Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Di ces bolji poklon za rođendan nego da napokon zapocne od prve minute, danas protiv Blackburna.. Ovo je pravi trenutak, nadam se da i RDM tako misli :)
Srecan rodjendan i da naredne sezone igras dosta cesce.
Ali najjace od svega sto mu mi ovde cestitamo rodjendan ko da je clan foruma,pa ce upasti da se zahvali hahaahhahaha :lol: :lol: :lol:
Btw. Srecan mu rodjus,a poklon neka danas sebi da.......jedan ako moze i vise golova....... ;)
[quote name='Elao' timestamp='1336906970' post='48163']
[u][b]Vala za rodjendan nek odigra od prve[/b][/u] ili ako nista drugo poluvrijeme citavo.
[/quote]

Checked. :P
Gledao sam danas tekmu samo 15-ak minuta i bio je veoma dobar. Na Sky Sportsu je naš najbolji ocijenjeni igrač. Vjerujem da ni sljedeće sezone neće imati Bog zna kakvu minutažu, pa bi bilo dobro da ode na neku dobru posudbu.
Ja bome vjerujem da on ima onoliko godina koliko mu piše u dokumentima i da nema ni dana više.
Kao primjer lažiranja godina se navodi Obafemi Martins, pa momak je sa 18 godina u Interu bio odličan, kido sve živo, i sad sa 25 godina se uopće ne zna za njega, točnije rečeno dok je bio u Interu očito je bio u dobrim nogometnim godinama (27-28 godina) a sada već nakon nekoliko godina je staro željezo i ne može igrati ko prije, bar ja tako mislim a i dosta ljudi će to potvrdit.
Razlika je u tome što je Martins roÄ‘en u Lagosu, a nije rijedak slučaj da se u Africi ne zapišu datumi roÄ‘enja, jednostavno se kasnije uzme neki koji odgovara, ne vode dovoljno dobru evidenciju o tome, a naš dragi Romelu je roÄ‘en u Antwerpu a mislim da u europskim zemljama nije moguće tako lako lažirati dokumente i datum roÄ‘enja kao što je slučaj u afričkim zemljama.
Ja baš zbog mjesta roÄ‘enja vjerujem da on ima 19 godina. :)
Odličan jučer, još mu tekmi treba, da se opusti, ali i ovako je dosta dobar. Bilo je i driblanja, dobrih centaršuteva, trke. Bravo Romelu.

A to za godine, vidi se ba na faci da je mlad, a to što je krupan, nikakve veze nema. Kolko takvih ima...
evo statistike Lukaku vs Blackburn: 1 assist, 3 shots, 5 chances created, 84 % passing accuracy, 2 accurate crosses
Ma bio je dobar, mozda i najbolji na terenu..Sljedeću sezonu na posudbu di ce igrat redovno i razvijat se kako treba, a onda za godinu, dvije, ga vratit u klub u prvu postavu.. aBd pa ne bude ozljeda, bit ce on zvijer!
kako mi je žao ovog momka...

po njegovoj izjavi se vidi da od sljedeće sezone treba ga forsirat jer će on gristi više nego ikad
on je željan sebe dokazati, a nažalos za to još nije dobio priliku...
Jako sam tužan u vezi raspleta s ovim momkom, pogotovo radi današnje izjave o ponašanju prema njemu :/ jbga nadam se da će završit' negdje u posudbi uz klauzulu da igra barem pola sezone :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.