Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

E vala neznaju belgijanci opsovati ko mi , nema sanse :-j Manciniju se je ove sezone tresla mati, zena, strina, tetka, nana, rasa, i skoro citava italija haha
  • Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

[quote name='soxx' timestamp='1339161695' post='57615']
Da kazem samo nesto ovim mojim bosancima ( a znat ce i drugi ). Znate koliko su ovi nasi bosanci psovali manciniju zbog dzeke sto mu neda sansu, sto je cijelo vrijeme na klupi i tako..

Tako nama belgijanci psuju sto ne damo Lukakuu sansu :D 100%
[/quote]

Mislim da oni nisu tog mentaliteta. U BiH, barem onom dijelu gdje se navija za BH repku sve se vrti oko Džeke. Belgija ima i Fellainijia i mnoge druge, prije svega Hazarda itd. Ali eto :)
  • 3 sedmice kasnije...
još da dobi priliku da igra možda bi i postao novi Didier...
[url="http://imageshack.us/photo/my-images/254/57984837013717638592690.jpg/"][img]http://img254.imageshack.us/img254/7757/57984837013717638592690.jpg[/img][/url]
ABd bit će.

Nadam se njegovim dobrim partijama u predsezoni, da ostane s klubom, vjerujem da bi dobio dosta šansi za igru.

I još nešto, gdje god da ode, na posudbu ne može napredovati kao što bi kod nas, samo eto kad bi dobio makar 20 tekmi sljdeće sezone. Kad uzmememo u obzir na koliko frontova se igra sljedeće sezone, koliko će tekmi biti odigrano, onda ova cifra je veoma relano. No vidjet ćemo, uglavnom optimista sam po pitanju Lukakua.
ma mogao bi i trebao on dobit više, nije problem njega ubacit zadnjih 20-ak minuta tekme kad se ostvaro dobar rezultat, ili da počne protiv slabijih pa ga se lagano izvad ako nebude štimalo, i naravno u ovim kupovima u početnoj fazi kad se igraju protiv niželigaša dn igra od prve do zadnje.
[quote name='razbijach' timestamp='1340471997' post='60735']
[url="http://imageshack.us/photo/my-images/254/57984837013717638592690.jpg/"][img]http://img254.imageshack.us/img254/7757/57984837013717638592690.jpg[/img][/url]
[/quote]
slicnosti braco mila :-O
[left]Former Anderlecht coach Ariel Jacobs has asked his new club, Danish giants FC Copenhagen, to look at loaning Romelu Lukaku from Chelsea for next season.[/left]
Ma neće u drugu ligu osim Engleske garant, a naročito u Kopenhagen, ma nema teorije...

Ja nekako vjerujem, da u slučaju ne dolaska novog napadača, Lukaku ustaje u klubu. A samim tim, bit će i šanse za igru u prvoj ekipi ;)
Čuo sam za tu ponudu Kopenhagena. Isto tako sam čuo da je njegov agent izjavio da je Chelsea odbio ponudu jer ne želi da Romelu igra bilo gdje osim u Engleskoj radi home-grown pravila.
[quote name='razbijach' timestamp='1340471997' post='60735']
[/quote]

Uf, isti ! ;D

Samo još Lukaku treba radit, i malo sreće treba imati. Ne sumnjam da hoće biti kao Drogba, samo strpljenja...
19 godina tek.
[quote name='Kalouda' timestamp='1340953458' post='61917']
Uf, isti ! ;D

Samo još Lukaku treba radit, i malo sreće treba imati. Ne sumnjam da hoće biti kao Drogba, samo strpljenja...
19 godina tek.
[/quote]
ni ja ne sumljam u njegov razvoj, no više me brine naša uprava.
Smešne su one priče da Hulk može da zameni Drogbu,to su takve gluposti,oni igraju na različitim pozicijama i imaju totalno drugačiji stil igre,Hulk je za glavu niži od Drogbe.

Ako neko može da zameni Drogbu pa čak i i da bude bude bolji od njega onda je to svakako Lukaku,fizički je sigurno jedan od najačih igrača,ima brzinu i dribling što je neverovatno za nekog ko ima 94 kg.Oduševio sam se kad ga je Čelzi kupio(njega i KDB,uzgred)i onda sam cele sezone psovao AVB zato što mu ne daje šansu.Evo sad je dosao i Hazard,treba iskoristiti činjenicu da na okupu imamo tri najtalentovanija igrača Belgiske reprezentacije.
Ne moraju biti isti da bi ga zamijenio..Treba biti samo vazan za klub kao sto je on. Sad mrsav,krupan jest me briga.

Inace to za hulka si dobro rekao.
Treba pustit momka da živi svoj život, igra svoj nogomet, gura vlastitu karijeru. Priče o Drogbi ga zbog velikih očekivanja mogu samo sputavati.

Inače, sviđa mi se ovo ( ako je istina ) da uprava ne želi da igra igdje izvan Engleske. Vjerujem da pri tome misle na Premiership, sumnjam da bi ga uvalili u Championship. Naravno moja je želja da ostane sljedeće sezone u klubu i rotira se zajedno s Torresom ( i Sturridgeom koji može i na krilu igrati ), ali ukoliko bi išao na posudbu definitivno je najbolje rješenje nać neki klub u istoj ligi gdje bi mogao igrati redovito, skupljati iskustvo i napredovati, da bi nam za godinu, dvije, došao kao ozbiljan konkurent za glavnu špicu kluba. Samo da se ne pogriješi kao sa Joshom ne dao Bog.
[i]Appearances: 4+8
Assists: 1
Minutes on pitch: 461[/i]

Sramota. Jedna od rijetkih stvari zbog koje žalim na kraju ove sezone. Zaslužio je više i sljedeće sezone to mora i dobiti.
Ko zna kako bi se sezona odvijala po njega da mu je Mata ovdje asistirao :
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wIeQAC4-Yao[/media]
[quote name='Blues_95' timestamp='1341043545' post='62085']
Ko zna kako bi se sezona odvijala po njega da mu je Mata ovdje asistirao :
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wIeQAC4-Yao[/media]
[/quote]
Baš me zanima bi li ti na matinu mjestu asistira nekome. :P
[quote name='CFC1905' timestamp='1341144608' post='62271']
Baš me zanima bi li ti na matinu mjestu asistira nekome. :P
[/quote]
Onako kazem . I Mati je to bio debi kao i Lukaku :3
E to bi bila najbolja opcija ako mu vec ne planirau dati priliku u Chelsea, West Ham je uvjek znao sa mladim i talentovanim igracima, ovo itekako podrzavam.
Lukaku o svom prvom danu u Chelseaju:

[i]I came in and spoke directly with Jose Bosingwa firstly because he's Congolese as well, so we speak the same language. The next person I met was Patrick van Aanholt. After that I met Didier Drogba and did some training; if I remember rightly we were working on our finishing.[/i]
[i]I then went home with Bosingwa and stayed with him and his family for a couple of weeks. Now I'm very close to him because he looked after me when I first arrived which I really appreciated, as well as Florent Malouda and Didier Drogba, who were both also very helpful.[/i]

Možda su naši iz uprave upravo toliko i trpjeli Bosingwu zbog pomaganju Lukakuu u prilagodbi haha :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.