23. april23. apr comment_372271 Dijelom zbog izjave a i dijelom sto mi je generalno antipatican, dobar je igrac u to ne ulazim, ali koji je on faktor da smije da izlazi u javnost i da prica ono, niti je legenda kluba, niti je konstantno dobar, defanzivno je klimav. To je moje misljenje, mozda grijesim i mozda sam previse subjektivan. Prijavi
23. april23. apr comment_372272 Bukvalno jedan od retko gotivnih igraca koji imaju neki karakter u ovom klubu Prijavi
11. maj11. maj comment_372480 Da ga pohvalim za partiju protiv Liverpula, da ne bude da ga samo kritikujem. Prijavi
14. juni14. jun comment_372918 Pise se da prelazi u Real Madrid, odsteta nama 50 miliona eura. Prijavi
14. juni14. jun comment_372919 11 minutes ago, Wisey said: Pise se da prelazi u Real Madrid, odsteta nama 50 miliona eura. Nemamo nista od igraca koji ne zeli biti tu, taman da je R. Carlos prodati ako zeli ici. Dobar je Cucurella, jedan od takticki pismenijih igraca kojeg smo imali zadnjih godina. Nije neko bez koga se ne moze tako da sta je tu je. Prijavi
14. juni14. jun comment_372921 Ma dovest ćemo mi Grimalda za mnogo manje novca i eto riješili smo problem. Nakon onih izjava Keruše u sred sezone, neka ide. Prijavi
14. juni14. jun Autor comment_372922 Negdje sam procitao da je ukupni paket 69M Eura, sto je ok za lijevog beka, realno. Jedino je pitanje koliko je para a koliko su klauzule i bonusi i na sta se odnose. Gubimo dobrog igraca, koji je nakon losijeg starta kod nas zadnjih par sezona je bio jako dobar. Karakter, agresivnost i borbenost, tako bih ga opisao. Mozda i nije los posao za nas sa obzirom na to da ukoliko alonso bude forsirao svoju formaciju pudlać ne bi bio najbolji igrac po lijevoj strani, makar ja tako mislim. Srećno pudlać Inace Enzo je odmah lajkovao objavu od Fabrizia Romana na IG za Cucurellin transfer. Ne znam kako to shvatiti 2 minutes ago, Walter said: Ma dovest ćemo mi Grimalda za mnogo manje novca i eto riješili smo problem. Nakon onih izjava Keruše u sred sezone, neka ide. 31 godina, koji ce nam kurac grimaldo Prijavi
14. juni14. jun comment_372923 @Kun Aguer0 Ako vec mora da ide bolje u Real nego u Engleske klubove. Ostvarili smo i profit solidan sto je sad nama najvaznije. Hato + Barco kao zamene, pare preusmeriti na vaznije stvari. Prijavi
14. juni14. jun comment_372924 Odlazi jedan od najboljih igrača ekipe, karakteran igrač, borben igrač, kvalitetan na kraju krajeva. Pozicija lijevog beka je još jedna pozicija na kojoj cemo u sljedecu sezonu ući slabiji jer mi boljeg igrača od Cucurelle u ovom momentu dovesti ne mozemo. Cucurella je prvi koji odlazi na ovaj način kada su u pitanju najbitniji igrači, Enzo i Joao Pedro su sljedeci. Neka nam je bog na pomoci sljedece sezone. Prijavi
14. juni14. jun comment_372925 Putuj igumane, ne znam ima li gori igrač u pogledu padanja pri minimalnom kontaktu, procvetaće kod Posebnog. Prijavi
14. juni14. jun Popularna objava comment_372927 Egzodus igrača je sasvim očekivan. U 4 godine projekta dva puta se nije plasiralo u UEFA takmičenja, jednom se plasiralo u Konferencijsku Ligu i jednom se jedva uguralo u Ligu Prvaka. Može se pričati o projektu svaki dan, ali ovo su rezultati projekta. I ko bi normalan nastavio da baca godine svoje karijere da se svake godine bori za 7. mjesto. Ovo sve ima i drugu stranu, naravno. Kako to da su sve to igrači za koje su zainteresovani najbolji svjetski klubovi, kako to da su to sve igrači koji sebe vide tako visoko da ne žele ovdje da ostaju, a kad ih se spoji u jednu ekipu izgledaju jadno. Cucurella je tu čak i najmanji problem. Nije korektno vucati se po terenu čitavu sezonu i onda reći odoh jer ne igramo Ligu Prvaka, kao ti nemaš nikakve odgovornosti za to. Što se tiče transfera i zarade - super je odšteta, ali nama te pare ništa ne znače jer ih ne znamo koristiti. Prijavi
14. juni14. jun comment_372929 piše da je imao još tri godine ugovora, čini mi se da smo ga lako prodali i to mislim da je peglanje knjiga isto imalo velikog udela e sad, pošto je novi trener dobio titulu menadzera, a insajderi su nas uveravali da će imati do sada najveću moć oko tranfera, ajde da vidimo u kom pravcu ide ovaj voz Mislim da je Real odlično prošao on je kod nas napredovao, bio je standardan, ne bih se radovao unapred, da ne dodjemo u situaciju da ga pravimo od blata Prijavi
14. juni14. jun comment_372933 Mislim da smo mogli jos para od njega izvuci. Svakako veliki gubitak. Izgubili smo borbenog igraca. Prijavi
14. juni14. jun comment_372934 Hvala mu na svemu, nece mi nedostajat. Dobar igrac jeste, iako je varirao sto se forme tice, sjecam se koliko smo ga psovali i zvali ga pudlica, ovo moze da ispadne dobro za nas pod uslovom da uprava dovede dobru zamjenu, nesto tipa lewis hall mada cisto sumnjam da smo u stanju takvo nesto izvest. Prijavi
14. juni14. jun comment_372936 @chiba Simon Philips kaze da su trenutno u igri Lewis Hall i Maxi Araujo iz Sportinga. Prijavi
15. juni15. jun comment_372937 3 hours ago, Emcomne said: Hvala mu na svemu, nece mi nedostajat. Dobar igrac jeste, iako je varirao sto se forme tice, sjecam se koliko smo ga psovali i zvali ga pudlica, ovo moze da ispadne dobro za nas pod uslovom da uprava dovede dobru zamjenu, nesto tipa lewis hall mada cisto sumnjam da smo u stanju takvo nesto izvest. covjek je varirao s formom kad je tek dosao. od tuda i taj nik. zadnje dvije sezone je bio medju najboljima. Prijavi
15. juni15. jun comment_372940 Moglo se izvuć i više para... Da smo u boljoj situaciji kao klub sigurno bi iša za 15-20 milijuna više. Šteta što odlazi. U nekim drugim vremenima bi to možda bio ok transfer, odličan igrač, ali ne nezamjenjiv, 27 godina, idealan trenutnak za ugrabit neku paru. Ali u trenutnoj situaciji je ovo jako loš transfer. On je bio jedan od rijetkih koji je imao neku konstantu, a i njegov mentalitet i borbenost je nešto prijeko potrebno ovoj ekipi. Pritom je i jedan od rijetkih s kolikim tolikim iskustvom osvajanja velikih natjecanja (s Španjolskom). Njega razumijem u potpunosti, s godinama se ne pomlađuje a čovjek ima ambiciju igrat na najvišem nivou i boriti se za trofeje. Istina dolazi Alonso i obečane su neke promjene, ali previše je puta ovaj klub obečavao promjene da bi im se vjerovalo. Samo neka pazi s Realom, mnogi su propali tamo... Prijavi
15. juni15. jun comment_372942 vidim da pišu od jutros insajderi da je jedan od razloga zašto je prodat i pudlica taj što klub ima puno povoerenje u Hata i smatra ga jednim od budućih nedodirljivh ok, sve razumem ali zašto koriste toliko "teške reči", pa Azpilkueta i Bane su došli kao neki "anonimusi" pa su morali par godina krv da proliju, samo ću da podsetim upravu kluba da je Azpilkueta dobio priliku tek kada se Kol povredio, i onomad je reko mislim baš Murinjo da Kol ne igra ne zato što je lošiji nego zato što je prosto Azpi tolko dobre partije pružao i to ispravite me na levom beku to ističem, odnosno pravim analogiju izmedju situacije kada tebi Gitens i ne igra, Hato dobije priliku jednom u 5 utakmice i sad je odjednom budući nedodirljivi i ovaj što smo ga prodali je bio u početku šupalj ko švajcarski sir, nego dobro, što bi reko Bob Dilan "The Times They Are A-Changin'" Prijavi
15. juni15. jun comment_372943 1 hour ago, chiba said: vidim da pišu od jutros insajderi da je jedan od razloga zašto je prodat i pudlica taj što klub ima puno povoerenje u Hata i smatra ga jednim od budućih nedodirljivh To je čista PR priča, "procijenili smo da je pravo vrijeme da se proda", "imamo igrača na toj poziciji u kojeg imamo puno povjerenje" itd. Znamo svi da su to priče da se klub (tačnije projekat) opere zbog odlaska bitnih igrača. Prijavi
15. juni15. jun comment_372946 On 6/14/2026 at 7:23 PM, Adi said: Što se tiče transfera i zarade - super je odšteta, ali nama te pare ništa ne znače jer ih ne znamo koristiti. Ovo je sustina problema. Nije tolika frka sto smo prodali Cupavog, ali vjerovatnoca da ce ga direktori zamijeniti slabijim igracem je ogromna. Isto vazi i za Enza. Prvo se skarta treba rjesavati, aktivno raditi na tome da se smece rasproda. A ima ga na pretek. Prijavi
15. juni15. jun comment_372953 20 hours ago, Spaha said: covjek je varirao s formom kad je tek dosao. od tuda i taj nik. zadnje dvije sezone je bio medju najboljima. Hvala na pojasnjenju Prijavi
16. juni16. jun comment_372962 @Adi znam ja da je to kako ti to zoves "PR", ja to i ne dovodim u pitanje ali kao neko ko je je ranije, sad ne toliko ali verujem da sam procitao na par hiljade vesti za 20 godine, samo isticem razliku u pisanju, odnosno prostim recima pustanju informacija u javnost doduse ovo tvoje je mozda i preciznije jel stvarno u zadnje vreme imam utisak da je kritika iskljucena, nego se neki spinovi prave, a nagledao sam se svega i svacega, od uzdizanja Murinja, preko pustanja niz vodu trenera i sl. svakako mi je jedan od najjacih tekstova onaj u Gardijanu, gde je Mareskina filozofija opisana komplikovanije nego resavanje pitanja putovanja kroz vreme Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.