Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Romelu Lukaku (2011-2014, 2021-2024, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,9 hilj.
  • Pregledi 188,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku.

• Bliži se kurban bajram, arapi kupuju jedno od najveće teladi ikad, eto ti clickbait naslov relo za vijest o ponudi za lukakua    

• Volim što postaje poznat na forumu kao vreća govana, ponosan sam time što sam mu dao taj nadimak koji zaslužuje

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Vec 3 gola mu poništena zbog offsidea, ovo veceras protiv Rumunije je najmanji offside koji sam ja vidio, ikad.  Uz to je asistirao za gol. 

Dobar je u ove prve 2 utakmice, kondicija je na jako zavidnom nivou, kombinuje sa saigracima, opasan u sesnaestercu. standardno jak u duelima. Mogao bi imati lijepo prvenstvo, taman da ga lakse prodamo (iako mislim da bi se odlično uklopio u Mareskin sistem sa konstantnim ubacajima i spustanjem napadaca, ali zbog toga sto je govno ne bi ga volio gledati u plavom dresu).

U smislu prodaje bi nam više značilo da ništa korisno nije uradio, ali da je dao 2 gola. Koliko god da su skauti napredovali, igračima još uvijek najviše raste cijena kad zabiju koji gol na Euru.

Mada Lukaku je već 15 godina na sceni, neće ga niko uzeti baš zbog ove 3-4 utakmice. Nećemo vidjeti ništa što već nismo.

Realno, da se razumijemo, ja ne volim Lukakua, ali ovaj igrac je godinama vec mogao mnogo pomoci nasoj ekipi, osim u onoj prvoj kada je bio na intervjuuu. Lukaku bi nam ponudio sve sto trebamo, golove protiv losih ekipa, igra ledjima, jedino sto ne bi mogao ponuditi jeste protiv jakih ekipa kada se pocne srkletiti.

8 hours ago, Bari said:

Vec 3 gola mu poništena zbog offsidea, ovo veceras protiv Rumunije je najmanji offside koji sam ja vidio, ikad.  Uz to je asistirao za gol. 

Dobar je u ove prve 2 utakmice, kondicija je na jako zavidnom nivou, kombinuje sa saigracima, opasan u sesnaestercu. standardno jak u duelima. Mogao bi imati lijepo prvenstvo, taman da ga lakse prodamo (iako mislim da bi se odlično uklopio u Mareskin sistem sa konstantnim ubacajima i spustanjem napadaca, ali zbog toga sto je govno ne bi ga volio gledati u plavom dresu).

Kad budes u Bonjouru pozdravi Dadu od jedinog sarajlije kojeg gotivi.

• 1 mjesec kasnije...

Hoće ga Aston Vila, a on hoće u Napoli i oni njega, ali nas ucjenjuju za cijenu u nadi da ćemo izgubiti strpljenje i dati im ga za ispod 30m. 

Nek raskinu ugovor sa ovim govnetom pa nek ide gdje god pozeli.

Kakvo govno od covjeka je postao nevjerovatno. A i ne znam zasto bi ga neki imalo jaci klub uopste zelio.

Ovako dakle

Mi Napolju damo Lakaku na pozajmicu sa obligation buy 25 miliona na kraju sesonebez da nam ista plate samo da mu platu pokriju. 

Oni nama Oshinena na isti sablon, otkup 80 miliona na leto ako udjemo u top6 i kraj.

• 2 sedmice kasnije...

Poslednje sto se pisalo je da je transfer u Napoli imminent, sastanci na relaciji klubova su intenzivni.

Verujem da to koci formula oko Oshinena, jer ako to uspeju da dogovore ovo ce se glatko zavrsiti.

49 minutes ago, Whisper said:

Poslednje sto se pisalo je da je transfer u Napoli imminent, sastanci na relaciji klubova su intenzivni.

Verujem da to koci formula oko Oshinena, jer ako to uspeju da dogovore ovo ce se glatko zavrsiti.

Sinoć Di Marzio objavio da je sve propalo.
Ukratko, Napoli nudi 30 miliona i ni cent više. Mi tražimo 40 i ne damo ispod centa manje.

25 miliona i procenat od dalje prodaje. 

Na prvi pogled su nas debelo zajebali, kakva dalja prodaja igrača sa 30+godina, a i ako odradi ugovor do kraja šipak nam onda. 

Jedino da zeseru on i Conte u prvoj sezoni, pa da ga saudijcima prodaju. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.