Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Ne znam postoji li igrač koji me toliko puta iznervirao u tako malo vremena. Prvo godinu dana u Chelseaju kontinuirano, pa sam na Svjetskom navijao za Belgiju i uradio je to što je uradio. Večeras navijao za Inter i uspio je za pola sata dvije epske gluposti da napravi. Ne znam gdje će igrati sljedeće sezone, ali će naći način da mi kida živce.

Kakvo crno ozivlkavanje, kod nas ga Pepe, Murinho, Anceloti u konzilijum ne bi oziveli. 

Ziveli bili ovi arapi, al hasan, al ovo al ono, pa da nas spasu sa obestecenjem od 50milki a njemu 555 milki po sezoni i da pevamo od srece. 

Pljunite vi mene ako on nema bar 35 god. 

Vreca govana

Ma i to je kompliment za njega

Da si sakupio Christensovu dijareju u vrecu tokom svih ovih godina i stavio je na teren bila bi veca pretnja

Najgori napadac u istoriji fudbala

Lakaka svojim partijama gaji rasiste

Nek se penzionise pare mu nisu problem

Dokaz da koliko god bio los i antitalentovan mozes biti uspesan i koliko je zivot bizaran

Umesto da juri gazele po savanama zivot mu se okrenuo i postao je multimilioner samo zato sto su ga fizicki poredili sa nekim drugim fudbalerom

Nabijem ga na kurac

Ono sto je meni najvise krivo jeste kad pomislim da on za ovakve svoje partije i promasaje uopste nije kaznjen.

U svakom poslu postoji odgovornost za ono sto radis i ako to ne radis dobro i to pogotovo konstantno ne radis dobro, budes kaznjen smanjenjem plate ili radis prekovremeno ili budes cak sankcionisan tj. dobijes otkaz.

Zamisli ja na svom poslu 10 puta masin rokove i dostavim neki kurac klijentu, pa morao bih odgovarati za to. Lukaku nece marke biti zakinut za ove promasaje. 

Ja sam se toliko sinoc iznervirao da ako bi mene pitali da odlucim za njegovu smrt, ono kao u areni kada se bore gladijatori, ja bih oborio palac dole.

Da sam Boehly bio bih u stanju baciti sve pare u vodu samo da ga ne gledam. Realno neka ga pod ugovorom, ali neka kao Bale igra golf ili šta god želi, samo da nije blizu terena. Ovako ti njemu želju ispunjavaš pa te prave budalom i on i Inter, njima super u suštini.

Pa veća je šteta imati ga u planovima nego biti u debelom minusu.

A to koliko bi ga bilo dobro prodati pa i za bilo kakve pare ne treba ni spominjati. Prvu ponudu treba prihvatiti.

I slažem se sa hamcom, mislim da fudbalerima u ugovore treba početi ugrađivati razne klauzule po pitanju performansi pa kad tebe tvoja firma može evaluirati na osnovu ostvarenih rezultata što ne bi mogli i fudbalere?

2 hours ago, BT14 said:

Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua

vidjeces kad saudijci dobiju deal da ga dobiju za 20 miliona, plus avionska karta na nas racun.

3 hours ago, Adi said:

+ Ziyech i Aubameyang, fino bi se tamo uklopili

Auba svakako nema veze vise sa nama jer mu istice ugovor, a i ne kosta mnogo pa ce se naci lako neko. Zijeha nece niko platiti vise od 20milki gde god da ide a ima klubova koji ga hoce. Lukaku je problem jer mu je visoka plata i puno je placen. Sa svim ostalima smo u kakvom takvom plusu ili malom minusu. Slicna prica je pudla (mnogo placen) i Sterling jako visoka plata. 

Ovo smece bi jos ucjenjivalo vlastitog poslodavca i odredjivalo klubu gdje ce ga poslati. Kako bih volio da jednom neko presjece i ovakve igrace posalje u rezerve ili na tribine skroz, zabrani mu prilazak trening centru pa nek onda mater svoju ucjenjuje. Nije u soldima sve, klub treba imati svoje dostojanstvo i imidz a ne dozvoljavati da te svaka mraka guzi kako mu se cefne.

1 hour ago, Wisey said:

Ovo smece bi jos ucjenjivalo vlastitog poslodavca i odredjivalo klubu gdje ce ga poslati. 

Ne razumijem, pa svaki igrač odlučuje od tome gdje će ga se prodat, nije rob. Jel tebe firma može prebacit u drugu firmu bez tvog pristanka?

Druze nemoj se praviti Englez, vidis da covjek od proslog ljeta ucjenjuje svoj klub da bi zavrsio tacno tamo gdje on hoce a uz to da ta druga strana ne plati ni centa vec razvlaci to na neke posudbe. Ako si profesionalac radices za one koji te placaju, znaci ako Celzi naredi da ostaje u Engleskoj ima da igra i ganja tu loptu na travi kao svaki drugi uposlenik naseg kluba. 

U Arabiju ga ne tjera niko, ali ne mozes toliko bezobrazan biti i skoro otvoreno prijetiti poslodavcu koji te masno platio i placa. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.