Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Kakva je panjina dovoljno govori da ga je Džeko lagano klupirao, te neke povrede te nespreman i kad je igrao na početku igrao je za kurac, Džeko pred kraj karijere bolji od ovog džaka crnih govana koji bi trebao biti na vrhuncu

Ti bas ne pratis, Lukaku bio povrijedjen, mora se oporaviti i opet zabio u roku od 4 minute.

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Ovo što je danas Lukaku izmašio protiv Hrvatske nisam u životu vidio na ovom nivou.

To nisu ni šanse, doslovnom su ga lopte mogle pogoditi i upasti u gol.

Ma nemam riječi da to opišem, panj nad panjevima.

Seklemezina ni nakon toliko godina profesionalnog fudbala nema osnovnu koordinaciju pokreta i osjecaj za loptu. Samo dokaz da se neke stvari u fudbalu ne mogu kasnije nauciti ako ih ne posjedujes do odredjenih godina.

Problem Lukakua je pretjerana tezina koja mu otezava bolju koordinaciju pokreta i pokretljivost, dodir s loptom, explozivnost i slicno.

To pokazuje da nije profesionalac, pa jebemu mater treneris 5x sedmicno i igrac 1 ili 2 puta utakmicu u toku sedmice, znaci non stop si u trenaznom procesu i jedini nacin da ne skidas kils jeste da se prezderavas kod kuce. 

Covjek se umori nakon 40 sekundi, sta dalje pricati. Naravno da ce masiti jer jedva dise.

A secam se prosle zime kod nas, kada je par puta istrcao neku kontru. Samo posle vidis izlazi mu para iz nosa, kao da je parna lokomotiva. Sramota za profesionalnog sportistu, a koji jos igra na najvisem nivou.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Sa ovakvom platom ga nece niko kupiti sve i da je cena 1€ a on trenutno moze samo da se vrati u andrleht. A nece ni inter vise da placa pozajmnicu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.