Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1344542823' post='69759']
Mislim da bi bolji izbor bio odlazak u Sunderland . [b]Stoke vec ima 2 kvalitetna CF-a[/b] , dok Sunderland nema .
[/quote]
Mozda i jesu kvalitetni ali slabo zabijaju,prosle sezone Stoke je imao najlosiji napad lige tako da bi im jedan pravi golgeter pravo leg'o.
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

[quote name='VahaCFC' timestamp='1344584744' post='69864']
Mozda i jesu kvalitetni ali slabo zabijaju,prosle sezone Stoke je imao najlosiji napad lige tako da bi im jedan pravi golgeter pravo leg'o.
[/quote]

No politika Pulisa je suprotna on i dalje kupuje braniće ( Geoff Cameron).Stoper iz Amerike im je posljednja akvizicija.Možda ni Liverpool ne bi bila loša opcija Bellamy je na odlasku,Carolla pokušavaju uvalit WHU ili Newcastleu i ostaju samo na Suarezu i Borriniu.
Obojica su skroz suprotnih karakteristika i moglo bi ih se uparit s Lukakuom.
Naravno ukoliko pređe u neki klub iz Premiershipa stavit mu klauzulu da nemože igrat protiv Chelsea.
Ako već pokušavamo 'kupiti' Kavanija, ne znam zašto ne bi možda pokušali uz 30 miliona npr dati i Lukakua na pozajmicu do kraja sezone, bez problema bi u Napoliju bio prvi napadač.
Ne odigra on ni 5 tekmi u ovoj sezoni, ako ode u WBA. Ne zato što nema kvalitet (znamo svi da ga ima), već što su starosjedioci tu i dalje + plus dvojica došla i još Lukaku.. Teško će to biti za jednog igrača koji je tu samo na pozajmici.

Recimo Wigan bi najbolje legao od svih klubova, ja sam siguran da bi automatski bio u prvoj. Jbt pa njima prvi napadač, Di Santo :D

Sunderland, također kuburi s napadačima, mogao je i tu.

Ovo mi se ne sviđa, al eto.
Sunderland ne kuburi s napadačima ima ih tri od toga jednog napadača im igra Sessegnon koji je ofenzivni veznjak.
Jedini pravi napadač im je Campbell.

Wigan možda ok, ali preslaba momčad i uglavnom se baziraju na defanzivu.Koliko bi mu tamo bilo ok.

WBA ima dosta napadača i još su doveli dvojicu novih. Ukupno ih je 6.Lukaku bi bio treći novi.
U ovoj sezoni kreću s novim managerom Clark tako da nitko nema zagarantiran status u prvih 11.
Ovo bi moglo bit kao i Kakuta u Fulhamu.
Ne miriše mi ovo na dobro a ovo bi mu bila onda već druga sezona koju je presjedio na klupi.
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2877749,00.html"]http://www.chelseafc...2877749,00.html[/url]

na pozajmici u wba.
[img]http://www.wba.co.uk/cms_images/news/lukaku-a151-305730_478x359.jpg[/img]

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/423396_338619369556664_2009846805_n.jpg[/img]

Sretno Romelu !
Dobar potez prije svega Lukakua, jer mogao je ostati da je htio. Ali mu je bitnije da igra, a siguran sam da ce kod Stevena Clarka biti standardan!
Sretno Lukaku. Nisam ni znao evo sad procita da je i Steve Clarke u trenerskom stabu WBA-a, vjerujem da ce on kao chelsea-eva legenda pogotovo "pogurati" Lukaku-a :)>-

S ovom pozajmicom se sad otvara novo pitanje.... da li cemo uci u novu sezonu samo sa 2 spica tj. Torresom koji je jako "kritican sto se forme tice i Sturridge-om koji proslu sezonu nije zapisao nijedan nastup u spicu nego samo na krilu (ako se ne varam). :-? :-? :-?
Sretno mu bilo, kao sto sam rekao velika mu je konkurencija ali ja se nadam da ce on pokazati zasto je jedan od vecih talenata i da zabije 10tak komada :)
Ne znam šta da kažem. Prema Steveu imam veliki respekt, ali bojim se da bi ovo moglo biti kao Rodgers sa Joshom prošle sezone kad je iskoristio svoje veze sa CFC-om da bi dobio odličnog igrača za back-up.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.