Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Cucurella (2022-2026, 115 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 456
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I jos da nadodam, uvijek se poteze prica kako City ili bilo ko drugi ima po 2 vrhunska igraca na istoj poziciji, i to se klasificira kao uspjeh top kluba, u smislu vidi kako oni imaju, kako idu, kako

• Kakva antireklama za proizvođača kopački, ko onomad kad se pocijepao nekom našem dres, pa se forumaši sprdali da su ga kupili "kod rele u Chelsea Balkan Megastore" hahaha.

• Jebem ti citavo cupavo pokoljenje kretenu, pa ni 5 minuta ti nije trebalo da pokazes da ispod te nakaradne kosurde ima manje mozga nego u sterlingovoj glavi jebo ti on mater

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Cucurella igra svaki mec po 90+ minuta. Nema niko ko ga moze zamjeniti i to treba biti prioritet do kraja prelaznog roka. Ocito da ce Veiga otici a i momak ne zeli igrati nista drugo nego stopera, imamol koga iz akademije na poziciji LB koji moze igrati i LCB u zavisnosti od postavke na terenu? 

Btw, sve pohvale za ovoliki napredak cupavog. Nestvarno je podigao nivo igre od dolaska Maresce, da li mu je Euro pomogao ili je sistem, mozda jednostavno i period adaptacije, nije bitno ali je trenutno mozda i najbolji lijevi bek u ligi.

1 minute ago, King Chelsea said:

Cucu igra stvarno sjajno, ali mislim da je njegova alternativa totalno zapostavljena, to jest ko ce ga uopste mijenjati..

Poslednji i jedini koji se spominje je Jorel Hato.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava
43 minutes ago, ja13 said:

Hoćemo li iz njegova primjera naučiti da ne treba odma igrača otpisati i ismijat? Da je koji put treba ljudima i dat malo vremena?

Nećemo znam...

Forumskoj aristrokraciji je dovoljno 15 minuta igrac da provede na terenu da skontaju ko je kalibar za Chelsea a ko ne. 

• 3 sedmice kasnije...
  • Autor
  • Popularna objava

Ne daj boze da se vratimo unazad godinu dvije na njegovu temu i da čitamo moje postove :D

Mislim u to vrijeme pljuvanje jeste bilo opravdano, mnogo grešaka i mnogo se gubio po terenu, čak i poslije eura kad je odigrao sjajno su se svi sprdali kako se vraća u Chelsea gdje će biti kanta.

Od tada postaje jedan od najboljih lijevih bekova lige ako ne i najbolji

On 9/6/2025 at 12:21 AM, Igi said:

Najbolji levi bek u klubu jos od Alonsa.

Ne znam jel grijesim al poslije alonsa je bio chilwell pa sad kuki?

Tako da i nisi ga nesto nahvalio brat bratu

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Cucurella ima osobine koje bi trebao imati ovaj Chelsea.

Ne postoji ofanzivac na svijetu kojeg se Cucurella plaši, pred kojim ce se Cucurella povući.

Agresivan, borben, uporan, noćna mora svakog ofanzivca.

Jamala uhapsio bukvalno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.