju u kojoj cemo igrati. Da se sada zna da cemo igrati 4-4-2 dijamant, e onda bih zadrzao sve napadace. Tada bi bilo mjesta da se sva trojica dokazu. Ali ovo dovodjenje Hulka navodi na to da cemo igrati vjerovatno 4-2-3-1 i tu onda nema mjesta za sva 3 napadaca. Jos se ne zna sudbina Kakute. Ako bi on ostao, onda bi on mogao biti zamjena Hulku koji bi u slucaju povrede oba napadaca (Danny, Torres) mogao ici na mjesto napadaca, a Kakuta na njegovu poziciju. Velika je ovo zavrzlama ipak. Najgore je sto ne znamo sudbinu mladih nasih igraca i ne znamo ko ce nas voditi. Kada se to odluci onda cemo imati kristalniju sliku o formaciji, o selekciji igraca i o igri. Dotad mozemo samo ovako nagadjati i nista vise. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56324 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1338897513' post='56321'] Lijepo ovo zvuci sto si ti napisao. I ja se slazem. Medjutim, mnogo pitanja se tu postavlja. Da li ce sam Lukaku pristati biti treca opcija na poziciji napadaca? Po njegovim izjavama, cisto sumnjam. A moramo i njega shvatiti, u Anderlechtu je resetao i bio jedan od glavnih igraca. Dosao je kod nas, cekao sezonu i sada zeli znati kakav ce mu biti naredni korak. Da li ce dobijati minute kod nas ili ide na posudbu da se kali, na to zeli odgovor. Od 3 napadaca, jedan sigurno nece biti zadovoljan. Torres, Sturridge i Lukaku. Nemoguce je da sve trojica budu zadovoljni, jer se svi zele dokazati treneru, navijacima ali i javnosti. Svi bi da zacepe usta smrdljivim novinarima. Torres je prica za sebe, oko njega je sve jasno. Sturridge nije godinu dana vezao 5 tekmi kao napadac i on gori za tom pozicijom. Zbog toga mi se on namece kao rotacija sa Nandom. Lukaku je nekako najmanje vremena proveo u pvih 11, a posto je najmladji nekako mi se cini da ce on na posudbu. Iako bih ja volio da sva trojica budu zadovoljni, ali to nije moguce u ovom momentu. Takva je situacija jbg. A da stvar bude gora, jos ne znamo ko ce nas voditi naredne sezone. Ne znamo ni formaciju u kojoj cemo igrati. Da se sada zna da cemo igrati 4-4-2 dijamant, e onda bih zadrzao sve napadace. Tada bi bilo mjesta da se sva trojica dokazu. Ali ovo dovodjenje Hulka navodi na to da cemo igrati vjerovatno 4-2-3-1 i tu onda nema mjesta za sva 3 napadaca. Jos se ne zna sudbina Kakute. Ako bi on ostao, onda bi on mogao biti zamjena Hulku koji bi u slucaju povrede oba napadaca (Danny, Torres) mogao ici na mjesto napadaca, a Kakuta na njegovu poziciju. Velika je ovo zavrzlama ipak. Najgore je sto ne znamo sudbinu mladih nasih igraca i ne znamo ko ce nas voditi. Kada se to odluci onda cemo imati kristalniju sliku o formaciji, o selekciji igraca i o igri. Dotad mozemo samo ovako nagadjati i nista vise. [/quote] potpis... kako je lijepo kad se nas dvojica oko necega slozimo ... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56325 Tako je treba vidjet konacno tko ce voditi momcad i kako ce izgledati na pripremnim utakmicama i u kojoj formaciji sa kojim rasporedom i ulogama, tada cemo bolje zakljucivati, svakako zelim da lukaku bude sretan u nasem klubu i da napravi jako dobru karijeru na bridgeu bez obzira bio ove godine na posudbi ili sa minutazom u cfc-u.. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56328 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1338898222' post='56324'] potpis... [b]kako je lijepo kad se nas dvojica oko necega slozimo ... [/b] [/quote] Sad ce vremenska nepogoda. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56337 Ovaj Äovjek mora biti Torresova zamjena iduće sezone. Mora...Mora igrati svaku tekmu pa makar po pola sata. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56350 [quote name='Vinko' timestamp='1338880591' post='56293'] te da Äe se pokaza u jako ljepom svijetlu i da će istisnut Torresa iz prvih 11 [/quote] jao Å¡ta bi dao da istisne Torresa svojim igrama... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56403 Lukaku mora bit u ekipi iduće sezone, i Torke je dobio Å¡ansu i Sturridge je dobio Å¡ansu ovaj jedan je baÅ¡ nije iskoristio tj. pokazao se kao odliÄno krilo (prolazi asistira ali gol ga neće) dok j ovaj drugi bljesnuo prvi dio sezone a onda svojom Å¡krtoÅ¡Äu se ubio jedino je Lukaku sjedio na tribini i prodavao maglu, e sad je vrijeme da on dobije svoj dio kolaÄa, prije svega jer ova 2 u 4-2-3-1 nemaju Å¡ta tražit, u toj formaciji pogotovo u engleskom nogometu treba jedan robusni centafor, netko tko se može hrvat s obranom, kao Å¡to je bio Drogba, npr Benzema,Adebayor itd. a realno glednao to ni Danny ni Torres nisu, Danny je brz malen ima nisko težiÅ¡te, jako dobar dribling i lijevu nogu, odliÄan za krilo ma ko saÅ¡iven za tu poziciju on u Å¡esnaestercu sa gorostasima kao Ferdinand, Kompany, Toure,Jones itd. nema Å¡to tražit. torke s druge strane vijerujem da je neÅ¡to jaÄi ali ima karakteristike za krilnog igraÄa, dobar dribling, odliÄno proigrava, brz je i zna zabost prema Å¡esnaestercu tj. golu, a ono Å¡to ga najviÅ¡e udaljava od pozicije udarne igle jest to ga taj Äovek ne zabija golove, mi ćemo imat tog jednog napadaÄa i on neće morat ni trÄat ni dribljat ni izvodit kornere nego baÅ¡ ono Å¡to radi Gomez u Bayernu skupljat otpatke, samo naravno bilo bi poželjno da je naÅ¡ napadaÄ malo sposobiniji od tog panja pa da on trpa i zicere a ne samo gura loptu s crte ali ja vijerujem da Lukaku to je, i naravno hrvat se s obranom a mislim da u ekipi nemamo jaÄeg giraÄa nego njega, joÅ¡ je mlad deÄko 18-19 godina u naponu snage i želje da se dokaže..... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56649 [quote name='chelseathebest' timestamp='1338901576' post='56350'] jao šta bi dao da istisne Torresa svojim igrama... [/quote] Druze ovaj balvan da istisne El Nina iz prvih 11. dali se salis???? Pa Torres da ne suten vise loptu za ovog balvana je INSTITUCIJA" treba ga podhitno najuriti iz Celzija+ mnogo balvan kuka svako malo cvili po novinama!!! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56688 Lakuku nema kvalitet za PL,pogotovu za Chelsea koji ce u napadu imati ogromnu konkurenciju..bar po krilima.Toresu treba podjednako dobar backup napadac ako ne i bolji od njega da se bori za mesto u prvih 11.Lakuku mi deluje da mu uopste nije konkurencija a to nije dobro,znajuci da ni Tores,da se ne lazemo,nije neki vrhunski napadac. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56692 [quote name='Hazard' timestamp='1338971788' post='56688'] Lakuku nema kvalitet za PL,pogotovu za Chelsea koji ce u napadu imati ogromnu konkurenciju..bar po krilima.Toresu treba podjednako dobar backup napadac ako ne i bolji od njega da se bori za mesto u prvih 11.Lakuku mi deluje da mu uopste nije konkurencija a to nije dobro,znajuci da ni Tores,da se ne lazemo,nije neki vrhunski napadac. [/quote] hmm... ovaj post je vrlo cudan... ne znam di da pocnem... ajmo od pocetka... Lukaku... on nema potencijal za PL?!? Pa decko je harao u anerlechtu sa samo 17 godina... bio je prvi napadac belgijske lige... dosao je u Chelsea za velikih 18 milijuna eura... i ti velis da on nema kvalitet? po cemu ga nema? di si ga gledao da mozes tako nesto reci?!? Problem je u tome sto momak nije dobio priliku... a da ju je dobio vjerujem da bi ju itekako iskoristio... sto se vidlo u zadnjem kolu protiv blackburna di je odigrao odlicno... a sada da se vratim k Torresu... Torres nije vrhunski napadac?!? jel si ti dosao provocirat na ovaj forum ili se za*ebavas? xD igrac koji je u Atleticu dao 91 gol, igrac koji je zatim otiso u liverpool i postigao 81 gol... Igrac koji je Å panjolskoj 2008 donio naslov prvaka Europe... i on nije vrhunski napadac?!? itekako je on vrhunski igrac samo sto ima problem s formom nakon njegove ozlijede poslije koje je otisao u chelsea i vise nikad nije bio onaj stari... barem do sada... ali dolaskom RDM-a se poceo budit i polako dolazi na onaj svoj stari nivo... i vjerujem da cemo ga uskoro gledat onakvog starog... moguce vec na ovom EP-u... [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338938320' post='56649'] Druze ovaj balvan da istisne El Nina iz prvih 11. dali se salis???? Pa Torres da ne suten vise loptu za ovog balvana je INSTITUCIJA" [b]treba ga podhitno najuriti iz Celzija+ mnogo balvan kuka svako malo cvili po novinama!!![/b] [/quote] U komentaru iznad ovoga sam napisao sto mislim o Lukaku-u... i kolko god volim i cijenim Torresa mislim da je potpuno apsurdno pisat ovakve nebuloze... jer nemaju ni glave ni repa... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56695 [quote name='chelseathebest' timestamp='1338901576' post='56350'] jao šta bi dao da istisne Torresa svojim igrama... [/quote] govorite o torresu ko da nije igrac chelsea.kako mozete tako pricat kako vas nije sram.da govorite o svojim igracima tako. mi kao navijaci chelsea trebali bi da podrzimo svakog igraca a ne da govorim on ovo on ono.nije da ga branim sto mi je najdrazi igrac,al stvarno nema smisla.i ja bih volio da lukaku malo vise igra.stvarno je nepravedno sta rade njemu,ali valjda ce i on dobiti svojih 5 minuta. PS:ne zelim da ovo promijeni bilo sta između nas dvojice. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56726 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338974319' post='56695'] govorite o torresu ko da nije igrac chelsea.kako mozete tako pricat kako vas nije sram.da govorite o svojim igracima tako. mi kao navijaci chelsea trebali bi da podrzimo svakog igraca a ne da govorim on ovo on ono.nije da ga branim sto mi je najdrazi igrac,al stvarno nema smisla.i ja bih volio da lukaku malo vise igra.stvarno je nepravedno sta rade njemu,ali valjda ce i on dobiti svojih 5 minuta. PS:ne zelim da ovo promijeni bilo sta izmeÄ‘u nas dvojice. [/quote] a vi to imate neki poseban odnos ? svatko tko kaže da Lukaku nije dobar igraÄ i velik potencijal nije ga gledao stoga Äemu priÄat enbuloze i pravit se pametan, i reć da Lukakua treba potjerat, Lukaku ima puno pravo da se žali, nije on tu doÅ¡o ladit jaja i Äekat da mu potencijal i talenat ispare on je tu doÅ¡ao jer navija za Chelsea i smatrao je da tu može najviÅ¡e napredovat , u trenutku kad ga je željelo pola europe on izabere Chelsea i kako se onda oni postave prema njemu ??? sramotno, deÄku treba reć na Äemu je, dal raÄunaju na njega il ide na posudbu, makar po mom miÅ¡ljenju bi trebao ostat i ravnoprano se borit sa ostalim napadaÄima za prvi sastav. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56753 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338974319' post='56695'] govorite o torresu ko da nije igrac chelsea.kako mozete tako pricat kako vas nije sram.da govorite o svojim igracima tako. mi kao navijaci chelsea trebali bi da podrzimo svakog igraca a ne da govorim on ovo on ono.nije da ga branim sto mi je najdrazi igrac,al stvarno nema smisla.i ja bih volio da lukaku malo vise igra.stvarno je nepravedno sta rade njemu,ali valjda ce i on dobiti svojih 5 minuta. PS:ne zelim da ovo promijeni bilo sta između nas dvojice. [/quote] Pusti pola ovi sto lupetaju..kad je Tores igrao u Atletiko Madridu nisu imali vise od 8.god njegov prvi start,ekspolizvnost i kretanje...je fenomenalno nema napadaca takve ekspolzivnosti!!!!! RVP,Runi,Benzema...itd ne'mogu da pridju EL' Ninu kad je u formi!!! Torres je u Spaniji sto je Bekam u Engleskoj...kad pricamo o marketingu i popularnosti!!!![quote name='Hazard' timestamp='1338971788' post='56688'] Lakuku nema kvalitet za PL,pogotovu za Chelsea koji ce u napadu imati ogromnu konkurenciju..bar po krilima.Toresu treba podjednako dobar backup napadac ako ne i bolji od njega da se bori za mesto u prvih 11.Lakuku mi deluje da mu uopste nije konkurencija a to nije dobro,znajuci da ni Tores,da se ne lazemo,nije neki vrhunski napadac. [/quote] Slazem se sa tobom...on meni vise lici na Heskija...ja takvi drvoseca ljubitelj nisam Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56757 @Villas-Boas celo tvoje hvaljenje ova dva igraca se odnosi na vreme koje je proslo i na kraju opet dodjes do zakljucka da trenutno nisu ono sto su bili,sto je i svrha mog prijasnjeg posta. pa verovatno u tom chelseau sede neki mnogo pametniji ljudi od nas i jedini razlog zasto Lakuku nije igrao,a nije bio povedjen je,da su procenili da nema kvalitet da ulazi uopste na teren. Porediti belgijsku,holandsku i takve lige sa PL je smesno. Kezman je bio 5x bolji napadac i dao toliko golova u holandskoj ligi da su jedan deo tribine nazvali po njemu,ali cim dodje u jaku ligu,nula! Sto se Torresa tice,sve to stoji da je on BIO dobar,ostalo je tu talenta,ali on tesko da moze da bude bolji od proseka koji pokazuje u Chelseau a to je da daje u proseku an svakoj sedmoj utakmici po jedan gol! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56761 [quote name='Hazard' timestamp='1338983696' post='56757'] @Villas-Boas celo tvoje hvaljenje ova dva igraca se odnosi na vreme koje je proslo i na kraju opet dodjes do zakljucka da trenutno nisu ono sto su bili,sto je i svrha mog prijasnjeg posta. pa verovatno u tom chelseau sede neki mnogo pametniji ljudi od nas i jedini razlog zasto Lakuku nije igrao,a nije bio povedjen je,da su procenili da nema kvalitet da ulazi uopste na teren. Porediti belgijsku,holandsku i takve lige sa PL je smesno. Kezman je bio 5x bolji napadac i dao toliko golova u holandskoj ligi da su jedan deo tribine nazvali po njemu,ali cim dodje u jaku ligu,nula! Sto se Torresa tice,sve to stoji da je on BIO dobar,ostalo je tu talenta,ali on tesko da moze da bude bolji od proseka koji pokazuje u Chelseau a to je da daje u proseku an svakoj sedmoj utakmici po jedan gol! [/quote] sto se tice torresa vidim da ne zelis pogledat realno i uzet u obzir zadnjih 2-3 mjeseca kada stvarno lici na onog starog igraca, nego uzimas samo onaj dio njegove karijere koji ti odgovara da ga pljuvas... a sto se tice lukaku-a... trebao je on dobit prilike da pokaze jel valja ili ne... a ne ovako napamet naklapat... bez argumenata... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56763 [quote name='Hazard' timestamp='1338983696' post='56757'] @Villas-Boas celo tvoje hvaljenje ova dva igraca se odnosi na vreme koje je proslo i na kraju opet dodjes do zakljucka da trenutno nisu ono sto su bili,sto je i svrha mog prijasnjeg posta. pa verovatno u tom chelseau sede neki mnogo pametniji ljudi od nas i jedini razlog zasto Lakuku nije igrao,a nije bio povedjen je,da su procenili da nema kvalitet da ulazi uopste na teren. Porediti belgijsku,holandsku i takve lige sa PL je smesno. Kezman je bio 5x bolji napadac i dao toliko golova u holandskoj ligi da su jedan deo tribine nazvali po njemu,ali cim dodje u jaku ligu,nula! Sto se Torresa tice,sve to stoji da je on BIO dobar,ostalo je tu talenta,ali on tesko da moze da bude bolji od proseka koji pokazuje u Chelseau a to je da daje u proseku an svakoj sedmoj utakmici po jedan gol! [/quote] Lukaku....pricu podrzavam....Tores uz Azara,Hulka Matu i Marina ako ne da 20.golova ove sezone...jacu prvi kazati da je njegova karijera gotava, al znam da od toga nema nista uz ova top pojacanja on daje minimum 20.komada Tesko je uz Kalua,Staridza i Maludu dati i 1.gol Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56769 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338984011' post='56763'] Lukaku....pricu podrzavam....Tores uz Azara,Hulka Matu i Marina ako ne da 20.golova ove sezone...jacu prvi kazati da je njegova karijera gotava, al znam da od toga nema nista uz ova top pojacanja on daje minimum 20.komada Tesko je uz Kalua,Staridza i Maludu dati i 1.gol [/quote] pa bravo,ovde niko ne pljuje po igracima,samo iznosimo cinjenice a to je da Torres nije bas ispunio ocekivanja i ogroman novac koji je ulozen u njega.Ok je odigrao poslednja 2 meseca i prvi ja bih voleo da tako nastavi,daj boze da postane bolji nego Drogba sto je bio,ali realno i to je samo moje misljenje,ne mora da bude tacno..on od forme u kojoj je trenutno i sezone koja je za nama ne moze pruziti vise. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56777 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338938320' post='56649'] Druze ovaj balvan da istisne El Nina iz prvih 11. dali se salis???? Pa Torres da ne suten vise loptu za ovog balvana je INSTITUCIJA" treba ga podhitno najuriti iz Celzija+ mnogo balvan kuka svako malo cvili po novinama!!! [/quote] svaka ti Äast na ovakvom komentaru koji pokazuje nadasve veliko nogometno znanje. Å¡ta je to Torres da mora imati pretplaćeno mjesto u prvih 11? najvjerojatnije će i imati na poÄetku nove sezone, ali nesmije biti pretplaćen za to mjesto i mora dokazati da zaslužuje svoje mjesto iz utakmice u utakmicu a o tome jeli Lukaku balvan ćemo vidjeti u skorijoj budućnosti, momak će svojim igrama popljuvat sve koji pljuju po njemu sada Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56778 [quote name='Hazard' timestamp='1338984944' post='56769'] pa bravo,ovde niko ne pljuje po igracima,samo iznosimo cinjenice a to je da Torres nije bas ispunio ocekivanja i ogroman novac koji je ulozen u njega.Ok je odigrao poslednja 2 meseca i prvi ja bih voleo da tako nastavi,daj boze da postane bolji nego Drogba sto je bio,ali realno i to je samo moje misljenje,ne mora da bude tacno..on od forme u kojoj je trenutno i sezone koja je za nama ne moze pruziti vise. [/quote] Videceom ekipa je nova,profil igraca stize koji njemu odgovaraju.. njemu treba lopta u noge da iskoristi prostor ,prvi start i ekspolzivnost...tako je igrao u Liverpulu... gledao sam Spaniju ove prijateljske krece se kao nekad njemu je bitno da ekipa nije staticna!!! [quote name='chelseathebest' timestamp='1338985646' post='56777'] svaka ti Äast na ovakvom komentaru koji pokazuje nadasve veliko nogometno znanje. Å¡ta je to Torres da mora imati pretplaćeno mjesto u prvih 11? najvjerojatnije će i imati na poÄetku nove sezone, ali nesmije biti pretplaćen za to mjesto i mora dokazati da zaslužuje svoje mjesto iz utakmice u utakmicu a o tome jeli Lukaku balvan ćemo vidjeti u skorijoj budućnosti, momak će svojim igrama popljuvat sve koji pljuju po njemu sada [/quote] Druze ja sam vizionar, necu da vredjam 90% vas je ovde gleda povrsno stvri!!! Lukaku,Gomez,Adebajor,Dzeko,Zigic...itd to su sekundarne SIROVINE" nema visoko misljenje o tom profilu igraca!!! cast cika ZLATANU IBRAHIMOVICU koji poseduje neverovatne motoricke sposobnosti, u odnosu na visinu!!!! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56779 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338974319' post='56695'] govorite o torresu ko da nije igrac chelsea.kako mozete tako pricat kako vas nije sram.da govorite o svojim igracima tako. mi kao navijaci chelsea trebali bi da podrzimo svakog igraca a ne da govorim on ovo on ono.nije da ga branim sto mi je najdrazi igrac,al stvarno nema smisla.i ja bih volio da lukaku malo vise igra.stvarno je nepravedno sta rade njemu,ali valjda ce i on dobiti svojih 5 minuta. PS:ne zelim da ovo promijeni bilo sta izmeÄ‘u nas dvojice. [/quote] popljuvao sam ja Torresa mnogo puta, ali ne vidim Å¡to sam loÅ¡e rekao o njemu u ovom postu, daj me prosvijetli možda je meni draži Lukaku pa bih ja želio da on bude prvi napadaÄ, nisi o tome razmiÅ¡ljao? uglavnom to su moje želje, ali neka prvi napadaÄ bude onaj koji svojim igrama najviÅ¡e zasluži to mjesto[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338985929' post='56778'] Druze ja sam vizionar, necu da vredjam 90% vas je ovde gleda povrsno stvri!!! [/quote] vidim gore si spomenuo neke napadaÄe da nemogu prismrdit Torresu, ali Rooney je bio kap koja je prelila ÄaÅ¡u... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56781 [quote name='chelseathebest' timestamp='1338986266' post='56779'] popljuvao sam ja Torresa mnogo puta, ali ne vidim Å¡to sam loÅ¡e rekao o njemu u ovom postu, daj me prosvijetli možda je meni draži Lukaku pa bih ja želio da on bude prvi napadaÄ, nisi o tome razmiÅ¡ljao? uglavnom to su moje želje, ali neka prvi napadaÄ bude onaj koji svojim igrama najviÅ¡e zasluži to mjesto vidim gore si spomenuo neke napadaÄe da nemogu prismrdit Torresu, ali Rooney je bio kap koja je prelila ÄaÅ¡u... [/quote] NE'citas izmedju redova,rekao sam kad je Torres u formi bolji je i od Runija i RVP....a oboica su TOP napadac sto je greh sto toresa smatram najboljim od najboljih???? mnogi su delili to misljenje raniji godina pa verujem i sad bez obzira na seszonu iza njega!!! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56782 a kad je Rooney u top formi? nema smisla da nastavimo raspravu, otišli smo offtopic Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56843 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338938320' post='56649'] Druze ovaj balvan da istisne El Nina iz prvih 11. dali se salis???? Pa Torres da ne suten vise loptu za ovog balvana je INSTITUCIJA" treba ga podhitno najuriti iz Celzija+ mnogo balvan kuka svako malo cvili po novinama!!! [/quote] Uz svo duzno postovanje, pricas gluposti. To se jasno vidi u ovom postu, a i gotovo svima koje si naposao nakon njih. Glava me zabolila od toliko bedastoca sto sam procitao. Ako volis Torresa, dobro, voli ga, al ne mozes se pozivati "poznavanje na materije" i reci da je Lukaku balvan, ocito nisi gledao malog kako igra, a ako i jesi onda je tvoje nogometno znanje pod velikim upitnikom. Nije ni dobio prave prilike u Chelseaju, ma sta prave, nije dobio nikakve prilike otkad je dosao, a ti pricas da ga treba potjerat iz kluba jer je balvan i jer je Torres za njega institucija. Pricas o Torresu iz vremena kad je harao Europom, a onda kad ti se spomene da je Lukaku sa samo 17 godina harao belgijskom ligom pozivas se na cinjenicu da su to "prosla vremena". Zar i Torres nije harao u vremenima koja su prosla? Ne drzi ti vodu ta prica.. Jedini razlog zbog kojeg bi volio da dođe Guardiola na klupu Chelseaja je taj sto bi dao mladim igracima priliku i uveo ih u sastav - a među njima i Lukakua. Tek bi ti vidio onda tko je tu balvan. Okrenio bi plocu samo tako. A ovako, kad uzmemo u obzir ljude koji vode klub i cjelokupnu trenutnu situaciju, dolazimo do zakljucka da ce Lukaku vrlo vjerojatno otic na posudbu ( razlog nije manjak kvalitete, nego nestrucnost nase uprave u razvoju mladih igraca ), sto je itekako velika steta. Ako nista, bar nek se potrude naci mu neki pravi klub u kojem ce igrati i razvijati se na pravi nacin pa da se aBd za koju godinu vrati i obuce plavi dres. Zasluzio je to. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56847 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338986415' post='56781'] NE'citas izmedju redova,rekao sam kad je Torres u formi bolji je i od Runija i RVP....a oboica su TOP napadac sto je greh sto toresa smatram najboljim od najboljih???? mnogi su delili to misljenje raniji godina pa verujem i sad bez obzira na seszonu iza njega!!! [/quote] Torres nije u formi već tri sezone(godine). Njegovi dani top forme su iza njega i postao je prosjeÄni napadaÄ. Osobno ne oÄekujem povratak te top forme. OÄekujem da će ovu godinu joÅ¡ napucavati loptu na Å¡pici, a da ga se onda rjeÅ¡avamo(Äak i u zimi bi mogli kad i ovu jesen zakaže). Ovu sezonu je Jelavić pokazao viÅ¡e od famoznog Torkea Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.