21. maj 2012.14 god. comment_51244 Imamo dva napadaca zeljna dokazivanja.. Lukaku koji zeli da postane zvijezda i torresa za kojeg su rekli da je propo . Steta sto nema belgije na euru sigurno bi lukaku bio jedan od onih novi talenata na euru Tj pokazao bi se dobro Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51346 [quote name='Kalouda' timestamp='1337670088' post='51341'] Sledeće sezone na posudbu... U Villasov Boasov klub [/quote] Bravo majstore!Odlicna fora.Slatko se nasmejah. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51360 Najbolje rjesenje za njega je posudba u neki manji engleski klub koji stvarno treba jednog takvog napadaca i u kojemu bi igrao redovno Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51449 Ma sta posudba, dati mu broj 11 i sto vise mu pruzati sansi Kad onaj jedan cicharito koji je dosao iz mexica dobivao i iskoristavao sanse koje mu nudio fergie zasto ne pruziti sanse lukakuu Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_51983 [quote name='Spaha' timestamp='1337704118' post='51449'] Ma sta posudba, dati mu broj 11 i sto vise mu pruzati sansi Kad onaj jedan cicharito koji je dosao iz mexica dobivao i iskoristavao sanse koje mu nudio fergie zasto ne pruziti sanse lukakuu Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 [/quote] toÄno to ! ako je ovim osvajanjem LP završila jedna era i ako se sad gradi budućnost Chelsija, definitivno se treba gradit sa ovim momkom u planu, kao što reće Slavkec željan je igre i dokazivanja, malad je jak i velik potencijal, uz dobar rad ipružanjem prilika za sezonu dvije možemo dobit odliÄnog napadaÄa, ma novog Drogbu maltene Prijavi
31. maj 2012.14 god. Autor comment_54216 http://chelseabalkan.com/index.php/item/1514-lukaku-hazard-ce-nas-uciniti-jacim.html [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4k82gxHzg1r5cljxo2_500.jpg[/img] Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55740 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pMSj0azaShs J.ebo glavu kako dobro govori engleski. Svaka Äast. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55754 [quote name='Spaha' timestamp='1337704118' post='51449'] Ma sta posudba, dati mu broj 11 i sto vise mu pruzati sansi Kad onaj jedan cicharito koji je dosao iz mexica dobivao i iskoristavao sanse koje mu nudio fergie zasto ne pruziti sanse lukakuu Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 [/quote] Sve je ovo taÄno Å¡to si napisao i bilo bi odliÄno kad bi dobio Å¡ansu naredne sezone ali poznavajuci naÅ¡u upravu 90% su Å¡anse da ode na posudbu. Ne isplati se ovim mladim da dolaze kod nas, isti je slucaj sa Piazonom i De Bryneom koji sada sigurno nece igrati mnogo pored Hazarda, pogotovo tu mislim na Lukasa koji ce iducu sezonu gotovo sigurno provesti u drugom timu ili pak na posudbi iako je naÅ¡ najbolji mladi igraÄ, al l dobro biće vremena za njega. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55890 Mislim da posudba mozda i nebi bila losa sa obzirom da ce vjerojatno torres u sljd.sezoni biti standard ( barem ocekujemo ako ne dode jos poneka spica koja ce zaostrit konkurenciju) Ali posudba bar u neki engleski klub, ako ne u prem bar u championship jer ipak takav stil nogometa ce mu pomoc da se razvije u igraca kakav je potreban chelseau i kakav potencijal ima, a posudbe u vittese westerlo i takve klubove mislim da mu nebi puno pomogle jer je drukciji i laksi nogomet po meni i u usporedbi sa championshipom! U svakom slucaju zelim da ostane u cfc-u i izgradi veliku karijeru u Londonu!! Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55962 Ma jok Championship, ako bude isao u posudbu onda ga treba posudit u neki klub Premiershipa ili Bundeslige. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55999 Nisam nikako za to da ide na posudbu, ipak je on klasican napadac, mora torresa neko mjenjati, no ako bi isao negdje, volio bih da ode u west ham Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56009 [quote name='Spaha' timestamp='1338822568' post='55999'] Nisam nikako za to da ide na posudbu, ipak je on klasican napadac, mora torresa neko mjenjati, no ako bi isao negdje, volio bih da ode u west ham Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 [/quote] Složio bih se s tobom, osim možda za Wesr Ham. Ima ru dosta dobrih opcija u Premier ligi, za njegovu posudbu. Ali prije svega, on treba ostati i biti back-up Torresu, kao i Sturridge. Bit će utakmica. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56070 [quote name='Blues_95' timestamp='1338823573' post='56011'] Opet nesto sere sa svojim izjavama ccc . [/quote] Å ta je sad reko?? Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56105 [quote name='Blues_95' timestamp='1338823573' post='56011'] Opet nesto sere sa svojim izjavama ccc . [/quote] Ja cijeli dan nista nisam procitao o njemu, daj neki link da vidimo. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56113 Ma rekao je prije samo sto ja nisam bio aktivan 2-3 dana . [url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1523-lukaku-cini-mi-se-da-je-novac-za-moje-dovodenje-uludo-potrosen.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1523-lukaku-cini-mi-se-da-je-novac-za-moje-dovodenje-uludo-potrosen.html[/url] Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56122 Ja sam protiv njegovog odlaska na posudbu... mi imamo 3 napadaca... Torres, Starridge i Lukaku... i zamislite si da se Torres ili Starridge ozlijede... tko bi nam bio zamjena napadaca?!? tako da... Svi trojica trebaju ostat u klubu i rotirat se... Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56252 Eh sad zamisli da citav tim se ozlijedi, onda treba dovesti jos 10igraca Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56284 [quote name='Spaha' timestamp='1338847137' post='56252'] Eh sad zamisli da citav tim se ozlijedi, onda treba dovesti jos 10igraca Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 [/quote] u pravu si... kod nas se niko ne moze ozlijedit... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56285 I mi smo ga usrali ove sezone sa njim trebao je vise sansi da dobije... Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56290 [quote name='how yes no' timestamp='1338757906' post='55740'] [media=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pMSj0azaShs[/media] J.ebo glavu kako dobro govori engleski. Svaka Äast. [/quote] Ma 93' je on, uÄili su engleski u Å¡koli Ja bih mu dao Å¡anse u novoj sezoni, Å¡ta možemo izgubiti? Neka igra u prvom djelu sezone a ako baÅ¡ bude trebalo poslati ga u januaru na posudbu.. Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56293 ima Lukaku pravo da sere, i ja bi srao da sa deÄko kao on sa tolkim potencijalom kada mi je karijera u usponu kada ću vijerojatno i najviÅ¡e napredovat (kad će ako ne sada, s 30 ? ) i onda da cijelu jebenu sezon prosjedi na klupi, a moglo ga se ubacit u pa tekmi, moglo je sigurno, nadam se da Äe ostat i da Äe dobit priliku, te da Äe se pokaza u jako ljepom svijetlu i da će istisnut Torresa iz prvih 11 (ovo su moja nadanja stvarnost je drugo, nemojte me odma napast ) Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56297 PoÅ¡to smo na poziciji CF-a vrlo kratki (Torres, Starridge, Lukaku), trebali bi ga zadrzat u klubu... jer mislim da bi se sljedece sezone on mogao, a i trebao naigrat... u napadu cemo imat kao prvog napadaca Torresa, a zamjena ce mu bit Starridge ili Lukaku s time ako uzmemo u obzir da ce Starridge odigrat koji put i na poziciji krilnog napadaca onda mozemo zakljucit da ce Lukaku imat puno vise prostora za dobit priliku od prosle sezone... Pogotovo ako se nedaj Boze jedan od dvojca Torres/Starridge ozlijede jer ce nam onda faljet zamjena na klupi ako nam Lukaku otidje na posudbu... Lukaku ce imat priliku igrat u liga kupu u fa cupu i cak bi mogo ako uspijemo prije rijesit skupinu u ligi prvaka dobit priliku u 1-2 utakmice u skupini... i jos kad k tome dodamo da bi lukaku mogao uc u igri tu i tamo u BPL-u kada cemo prakticki imat rijesene utakmice ili zapocet u prvih 11 protiv slabijih ekipa... I kad sve to zbrojim mislim da bi bio veliki promasaj i za Chelsea, a i za samog Lukakua da otidje na posudbu... pogotovo ako nam nedaj Boze dodje Guardiola... ako nista drugo kod njega sam 100% uvjeren da bi puno prilike za igru dobili i Lukaku i Starridge a da ne pricam jos za McEachrana i Bertranda... Ali evo da editiram ovaj post tj. da se nadovezem u vezi ovog dijela s Guardiolom... mislim da on nece doc jer sudeci po pojacanjima chelsea se sprema za 4-2-3-1 postavu... a i sami znamo da to nije guardiolin stil... tako da vjerujem u Di Matteov ostanak... Uređeno 5. juni 2012.14 god., autor izmjene: Villas-Boas Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56299 Po meni ako se sprema igrat 4-2-3-1 onda ne vidim problem u njegovoj posudbi. ova dvojica u sredini ce biti vrlo vjerojatno lamps i mikel (essien) trojica ispred njih mata, hazard i vrlo vjerojatno hulk, nebitno ko kamo igra u tom rasporedu (lijevo, desno, sredina). Napadac ce zasigurno tada biti torres sto govori da ne treba imat vise od dva napdaca u klubu iako, moze doci do ozljeda ili svega ali opet to moze pokriti sturridge, a i hulk. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.