Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Imamo dva napadaca zeljna dokazivanja.. Lukaku koji zeli da postane zvijezda i torresa za kojeg su rekli da je propo :).

Steta sto nema belgije na euru sigurno bi lukaku bio jedan od onih novi talenata na euru :P Tj pokazao bi se dobro
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

[quote name='Kalouda' timestamp='1337670088' post='51341']
Sledeće sezone na posudbu... U Villasov Boasov klub :P
[/quote]
Bravo majstore!Odlicna fora.Slatko se nasmejah.
Ma sta posudba, dati mu broj 11 i sto vise mu pruzati sansi

Kad onaj jedan cicharito koji je dosao iz mexica dobivao i iskoristavao sanse koje mu nudio fergie zasto ne pruziti sanse lukakuu

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[quote name='Spaha' timestamp='1337704118' post='51449']

Kad onaj jedan cicharito koji je dosao iz mexica dobivao i iskoristavao sanse koje mu nudio fergie zasto ne pruziti sanse lukakuu

[/quote]

točno to ! ako je ovim osvajanjem LP završila jedna era i ako se sad gradi budućnost Chelsija, definitivno se treba gradit sa ovim momkom u planu, kao što reće Slavkec željan je igre i dokazivanja, malad je jak i velik potencijal, uz dobar rad ipružanjem prilika za sezonu dvije možemo dobit odličnog napadača, ma novog Drogbu maltene :D
[quote name='Spaha' timestamp='1337704118' post='51449']

[/quote]
Sve je ovo tačno što si napisao i bilo bi odlično kad bi dobio šansu naredne sezone ali poznavajuci našu upravu 90% su šanse da ode na posudbu.
Ne isplati se ovim mladim da dolaze kod nas, isti je slucaj sa Piazonom i De Bryneom koji sada sigurno nece igrati mnogo pored Hazarda, pogotovo tu mislim na Lukasa koji ce iducu sezonu gotovo sigurno provesti u drugom timu ili pak na posudbi iako je naš najbolji mladi igrač, al l dobro biće vremena za njega.
Mislim da posudba mozda i nebi bila losa sa obzirom da ce vjerojatno torres u sljd.sezoni biti standard ( barem ocekujemo ako ne dode jos poneka spica koja ce zaostrit konkurenciju)
Ali posudba bar u neki engleski klub, ako ne u prem bar u championship jer ipak takav stil nogometa ce mu pomoc da se razvije u igraca kakav je potreban chelseau i kakav potencijal ima, a posudbe u vittese westerlo i takve klubove mislim da mu nebi puno pomogle jer je drukciji i laksi nogomet po meni i u usporedbi sa championshipom! U svakom slucaju zelim da ostane u cfc-u i izgradi veliku karijeru u Londonu!!
Nisam nikako za to da ide na posudbu, ipak je on klasican napadac, mora torresa neko mjenjati, no ako bi isao negdje, volio bih da ode u west ham

[quote name='Spaha' timestamp='1338822568' post='55999']
Nisam nikako za to da ide na posudbu, ipak je on klasican napadac, mora torresa neko mjenjati, no ako bi isao negdje, volio bih da ode u west ham

[/quote]

Složio bih se s tobom, osim možda za Wesr Ham. Ima ru dosta dobrih opcija u Premier ligi, za njegovu posudbu. Ali prije svega, on treba ostati i biti back-up Torresu, kao i Sturridge. Bit će utakmica.
[quote name='Blues_95' timestamp='1338823573' post='56011']
Opet nesto sere sa svojim izjavama ccc . :-/
[/quote]

Ja cijeli dan nista nisam procitao o njemu, daj neki link da vidimo.
Ma rekao je prije samo sto ja nisam bio aktivan 2-3 dana .
[url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1523-lukaku-cini-mi-se-da-je-novac-za-moje-dovodenje-uludo-potrosen.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1523-lukaku-cini-mi-se-da-je-novac-za-moje-dovodenje-uludo-potrosen.html[/url]
Ja sam protiv njegovog odlaska na posudbu...

mi imamo 3 napadaca... Torres, Starridge i Lukaku... i zamislite si da se Torres ili Starridge ozlijede... tko bi nam bio zamjena napadaca?!? tako da... Svi trojica trebaju ostat u klubu i rotirat se... ;)
[quote name='Spaha' timestamp='1338847137' post='56252']
Eh sad zamisli da citav tim se ozlijedi, onda treba dovesti jos 10igraca

[/quote]

u pravu si... kod nas se niko ne moze ozlijedit...
[quote name='how yes no' timestamp='1338757906' post='55740']
[media=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pMSj0azaShs[/media]

J.ebo glavu kako dobro govori engleski. Svaka čast.
[/quote]

Ma 93' je on, učili su engleski u školi ;) :D

Ja bih mu dao šanse u novoj sezoni, šta možemo izgubiti? Neka igra u prvom djelu sezone a ako baš bude trebalo poslati ga u januaru na posudbu..
ima Lukaku pravo da sere, i ja bi srao da sa dečko kao on sa tolkim potencijalom kada mi je karijera u usponu kada ću vijerojatno i najviše napredovat (kad će ako ne sada, s 30 ? ) i onda da cijelu jebenu sezon prosjedi na klupi, a moglo ga se ubacit u pa tekmi, moglo je sigurno, nadam se da če ostat i da če dobit priliku, te da če se pokaza u jako ljepom svijetlu i da će istisnut Torresa iz prvih 11 (ovo su moja nadanja stvarnost je drugo, nemojte me odma napast :P )
Pošto smo na poziciji CF-a vrlo kratki (Torres, Starridge, Lukaku), trebali bi ga zadrzat u klubu... jer mislim da bi se sljedece sezone on mogao, a i trebao naigrat... u napadu cemo imat kao prvog napadaca Torresa, a zamjena ce mu bit Starridge ili Lukaku s time ako uzmemo u obzir da ce Starridge odigrat koji put i na poziciji krilnog napadaca onda mozemo zakljucit da ce Lukaku imat puno vise prostora za dobit priliku od prosle sezone... Pogotovo ako se nedaj Boze jedan od dvojca Torres/Starridge ozlijede jer ce nam onda faljet zamjena na klupi ako nam Lukaku otidje na posudbu...

Lukaku ce imat priliku igrat u liga kupu u fa cupu i cak bi mogo ako uspijemo prije rijesit skupinu u ligi prvaka dobit priliku u 1-2 utakmice u skupini... i jos kad k tome dodamo da bi lukaku mogao uc u igri tu i tamo u BPL-u kada cemo prakticki imat rijesene utakmice ili zapocet u prvih 11 protiv slabijih ekipa...

I kad sve to zbrojim mislim da bi bio veliki promasaj i za Chelsea, a i za samog Lukakua da otidje na posudbu... pogotovo ako nam nedaj Boze dodje Guardiola... ako nista drugo kod njega sam 100% uvjeren da bi puno prilike za igru dobili i Lukaku i Starridge a da ne pricam jos za McEachrana i Bertranda... ;)

Ali evo da editiram ovaj post tj. da se nadovezem u vezi ovog dijela s Guardiolom... mislim da on nece doc jer sudeci po pojacanjima chelsea se sprema za 4-2-3-1 postavu... a i sami znamo da to nije guardiolin stil... tako da vjerujem u Di Matteov ostanak...

Uređeno , autor izmjene: Villas-Boas

Po meni ako se sprema igrat 4-2-3-1 onda ne vidim problem u njegovoj posudbi. ova dvojica u sredini ce biti vrlo vjerojatno lamps i mikel (essien) trojica ispred njih mata, hazard i vrlo vjerojatno hulk, nebitno ko kamo igra u tom rasporedu (lijevo, desno, sredina). Napadac ce zasigurno tada biti torres sto govori da ne treba imat vise od dva napdaca u klubu iako, moze doci do ozljeda ili svega ali opet to moze pokriti sturridge, a i hulk.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.