29. august 2023.3 god. comment_348494 1 hour ago, soxx said: Sjajan posao Tukela. Jebo nas je posteno sa njim. Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348496 Ma ko je znao da ce nakon 5 kola ovaj dat onaj intervju, da se zeli vratit u inter a odigrao je par tekmi prije toga lijepo. Sjecam se arsenalovog nekog stopera je nosio na ledjima Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348498 Premalo se kritiziralo sahistu i bivsu Upravu za dovodjenje Lukakua. 115 miliona eura plus plata od 325 hiljada sedmicno. Kad se sve uzme u obzir mislim da je ovo medju top 3, ako ne i najgori od svih transfera u historiji. A bilo ih je zaista mnogo. Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348500 1 hour ago, soxx said: Ma ko je znao da ce nakon 5 kola ovaj dat onaj intervju, da se zeli vratit u inter a odigrao je par tekmi prije toga lijepo. Sjecam se arsenalovog nekog stopera je nosio na ledjima Mari-a mrtvog nosio, igrača koji je za Championshipa i kojeg bi moja mati odnijela na leđima Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348501 Vrati se na 2021 i citaj postove, da ja sad ne citiram redom. Lahko je sad pljuvat Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348504 5 hours ago, soxx said: Plus 7,8 miliona eura za samu posudbu. Dobar deal, kad znas da ga niko nece. Prijavi
31. august 2023.3 god. comment_348594 Sad kad se pojavi natovljen, pijan i lud sa 20kila viska vratice ga prvim avionom nazad u London. Prijavi
1. septembar 2023.3 god. comment_348631 On 8/29/2023 at 6:55 PM, BT14 said: Sad ce on special oneu donijeti scudetto. Pa ili će ozbiljno napasti titulu ili će se ekipa skupa s njim raspasti na pola sezone. Pošto je u pitanju čuvena Mourinhova treća sezona - tipujem na ovo drugo. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348639 Dobro su poceli, imaju 1 bod nakon 3 utakmice u Serie A. Ovaj je vec debitovao za Romu u porazu od Milana. Prijavi
13. septembar 2023.3 god. comment_348896 Odveo Belgiju kao kapiten na još jedno veliko takmičenje, malu zemlju površine kao 3/5 Bosne i Hercegovine. Najbolji strijelac kvalifikacija. Sa 77 golova jedan od najboljih europskih strijelaca svih vremena. Na wikipediji postoji poseban članak o njegovim golovima za reprezentaciju. Najviše ih je dao u prijateljskim utakmicama (23), a protivnik koji je najviše stradao je Estonija (8). Prijavi
13. septembar 2023.3 god. Popularna objava comment_348900 Kreno na termin fudbala, sretnem lika navijač Čelzija, kaže greška što nismo vratili Lukakua u ekipu kad se nisam usro od muke. Prijavi
13. septembar 2023.3 god. comment_348904 9 hours ago, Adi said: Odveo Belgiju kao kapiten na još jedno veliko takmičenje, malu zemlju površine kao 3/5 Bosne i Hercegovine. Najbolji strijelac kvalifikacija. Sa 77 golova jedan od najboljih europskih strijelaca svih vremena. Na wikipediji postoji poseban članak o njegovim golovima za reprezentaciju. Najviše ih je dao u prijateljskim utakmicama (23), a protivnik koji je najviše stradao je Estonija (8). Stigao Pelea sa golovima za repku. Nije mala stvar, a ovakav stvor. Jbg, da ima mozga, mogao je i vise postici u fudbalu pored mrznje svih navijaca iz bivsih klubova. Prijavi
20. novembar 2023.2 god. comment_350047 9 hours ago, Adi said: 36 golova u 2023. godini Neki od golova: 2 protiv Cagliaria u pobjedi 4-1, 1 protiv Slavije iz Praga, 1 protiv Leccea, 4 protiv Azerbejdžana, 2 protiv Estonije, pa još dva protiv Estonije, zatim Empoli, Frosinone, Servette. U suštini i nama bi dobro došao, ali u slučaju da nas izbace par rangova takmičenja. Lukaku standardno voli da maltretira krš timove, a protiv većih se pati. Prijavi
20. novembar 2023.2 god. comment_350048 Možda bi i dobro došao, ali neću ga iz moralnih razloga. Prijavi
20. novembar 2023.2 god. comment_350050 Baš se setih da sam gledao njegovu statistiku pre drugog transfera kod nas. Ne sećam se da je u Interu davao golove za pobedu od 1:0, 2:1 ili za izjednačenje kod nerešenog rezultata. Iz istog razloga se sećam da sam gledao i statistiku Suarezovih golova tokom Atletikovog pohoda na Ligu, pa čovek je u većini utakmica donosio svojim golovima pobedu ili remi. Eto razlike između Regala i Suareza. Prijavi
23. novembar 2023.2 god. comment_350057 Ma ne može ovaj u tu kategoriju sa napadačima kao što su Suarez, Aguero, Kane itd. On je jedna klasa ispod, dole sa Moratom i takvim napadačima Ima on brojke ali oduvijek, dakle od vremena iz Uniteda nikada ga nije bilo u velikim utakmicama, isto tako ni za repku ni jedno veliko takmičenje ih povukao nije Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350271 Danas sam negdje pročito da je Newcastle zainteresovan za njega. Bilo bi baš tragikomično da ode u Toon i tamo funkcioniše, kao i svuda osim kod nas. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350276 Uglavnom ce otici napokon, nenormalna mu je plata, pa ce to donijeti ogromne pare. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350290 Ta njegova jebena plata je najveći problem. Bojim se čak da bi to i za Toon bila preprka, financijski sigurno mogu to platiti, al sjebase onda atmosferu u ekipi ako on bude zarađivao 100-150 hiljada više od ostalih. Prijavi
5. maj 2024.2 god. comment_354773 Piše se da ćemo ga ponuditi kao kusur za Osimhena. Koliko ga se nemoguće riješiti, ne bi me iznenadilo da odbije Napoli i traži opet neku posudbu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.