7. juni 2025.1 god. comment_364962 Misteriozno, mimo svih očekivanja, postao dobar igrač na Euru i uspio prenijeti tu formu u klub i uprkos svim problemima odigrao sezonu kao top 3 igrač kluba. Zaslužio je da post bude duži i da ga više nahvalim. Prijavi
9. juli 2025.1 god. comment_365739 Cucurella igra svaki mec po 90+ minuta. Nema niko ko ga moze zamjeniti i to treba biti prioritet do kraja prelaznog roka. Ocito da ce Veiga otici a i momak ne zeli igrati nista drugo nego stopera, imamol koga iz akademije na poziciji LB koji moze igrati i LCB u zavisnosti od postavke na terenu? Btw, sve pohvale za ovoliki napredak cupavog. Nestvarno je podigao nivo igre od dolaska Maresce, da li mu je Euro pomogao ili je sistem, mozda jednostavno i period adaptacije, nije bitno ali je trenutno mozda i najbolji lijevi bek u ligi. Prijavi
14. juli 2025.1 god. comment_365927 Mendes je dobar al ja ne bih dao cupavca Cucurellu za njega. Ne bi tako mi svega. Prijavi
15. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365979 Trademark PSG tap in, jos na 0:0 u ranoj fazi meca. Ovaj bi nas moment slomio verovatnno i odlucio mec. Cucu legenda. Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365982 Cucu igra stvarno sjajno, ali mislim da je njegova alternativa totalno zapostavljena, to jest ko ce ga uopste mijenjati.. Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365983 1 minute ago, King Chelsea said: Cucu igra stvarno sjajno, ali mislim da je njegova alternativa totalno zapostavljena, to jest ko ce ga uopste mijenjati.. Poslednji i jedini koji se spominje je Jorel Hato. Prijavi
4. august 2025.1 god. comment_366364 Steko je moje poštovanje nakon one utakmice protiv totenhema, kada je imao ona dva proklizavanja i nakon toga se vratio i on i tim je pobedio nakon zaostatka U životu mislim da je najteže pobediti nakon što Vas neko obori, i to mogu samo pravi junaci!!! Prijavi
15. august 2025.1 god. comment_366559 Hoćemo li iz njegova primjera naučiti da ne treba odma igrača otpisati i ismijat? Da je koji put treba ljudima i dat malo vremena? Nećemo znam... Prijavi
15. august 2025.1 god. Popularna objava comment_366564 43 minutes ago, ja13 said: Hoćemo li iz njegova primjera naučiti da ne treba odma igrača otpisati i ismijat? Da je koji put treba ljudima i dat malo vremena? Nećemo znam... Forumskoj aristrokraciji je dovoljno 15 minuta igrac da provede na terenu da skontaju ko je kalibar za Chelsea a ko ne. Prijavi
5. septembar 2025.1 god. Autor Popularna objava comment_367290 Ne daj boze da se vratimo unazad godinu dvije na njegovu temu i da čitamo moje postove Mislim u to vrijeme pljuvanje jeste bilo opravdano, mnogo grešaka i mnogo se gubio po terenu, čak i poslije eura kad je odigrao sjajno su se svi sprdali kako se vraća u Chelsea gdje će biti kanta. Od tada postaje jedan od najboljih lijevih bekova lige ako ne i najbolji Prijavi
8. septembar 2025.1 god. comment_367341 On 9/6/2025 at 12:21 AM, Igi said: Najbolji levi bek u klubu jos od Alonsa. Ne znam jel grijesim al poslije alonsa je bio chilwell pa sad kuki? Tako da i nisi ga nesto nahvalio brat bratu Prijavi
5. novembar 2025.5. nov comment_368736 Top igrač apsolutno operisan od napada. U situaciji kad idemo u kontra napad, on staje na loptu i vraća je nazad. I to kad ganjamo rezultat. Jebo ti to. Nabi je naprijed pa šta bude. Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368959 Za mene je on vec igrac sezone, i prosle je mogao biti bez problema. Prijavi
25. novembar 2025.25. nov Popularna objava comment_368964 Cucurella ima osobine koje bi trebao imati ovaj Chelsea. Ne postoji ofanzivac na svijetu kojeg se Cucurella plaši, pred kojim ce se Cucurella povući. Agresivan, borben, uporan, noćna mora svakog ofanzivca. Jamala uhapsio bukvalno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.