Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

Zato treba staviti gospodi fino klauzulu, ako im padne na pamet da ne igraju kao ovo kurbanče, klub ima pravo da ti raskine ugovor bez isplate ikakve odštete, vidjeli bi onda kako bi manekena glumio i birao gdje će igrat.

Jedno od većih govana što je došlo u klub i još će poslije nekad da sere kako ga klub i navijači nisu poštovali a ako ništa ovaj klub je ispoštovao svakog igrača koji je ovde došao, uključujući i igrače iz velikih klubova i rivala

Jebem li te usta

• 3 sedmice kasnije...

Inter mi je lagano postao jedan od najmržih klubova. Pa sad da neko ponudi 20 za vreću govana prodao bih, ali ga Interu ne bih dao za manje od 40.

Kud nije Roman tu da se odmah objavi rat Italiji i da se radi na rušenju Guissepe Meaze

3 hours ago, ker said:

Inter mi je lagano postao jedan od najmržih klubova. Pa sad da neko ponudi 20 za vreću govana prodao bih, ali ga Interu ne bih dao za manje od 40.

Pored Juventusa koji postoji u Italiji Inter još uvijek nije ni blizu

Inter pomislio da mogu da se prave pametni i da drže igrača u šaci pa im sad krivo jer bi ga još neko doveo. Sa jedne strane drago mi je što se to Interu izjalovilo jer apsolutno nefer postupaju u poslovanju, a sa druge strane ovako ćemo ga još gore prodati jer sad će Juventus moći raditi isto to što radi Inter pošto ovog tovara neće niko.

Sve bi bilo lakše da nije davao glupe intervjue, ovako je spalio svaki mogući most bez prijeke potrebe. Doduše prednost toga što je lupao svašta po intervjuima jeste da znamo sa kim imamo posla.

• reLo mijenja naslov u #00 Romelu Lukaku
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ne sviđa mi se ovo, trebalo ga je prodati pošto-poto. Mislim vjerovatno smo očekivali da ćemo dobiti neke pare, ali izgleda da svaka uprava mora da nauči lekciju da sa italijanskim klubovima ne možeš poslovati, a da ti imaš neke koristi od toga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.