16. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360920 Ne znam za druge, ali ja obozavam kerusu upravo zbog njegove silne agresivnosti i pozvrtvovanosti svaki mec. On kad zaganja nekog igraca isto Pitt Bull, pa Saku godinama unistava. Juce pored gola citav mec bio kljuc u kontra presingu, nekoliko put glavom uljece ko manijak, borio se sa Wissom i Mbeuomom, ubacivao se u napad i stizao vracati se nazad, valja to citav mec izmoci. Prijavi
16. decembar 2024.1 god. comment_360924 Borben je nema šta, ali tačno vidiš da je ona mala pudlica, krene se on nešto s višima od sebe gurati i svađati, a tačno mu u očima čitaš dovu: Molim Allaha da me ne udari. Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361054 može da se napravi fina lista čarobnjaka na bek pozicijama Bosingva, Alonso, Kukurelja, Bularuž ovaj poslednji je tek hit, doveden da zaustavi Ronaldinja beše haha Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361056 Na kojoj poziciji igraše Del Horno sto polomi nogu Mesiju Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361063 Jel to zbog ruske invazije na ukrajinu ne spominjete Žirkova? 2 hours ago, Corto Maltese said: Na kojoj poziciji igraše Del Horno sto polomi nogu Mesiju Lijevi bek. Ali mislim da je on jako kratko u klubu bio. Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361068 pa pola od gore navedenih su se malo i zadržali u klubu, evo ja sam dok Del orna i izbrisao iz memorije mislim, morao bih da pogledam stare teme, da su nešto za Rahmana predviđali da će biti vrh bek jel je imao neku dobru statistiku a eto ispao baš promašaj Žirkova pamtim samo po onoj golčini jednoj i to je to, dok sam od ovog Luisa mnogo više očekivao, baš je dobar u AM bio Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361077 Ma Filipe Luis je bio zrtva Mourinha i ostalih trenera, bukvalno ga izbjegavali da ga stavljaju. Prijavi
16. maj 2025.1 god. comment_364229 Kakva borbenost. Brat naš donosi nam vrlo vjerovatno ligu sampiona. Za mene apsolutni igrac sezone. Prijavi
16. maj 2025.1 god. comment_364232 Da makar pohvale Wisey, diablo i ekipa koja ga je kritikovala ranije non stop. Frajer je citavu sezonu ko na steroidima. Igra kik lijevog beka, lijevog stopera, lijevo krilo, polutku, u vezi, sve je igro i jos na sve to dak 5 golova. Prijavi
16. maj 2025.1 god. comment_364235 Ako je neko zasluzio ovako vazan pogodak onda je to ovaj covjek. Od dvorske lude, od igraca kojeg su svi ismijavali, sa kojim su se svi sprdali do ponajboljeg lijevog beka. Bravo majstore, bravo Prijavi
16. maj 2025.1 god. comment_364239 Odlican je, popravio se nenormalno. Niko nije ocekivao ovakve igre poslije onih uzasa u pocetku. Svaka cast, rijetki su to uspjeli. Najvise me impresioniralo koliko je bolji u defanzivi, jer tu su njegovi najveci problemi bili. Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364267 Nije bio dobar dok mu oko 60. minute nisam rekao da je kurčina. Onda je eksplodirao i još gol zabio. Am I diablo in disguise? Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364272 29 minutes ago, reLo said: Nije bio dobar dok mu oko 60. minute nisam rekao da je kurčina. Onda je eksplodirao i još gol zabio. Am I diablo in disguise? Kod tebe je to trenutno, koga diablo pohvali tom je karijera zavrsena samo jos ne zna. Prijavi
17. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364277 58 minutes ago, hamco said: Kod tebe je to trenutno, koga diablo pohvali tom je karijera zavrsena samo jos ne zna. Treba da napravimo neki call service, cim Diablo pocne da hvali nekoga da se odmah stupi u kontakt s njim da promeni karijeru na vreme. Prijavi
28. maj 2025.1 god. comment_364576 1 hour ago, hamco said: Jose Mourinho: "Dajte mi 11 Azpilicueta i osvojit ću Ligu Prvaka." John Terry: "Dajte mi 11 Cucurella i osvojit ću Ligu Prvaka." Prijavi
28. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364582 Nisam znao da mu sin ima autizam. Veliki borac je Ćuću, svaka mu cast kako je iz te citave krize i loseg pocetka u klubu ipak izisao i izisao jaci nego ikad. Prijavi
28. maj 2025.1 god. comment_364584 25 minutes ago, Wisey said: Nisam znao da mu sin ima autizam. Veliki borac je Ćuću, svaka mu cast kako je iz te citave krize i loseg pocetka u klubu ipak izisao i izisao jaci nego ikad. Da, bilo je nedavno na onom videu što su snimali njega i suprugu mu. Tužna priča za svakog roditelja, ne mogu ni zamisliti kako mu je. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.