Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sinoć je u potpunosti pokvario dojam. Jako loša partija, po meni najgori u plavom dresu.
Ono što posebno treba istaknuti u negativnom kontekstu je, a to je očito, da momak nije savladao osnove tehnike u fudbalu. Prijem, odigravanje pasa, građenje, procjena lopte...
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1343043475' post='66278']
Sinoć je u potpunosti pokvario dojam. Jako loša partija, po meni najgori u plavom dresu.
Ono što posebno treba istaknuti u negativnom kontekstu je, a to je očito, da momak nije savladao osnove tehnike u fudbalu. [u][b]Prijem, odigravanje pasa, građenje, procjena lopte...[/b][/u]
[/quote]

Upravo me ovo najviše zabrinulo dok sam ga gledao sinoć. Prvi dodir mu je bio katastrofalan, ima problema i kod prijema lopte i kod odigravanja iz prve. Ne znam je li to do teških nogi uslijed tek započetih priprema, ali zasigurno na tome mora još puno raditi ako misli nešto ozbiljnije u plavom dresu.
[quote name='Brane' timestamp='1343048932' post='66304']
Upravo me ovo najviše zabrinulo dok sam ga gledao sinoć. Prvi dodir mu je bio katastrofalan, ima problema i kod prijema lopte i kod odigravanja iz prve. Ne znam je li to do teških nogi uslijed tek započetih priprema, ali zasigurno na tome mora još puno raditi ako misli nešto ozbiljnije u plavom dresu.
[/quote]
Ne može to nikako biti od priprema. Znam, jer sam i ja nekad prolazio taj proces. Desi se neki pogrešni pas, promašena lopta ili recimo izgubljeni duel al da ne može uštopati loptu i sačuvati je, pa odigrati bilo šta - to je manjak osnovne nogometne tehnike.
Sjecam se jedne situacijue kad je primio loptu mozda na 11 metara i pokusao je uraditi laznjak , uradio je leznjak tako sto je nabio loptu sebi u for .
[quote name='El_Nino' timestamp='1343298065' post='67180']
Za koju godinu on će biti najveća opasnost za protivničku obranu.
[/quote]

Kakav je bio na pripremama čudo bi bilo ako dođe do Championshipa , znam da je mlad neiskusan (jbt već je godinu dana tu i reć da je neiskustan malo je čudno) al da nezna primati lopte i točno ih dodavati nije na razii HNL-a ,ma gonit takvoga igrača na pozajmicu,a ako se i tada ne snađe prodati ga i uzet nekog normlanog killera.
Sinoć pokazao da je zreo za posudbu i da ne može bit' dostojna zamjena Torresu ma koliko god mi to željeli. Treba njemu još dosta iskustva i znanja da bi konkurira za prvi sastav.
Ovaj momak ce pokazati da je za dvije klase bolji od Borinija, mislim vec je bolji ali eto... xD
Samo mu treba posudba ove godine ali negdje gdje bi mogao igrati a siguran sam da bi npr u Fulhamu odigrao mnogo utakmica i zabio desetak golova... Plus bi stekao iskustva, znanja i dosta toga... Jos je mlad i jos ima mnogo da uci...
Mlad je i ima ogroman trert na leđima uspoređuju ga s Drogbom zbog fizičke sličnosti.
Posudba da i to u Prem.

Gdje pa tamo gdje bi igrao ali opet da to ne bude klub koji se bori za opstanak.Jer takvi klubovi vrlo često igraju dosta defanzivno što ne bi baš koristilo našem napadaču.
Ovako sad gledajući možda Sunderland
[quote name='Wisey' timestamp='1343049207' post='66309']
Ne može to nikako biti od priprema. Znam, jer sam i ja nekad prolazio taj proces. Desi se neki pogrešni pas, promašena lopta ili recimo izgubljeni duel al da ne može uštopati loptu i sačuvati je, pa odigrati bilo šta - to je manjak osnovne nogometne tehnike.
[/quote]

Njega je jebalo to što haman cijelu sezonu nije nikako igrao, osjeti se to itekako, naročito kad si mlad i neiskusan.

Ne znam da li si ga pratio u Anderlechtu, ali tamo je često pokazivao da ima zavidnu tehniku, da baš zna s loptom, to je bilo i iznenadjenje s obzirom na njegovu gradju.

Njemu samo treba fin broj utakmica na najvišem nivou (Premiership), pa će doći na svoje i onda neće biti takvih priča. Vidjet će te.
Naravno da mu treba utakmica, pa i Drogba bi bio mlitav i trom koliko toliko da cijelu sezonu nije odigrao 2 kvalitetne utakmice. Neka njega na posudbi i tu nek dobije te utakmice koje su mu potrebne i onda nek se vrati.
Agent Christophe Henrotay, quoted extensively in [url="http://sportmagazine.levif.be/sport/actualite/foot/romelu-lukaku-n-ira-pas-a-fulham-selon-son-agent/article-4000160097493.htm"]Sport.be[/url], has confirmed that he's finalising a loan for Lukaku -- but definitely not to Fulham

Ode nam Lukaku izgleda na pozajmicu
Već sam na pominjao da ne bi bilo loše ako bi u Sunderlandu završio.
Solidan igrački kadar (ima s kime igrati)
Trenutno im fali takav igrač
Odličnog managera imaju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.