21. maj 2023.3 god. comment_345127 2 hours ago, Corto Maltese said: All round igrac Da, baš je onako zaobljen Prijavi
21. maj 2023.3 god. comment_345133 4 hours ago, cobinho said: Mozda se i naidje neko da ga otkupi. Zadnjih 16 meca, 13 gola i 5 asistencija. Jebi ti to, ako bude ovako igrao kod nas, moze on postati pravi napadac. Nije ga Tuchel znao koristiti i nakon intervjua se moralo rijesiti njega jbg. Prijavi
10. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_345701 Ne znam postoji li igrač koji me toliko puta iznervirao u tako malo vremena. Prvo godinu dana u Chelseaju kontinuirano, pa sam na Svjetskom navijao za Belgiju i uradio je to što je uradio. Večeras navijao za Inter i uspio je za pola sata dvije epske gluposti da napravi. Ne znam gdje će igrati sljedeće sezone, ali će naći način da mi kida živce. Prijavi
10. juni 2023.3 god. comment_345703 Pa ozivece ga Poch, vidim na twitteru iscekuju da se vrati. Izgleda da nisu normalni Prijavi
10. juni 2023.3 god. comment_345708 Kakvo crno ozivlkavanje, kod nas ga Pepe, Murinho, Anceloti u konzilijum ne bi oziveli. Ziveli bili ovi arapi, al hasan, al ovo al ono, pa da nas spasu sa obestecenjem od 50milki a njemu 555 milki po sezoni i da pevamo od srece. Pljunite vi mene ako on nema bar 35 god. Prijavi
10. juni 2023.3 god. comment_345712 Vreca govana Ma i to je kompliment za njega Da si sakupio Christensovu dijareju u vrecu tokom svih ovih godina i stavio je na teren bila bi veca pretnja Najgori napadac u istoriji fudbala Lakaka svojim partijama gaji rasiste Nek se penzionise pare mu nisu problem Dokaz da koliko god bio los i antitalentovan mozes biti uspesan i koliko je zivot bizaran Umesto da juri gazele po savanama zivot mu se okrenuo i postao je multimilioner samo zato sto su ga fizicki poredili sa nekim drugim fudbalerom Nabijem ga na kurac Prijavi
11. juni 2023.3 god. comment_345713 Ono sto je meni najvise krivo jeste kad pomislim da on za ovakve svoje partije i promasaje uopste nije kaznjen. U svakom poslu postoji odgovornost za ono sto radis i ako to ne radis dobro i to pogotovo konstantno ne radis dobro, budes kaznjen smanjenjem plate ili radis prekovremeno ili budes cak sankcionisan tj. dobijes otkaz. Zamisli ja na svom poslu 10 puta masin rokove i dostavim neki kurac klijentu, pa morao bih odgovarati za to. Lukaku nece marke biti zakinut za ove promasaje. Ja sam se toliko sinoc iznervirao da ako bi mene pitali da odlucim za njegovu smrt, ono kao u areni kada se bore gladijatori, ja bih oborio palac dole. Prijavi
11. juni 2023.3 god. comment_345714 Da sam Boehly bio bih u stanju baciti sve pare u vodu samo da ga ne gledam. Realno neka ga pod ugovorom, ali neka kao Bale igra golf ili šta god želi, samo da nije blizu terena. Ovako ti njemu želju ispunjavaš pa te prave budalom i on i Inter, njima super u suštini. Pa veća je šteta imati ga u planovima nego biti u debelom minusu. A to koliko bi ga bilo dobro prodati pa i za bilo kakve pare ne treba ni spominjati. Prvu ponudu treba prihvatiti. I slažem se sa hamcom, mislim da fudbalerima u ugovore treba početi ugrađivati razne klauzule po pitanju performansi pa kad tebe tvoja firma može evaluirati na osnovu ostvarenih rezultata što ne bi mogli i fudbalere? Prijavi
13. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_345757 Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345758 Hajde saudijci, malo se isprsite i spasite nas. Jos i Sterlinga i Kukurelju pa da pevamo. Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345762 Joj da hoće ovu vreću govana odnijeti pa makar za nekih 20 miliona Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345763 38 minutes ago, cobinho said: Hajde saudijci, malo se isprsite i spasite nas. Jos i Sterlinga i Kukurelju pa da pevamo. + Ziyech i Aubameyang, fino bi se tamo uklopili Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345765 13 minutes ago, Adi said: + Ziyech i Aubameyang, fino bi se tamo uklopili hahahahahhahahahahahahhahaha pa ti baš optimističan još uvijek, pa nema logike da prodaješ Ziyecha i Aubu, prvo trebaš prodati Havertza, Broju itd. pa onda ova dva majstora Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345766 2 hours ago, BT14 said: Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua vidjeces kad saudijci dobiju deal da ga dobiju za 20 miliona, plus avionska karta na nas racun. Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345768 3 hours ago, Adi said: + Ziyech i Aubameyang, fino bi se tamo uklopili Auba svakako nema veze vise sa nama jer mu istice ugovor, a i ne kosta mnogo pa ce se naci lako neko. Zijeha nece niko platiti vise od 20milki gde god da ide a ima klubova koji ga hoce. Lukaku je problem jer mu je visoka plata i puno je placen. Sa svim ostalima smo u kakvom takvom plusu ili malom minusu. Slicna prica je pudla (mnogo placen) i Sterling jako visoka plata. Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345788 Koliko znam Auba ima jos ugovora, nego cemo ga pustiti ako treba dzaba. Bilo bi lijepo vratiti malo novca za njega. Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345792 ako je ovo istina, jebem mu pretke unazad 16 koljena, robovsku mu nenu jebem, na plantažu ga poslat da pamuk bere dok mu ne istekne ugovor. Čuj 90 miliona, pa balvane lopte ne znaš primiti Prijavi
14. juni 2023.3 god. comment_345793 Djubre mucko. Al opet nije on kriv, zna se koga je dovodio u nas klub. Prijavi
16. juni 2023.3 god. comment_345819 U dvije godine se toliko izbrukaš, osramotiš, očajne sezone imaš u klubu, repku sahraniš na SP svojim promašajima, klub također i to u finalu LŠ i onda crnčuga dođe i traži 90 miliona po sezoni Prijavi
19. juni 2023.3 god. comment_345882 Kurban je odlučio da ne želi da ide u Arabiju za ovaj Kurban bajram, nego da želi da ostane još u Evropi Prijavi
19. juni 2023.3 god. comment_345887 Ovo smece bi jos ucjenjivalo vlastitog poslodavca i odredjivalo klubu gdje ce ga poslati. Kako bih volio da jednom neko presjece i ovakve igrace posalje u rezerve ili na tribine skroz, zabrani mu prilazak trening centru pa nek onda mater svoju ucjenjuje. Nije u soldima sve, klub treba imati svoje dostojanstvo i imidz a ne dozvoljavati da te svaka mraka guzi kako mu se cefne. Prijavi
19. juni 2023.3 god. comment_345889 1 hour ago, Wisey said: Ovo smece bi jos ucjenjivalo vlastitog poslodavca i odredjivalo klubu gdje ce ga poslati. Ne razumijem, pa svaki igrač odlučuje od tome gdje će ga se prodat, nije rob. Jel tebe firma može prebacit u drugu firmu bez tvog pristanka? Prijavi
19. juni 2023.3 god. comment_345890 Druze nemoj se praviti Englez, vidis da covjek od proslog ljeta ucjenjuje svoj klub da bi zavrsio tacno tamo gdje on hoce a uz to da ta druga strana ne plati ni centa vec razvlaci to na neke posudbe. Ako si profesionalac radices za one koji te placaju, znaci ako Celzi naredi da ostaje u Engleskoj ima da igra i ganja tu loptu na travi kao svaki drugi uposlenik naseg kluba. U Arabiju ga ne tjera niko, ali ne mozes toliko bezobrazan biti i skoro otvoreno prijetiti poslodavcu koji te masno platio i placa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.