25. novembar 2025.25. nov comment_368967 Sasvim zasluzeno igrac utakmice, svugdje ga je bilo, a najvise na Yamalu, zasluzan za prvi gol, crveni karton i na smanjivanje Yamalove partije na nivou Georgeove. Prijavi
27. decembar 2025.27. dec comment_369644 Evo i Cucurella haman hamstring povrijedio. Zato je izasao protiv Ville. Prijavi
7. januar7. jan comment_370024 I sta uradi cupavi glupan sledece ? Napravi penal. O ironije.. Prijavi
7. januar7. jan comment_370030 Jao lidera, Terry, Lampard, Drogba, Cech, Ballack i Essien na aparatima. Prijavi
7. januar7. jan comment_370031 Just now, Adi said: Jao lidera, Terry, Lampard, Drogba, Cech, Ballack i Essien na aparatima. Nemoj mi Baneta izostavljati alo 😁 Prijavi
7. januar7. jan comment_370032 Meni je on generalno antipatican, folira se, prica previse sa linijskim sudijom, pravi cesto gluposti u odbrani. Da ne grijesim dusu popravio se on i drzao je formu, samo eto moj osvrt. Prijavi
7. januar7. jan comment_370033 3 minutes ago, Whisper said: Nemoj mi Baneta izostavljati alo 😁 Ovo je leadership grupa 2009/10, one slike kapiten Engleske, kapiten Njemačke, kapiten Gane i to. Bane naravno, malo kasnije. Prijavi
1. februar1. feb comment_370747 kako je poleteo majko mila, leteo je ko daljinski kad ga bacis na krevet, a jos brze ustao🤣 Prijavi
11. februar11. feb comment_370953 Evo prilike Hatu da se dokaže. Da je ćelavi na klupi, onda bih rekao: evo prilike Caicedu da se dokaže. Prijavi
11. februar11. feb comment_370959 1 hour ago, reLo said: Evo prilike Hatu da se dokaže. Da je ćelavi na klupi, onda bih rekao: evo prilike Caicedu da se dokaže. Ma igrao bi Gusto levo 1/1.. Prijavi
30. mart30. mar comment_371938 A nek ga uzmu da ga ne gledam kako se svadja sa linijskim sudijom svaki mec, pudlica jedna obicna Prijavi
30. mart30. mar comment_371939 Pojedini igrači su se zasitili i žele napraviti korak naprijed što je sasvim očekivano. Enzo, Cucurella, Palmer. Nadam se da Caicedo ostaje. 😁 Prijavi
31. mart31. mar comment_371941 Tačno je izjavio sve ono što svi mislimo o famoznom projektu i transferima Winstanleya i ostalih ubleha... Prijavi
1. april1. apr Popularna objava comment_371947 ja ovo ne podržavam i za mene je ovo sramota od igrača sve dok si pod ugovorom sa klub, valjda treba da poštuješ neke osnovne principe, ovakve izjave su nedopustive i treba se držati u okviru samog kluba, odnosno što bi naš narod reko "ne iznosi prljav veš" Prijavi
4. april4. apr comment_371988 Čovjek je upravu ali u vezi ovoga treba razgovarati sa upravom a ne iznositi javno. Ovo trebaju da pričaju neki drugi ljudi, koji nisu igrači kluba i ne rade u klubu a igrači se trebaju fokusirati na utakmice. Što se tiče ovoga što je rekao, 100% je upravu. Dobro je imati talente ali trofeji se ne osvajaju sa 20togodišnjacima. Prijavi
4. april4. apr comment_371992 Boli ga ona stvar. Rekao je sta svi misle. Ako ga otjeraju iz kluba samo mi gubimo a ne on. Za njega ce se odmah Barca ili Real prvi otimati. Dojadilo momcima i razumijem ih potpuno. I oni imaju emocije. Prijavi
22. april22. apr comment_372219 Sve nešto hoću ući da nešto napišem ali zaboravim… Ovog papka nabiti nogom u guzicu i neka frizera povede sa sobom. Odavanje informacija u ovako ključnom trenutku je dokaz da je glup. Prijavi
23. april23. apr comment_372267 Meni je ovo najantipaticniji igrac Celzija, i stvarno bih volio da odjebe ovo ljeto. Mislim da na trzistu ima boljih igraca od njega. Prijavi
23. april23. apr comment_372268 Zasto? Zbog one nedavne izjave? Covjek se lavovski borio na terenu. A bilo je perioda kad nam je bio i najbolji igrac u ekipi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.