Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

2 hours ago, BT14 said:

Šta radi BLM uradi od crnačkih fudbalera, napravi filozofe umjesto da rade ono za što su plaćeni. 

Ili ono za sta su rodjeni :P

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Ovako je dao par golova u reprezentaciji sad, pa ga proglasavali da se vratio i da je ponovo u formi. Mislim na tap-in.

Klocina toliko dugo u fudbalu i opet ide kontra nogom na ovaj pas. Da je desnu nogu samo postavio, odbila bi se lopta od njega u gol.

2 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Naši idioti to na našem Ig objavili ? 

Da.

Sinoc su ga navijaci rasisticki vrijedjali pa je on postigao gol iz penala gdje je rukom ih poslije gola usutkavao. Dobio drugi zuti i pocrvenio.

Inace da jedan ide a drugi ostaje. Koga bi ostavili

Lukaku - Havertz 

• Popularna objava
1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Naši idioti to na našem Ig objavili ? 

Da, da..i ja sam se cudio, mislio neki fan page ovo ono, ali jok, nase sluzbene kretenoidne debilcine..a neki dan se na tom istom profilu krevelji (a do prije dan u Barcinoj svlacioni skace s njihovima) raspali zubati nakaradnik besprizorni iz Gabona mater jebo svoju..

I koja se tu poruka salje, sta trebaju misliti mladi a i stari koji su u klubu ili tek trebaju doci u klub ili su samo sanjali o dolasku ovdje..nikakve prave vrijednosti i osobine igraca se ne promicu, doslovno nista dobro, i nikakvog reda nema..k'o da dijete rukovodi pa eto culo za ova dva debila i ajmo o njima a obojica su vec trebala imati raskinute ugovore a ne da im se daje medijski prostor, strpati ih na dno piramide u svakom pogledu i ako vec ne raskidamo ugovore onda maksimalno kazniti bilo kakav ispad  kao npr zubatog konja u Barci mater mu jebem i njemu i njima. Stvarno smo postali dno dna, gadljivo.

Hvala Adi na opasci za fb, otpratih i tamo.

Edit: sad sam i prijavio objavu na oba profila, kao razlog naveo uznemiravanje

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

16 hours ago, soxx said:

Inace da jedan ide a drugi ostaje. Koga bi ostavili

Lukaku - Havertz 

Havertz i to bez razmišljanja...

Vidio sam i ja sinoć objavu na Ig, jebo ih i rasizam i sviranje kurcu, penal u 95oj minuti i sad njemu neko psuje mater crnačku (ako je i to istina, jer se tolika halabuka digla da ne znam šta su mu mogli reći) jadan on, eto jer je crnac neću mu psovati majku i sve po spisku da fuli penal ako ja navijam za protivnički klub...sviranje kurcu

Inače je neki debil preuzeo Ig stranicu kluba, sjećam se kad smo Mudryka doveli, svršavala Ig stranica po njemu u opis profila stavili njegov Ig profil...

46 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Havertz i to bez razmišljanja...

Vidio sam i ja sinoć objavu na Ig, jebo ih i rasizam i sviranje kurcu, penal u 95oj minuti i sad njemu neko psuje mater crnačku (ako je i to istina, jer se tolika halabuka digla da ne znam šta su mu mogli reći) jadan on, eto jer je crnac neću mu psovati majku i sve po spisku da fuli penal ako ja navijam za protivnički klub...sviranje kurcu

Inače je neki debil preuzeo Ig stranicu kluba, sjećam se kad smo Mudryka doveli, svršavala Ig stranica po njemu u opis profila stavili njegov Ig profil...

Sada smo politici korektan klub, podrzavamo woke i ta sranja, te borbu protiv rasizma bla bla bla

Amerika bajo moj. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.