Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma kad je dobijao po 10 min pricali ste da je malo dajte 90 min.. Eto sad cojka nema ni na klupi..

Sljedece sezone ako ga nece pustat da igra saljtie ga na pousdbu u neki engleski klub..
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Ne znam, nemamo mi uvid u njegove sposobnosti na dnevnoj bazi i treningu. Eto Andre ga je pomalo i koristio, a Robbie ga je totalno izostavio iz prve ekipe. Očito je da nešto ne štima kod njega takoÄ‘er. Slažem se da je danas trebao biti na klupi. :unsure:
Nevjerovatno mi je žao zbog njega.

Izdržat će i ovu sezonu, sljedeće ga na posudbu, te ako nisu zadovoljni njim il tako nešto, prodaj ga. Bolje i to nego da mu se karijera sjebe totalno.
Od najboljeg igrača Anderlechta, do tribina u Chelseaju. To mladom igraču nikako neće pomoci. Tačnije to ga sve jebe u mozak, daj Bože da izađe na dobro, pa da nam zaigra u plavom dresu, kako je i sanjao.
On i brat:
[center][center] [/center][/center]
[center][center]http://www.mbal.org.uk/wp-content/themes/arras-theme/library/timthumb.php?src=http://www.mbal.org.uk/wp-content/uploads/2010/08/JordanLukaku.jpg&w=630&h=250&zc=1

[/center][/center]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335633733' post='44161']
Ma pusti ti to gdje se on izgubio nema da ni na klupi ?
[/quote]

Pobogu jel živ ovaj momak? Ne sjecam se kad sam ga zadnji put vidio na tekmi.
Totalno razocarenje ( zasad)za sve nas. Nekako sam se potajno nadao da ce sto vise sezona bude osmicala dobijati vecu minutazu al nista jos gore. Nego zna li neko kako igra za drugi tim?
Nisam ga pratio u drugom timu.
Cini mi se da je najbolji strijelac u Rezervama. Gledao sam proslu utakmicu protiv Uniteda, nasi izgubili 4:1, nista posebno Romelu nije uradio
Ne znam jel najbolji u rezervama, više je za mene Bamford pokazao otkako je stigao nego on. Ono što sam gledao od Romelua nije opravdalo taj hitni transfer kluba. :unsure: Ali budućnost je pred njim, vrijeme radi za njega i svakako će dobiti šansu ovdje.
Baš to, njemu je 19 godina i napredovat će još mnogo abd. Nije hitno da uÄ‘e u prvu momčad, ja bi ga na ljeto poslao nek se kali negdje na posudbi, možda Njemačka il neki slabiji klub Premiershipa, najbolje bi bilo ga tu "uturiti"
ABd za sezonu-dvije, da on ovako rešeta protivnike na Wembleyu, kao Drogba. Vjerujem da je dosta toga naučio od Tite, samo eto što nema prilike, da bi to i pokazao.
[quote name='how yes no' timestamp='1336258167' post='45871']
ABd za sezonu-dvije, da on ovako rešeta protivnike na Wembleyu, kao Drogba. Vjerujem da je dosta toga naučio od Tite, samo eto što nema prilike, da bi to i pokazao.
[/quote]

ako nastavi dobivat ovolko pažnje i prilike, i ako se nastavi tako radit s njim taj neće rešetat ni u ligi ženske hendikepirane mladeži
Ja mislim da mu treba dati šansu u ove dvije utakmice u Premiershipu do kraja. Jer više nemamo šta izgubiti, četvrti ne možemo biti. A možemo dosta toga dobiti s njim ako se pokaže.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336297732' post='45969']Ja mislim da mu treba dati šansu u ove dvije utakmice u Premiershipu do kraja. Jer više nemamo šta izgubiti, četvrti ne možemo biti. A možemo dosta toga dobiti s njim ako se pokaže.[/quote]

tako je...i njemu i još nekim mladićima...Piazon i drugi

da vidimo malo kako se ti mladići snalaze
u zadnjoj tekmi sezone očekujem jebene juniore...bolje gledati Lukaku, Piazona i ekipu nego Maloudu, Essiena, Romeua kako igraju balet...

inače, sasvim solidno je odigrao...jest da je trebao zabit, ali ja mu ni najmanje ne zamjeram
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318278_390057284366443_242414771_n.jpg[/img]
Koliko smo dugo cekali na ovaj trenutak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.