5. decembar 2012.13 god. comment_93205 [quote name='EdvinTB' timestamp='1354747109' post='93203'] Veceras smo utvrdili jos dva rekorda, jedan negativan kao nosilac titule,prvi ispali u grupnoj fazi! [b]drugi pozitivan(u nekom smislu), najbolja trece plasirani ekipa u historiji Lp-a [/b] [/quote] To , sad mi je jedno 231353 puta lakse . Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93208 Nadam se da je ova utakmica bila prekretnica i da se igracima vratila volja i samopouzdanje . Protiv Sunderlanda po pobjedu ! Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93232 [quote name='Blues_95' timestamp='1354747205' post='93205'] To , sad mi je jedno 231353 puta lakse . [/quote] jelde znam da utjesim Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93241 [quote name='EdvinTB' timestamp='1354747109' post='93203'] Veceras smo utvrdili jos dva rekorda, jedan negativan kao nosilac titule,prvi ispali u grupnoj fazi! drugi pozitivan(u nekom smislu), najbolja trece plasirani ekipa u historiji Lp-a [/quote] S obzirom da se finale europa lige igra 10 dana prije finala lige prvaka možemo imati zanimljiv rekord - istodobno biti prvaci europa lige i lige prvaka Prijavi
6. decembar 2012.13 god. comment_93256 Wisey je svojim postom opisao i moju trenutnu situaciju. Jednostavno, od momenta kada sam saznao da je Di Matteo dobio otkaz otisao je i dio mene kao navijaca. Osjecaj je odvratan, i zaista mi je tesko kada ovo pisem ali ni ja kao ni Wisey nemam vise zara da pratim ove utakmice, niti da proslavljam golove. Benitez nije los trener, ali jeste covjek. I vjerujte mi u mojim ocima ga nece oprati ni Svjetsko klupsko prvenstvo, ni FA kup, ni Liga kup, ni Premier Liga. Ko jednom pljune na moj klub, treba da se drzi toga pa ostane djubre do kraja. Radije bih da smo ispali sa Di Matteom iz grupne faze LS, pa da je covjek sjeo sa upravom kluba i popricao o problemima, zeljama koje mu nisu ispunjene kao menadzeru. Sada potpuno razumijem odlazak Drogbe, uskoro i Esijena, mozda i Lamparda, Terija. Ovo nije njihov Chelsea, izgleda da nece vise ni biti. Ocekuje nas nova era, ali lutanja. Jer ako dodje Gvardiola, i on ce poci, pa ce doci neko drugo 'zvucno ime'. Zaboravite na to, klub se gradi oko legendi i samo tako cemo biti veliki. EDIT: da se nadovezem na ovu pricu oko stila, igre, formacije u danasnjem fudbalu. Barselonu tesko ko zna iskopirati, ljudi radi se o tome prvo sto Chelsea igra Premier ligu, a Barselona Primeru. Pristup klubova utakmicama u ove dvije lige je potpuno razlicit. Vidjeli smo kako se i Barselona moze poraziti dosta puta, ali protiv nje se mora igrati cvrsto u odbrani i na kontranapade. Tako sada pristupaju utakmicama protiv nas, s tim timovi u Premiershipu imaju fizicki jace igrace od onih koji idu na noge Barseloni. Iskreno, ako mene pitate najljepsi fudbal igra Borusija, sa najmanje posjeda lopte u grupi do sada uzeli su prvo mjesto cini mi se. Pasovi na prvi dodir, tacni, precizni, kontranapadi to je ono sto ja volim. A ne davljenje lopte i dobacivanje u nedogled. Prvo mi i nemamo formaciju za 'tika-taku' a to je 4-3-3 i tako razvucemo protivnike, mi igramo 4-2-3-1 i sredina nam je zgusnuta. Prijavi
7. decembar 2012.13 god. comment_93504 Klupska pozadina: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4685039/Chelsea-uncovered-What-really-goes-on-at-Stamford-Bridge.html Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93899 Ove sezone odbrana generalno katastrofa!!!! Taj "BETONSKI ZID" ispred naÅ¡eg gola pretvorio se u nabacano pruće zbog kojih smo izgubili dosta bodova!!! Uz jedan izuzetak a to je novi igraÄ Azpi koji za sad deluje jedino sigurno!!! Ivanović-dva crvena kartona(obe utakmice smo izgubili),gubi se,puÅ¡ta protivnike da centriraju Å¡to me iritira sve viÅ¡e!!! Teri - nažalost kapiten je viÅ¡e vremena proveo na sudu i u žutoj Å¡tampi nego na terenu,fali nam neverovatno kol - Sve viÅ¡e se priÄa o ugovoru nego o njegovoj igri,jako nezgodna situacija Luiz- Ona nemoć protiv Teveza na poÄetku sezone se pokazuje i dan danas,ostavlja napadaÄe,okreće im ledja,protiv Atletika straÅ¡no,Long daje go glavom protiv njega,bruka <p>ja neznam dal trener ne sme da ih kritikuje,dal su oni veći od ekipe,neznam Å¡ta se deÅ¡ava%2 Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93908 [quote name='chibabachi' timestamp='1355070721' post='93899'] Ove sezone odbrana generalno katastrofa!!!! Taj "BETONSKI ZID" ispred naÅ¡eg gola pretvorio se u nabacano pruće zbog kojih smo izgubili dosta bodova!!! Uz jedan izuzetak a to je novi igraÄ Azpi koji za sad deluje jedino sigurno!!! Ivanović-dva crvena kartona(obe utakmice smo izgubili),gubi se,puÅ¡ta protivnike da centriraju Å¡to me iritira sve viÅ¡e!!! Teri - nažalost kapiten je viÅ¡e vremena proveo na sudu i u žutoj Å¡tampi nego na terenu,fali nam neverovatno kol - Sve viÅ¡e se priÄa o ugovoru nego o njegovoj igri,jako nezgodna situacija Luiz- Ona nemoć protiv Teveza na poÄetku sezone se pokazuje i dan danas,ostavlja napadaÄe,okreće im ledja,protiv Atletika straÅ¡no,Long daje go glavom protiv njega,bruka <p>ja neznam dal trener ne sme da ih kritikuje,dal su oni veći od ekipe,neznam Å¡ta se deÅ¡ava%2 [/quote] Bas suprotno.Odbrana za razliku od prosle sezone igra odlicno. Primili smo 17 golova sto nas stavlja na 4 mjesto sto se tice odbrambenog dijela ekipe. Po meni je problem u napadu.Svaku utakmicu ove sezone stvorili smo bar 1 100% priliku koju Torres/Sturridge naravno ne zabijaju. Evo Torres malo nadolazi.Jos povratkom Terrya odbrana ce dobiti na kvaliteti i sigurno da ce ova kriza uskoro biti iza nas. Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93980 U Äetvrtak napraÅ¡iti meksikance,uzeti trofej svjetskog klupskog prvenstva I kriza je prevaziÄ‘ena Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94744 Moram jednostavno da izdvojim par minuta(kad se već ne pije itd..)da izrazim joÅ¡ nezadovoljstva povodom odredjenih deÅ¡avanja u klubu u proteklih godinu dana. Svedoci smo lova na veÅ¡tice tj na naÅ¡ voljeni klub od strane FA,zlih slila,Fergusona koji će siguran sam za par godina postati Dart Vejder!!! E sad,meni liÄno to ne smeta,to je sve normalno,tako ti je to u životu(težak život bez rakiju,prim aut.),ono Å¡to ja ne mogu da shvatim je to da "NAÅ I LJUDI" a pritom mislim na sve,poÄevÅ¡i od igraÄa do uprave zajedno sa Abramom padaju na te provokacije. Možda sam ja samo malo veći paranoik,jebem li ga,ko će ga znati. Ali kad vratimo malo film unazad imamo sluÄaj Teri,ko je sjebao Terija- mladji brat Ferdinanda,epilog svega toga,Teri napuÅ¡ta reprezentacija,oduzima mu se kapitenska traka,vuÄe se po sudovima...znate već i sami,blalalalalbalbalbalbalbalbabla,da ga ne tupim mnogo,evo sad su nam i Mikela skenjali,napraviÅ¡e dragi moji od ÄŒelzija BAGRU RASISTIÄŒKU a za to vreme junajted ode na 13 bodova.........................................DVE MUVE JEDNIM UDARCEM!!! [size=8]inkvizicija[/size] Ono Å¡to mene u svemu tome nervira je to da je ÄŒelzi u celoj toj situaciji ispao nažalost mnogo naivan!!!!!!!!! Ja uopÅ¡te ne krivim FA I DART VEJDERA,da se ne lažemo,ovo nije kraj. NADAM SE DA ĆE ÄŒELZI IZVUĆI NEKU POUKU IZ CELE OVE SITUACIJE,U PITANJU JE UGLED KLUBA!!!! ZA UGLED I ÄŒAST ÄŒELZIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94783 izgleda mi da ćemo mi sjajnu prošlu sezonu i trofej LP plaćati još duuugo vremena.. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94793 nažalost bio sam u pravu prije mjesec dana kad sam rekao da je ono tek poÄetak naÅ¡e jebene krize.. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94826 da sam ja sad na romanovom mjestu, kako bih im ja sad skresao plate do kraja sezone Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_94930 Nakon finala 19.05 kada osvojismo LP reÄe jedan navijaÄ Liverpoola ovako neÅ¡to (ne bih znao citirati, ali ovako neÅ¡to je bilo): Liverpool osvoji na guzove, na nevjerovatnu sreću onu LP protiv Milana i pogledaj kako nam se vrati sve. Evo godinama uopÅ¡te ne igramo to takmiÄenje, haos smo živi.. Bojim se da će se to i vama dogodit, jer ste stvarno puno sreće imali u gotovo svim utakmicama u ovoj LP.. Reko de ba jarane, sta ti je, nismo mi vi, i tako bla bla.... Ali bgm, izgleda da će on biti upravu. Mi smo već 4 trofeja zijanili, 3 smo mogli osvojiti u samo 4 utakmice i niti jedan nismo uspjeli. Sad se ja stvarno bojim da ćemo samo joÅ¡ viÅ¡e propadati, a ne ići na bolje. Nema izlaza iz ove krize, joÅ¡ dugo, dugo... Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95015 pokazalo se da nije rjeÅ¡enje samo kupiti Hazarda ili Oscara i sve bude dobro možemo se mi sad tjeÅ¡iti i reći da će se svi oni za 3-4 godine uigrati i da ćemo biti nepobjedivi, ali to su gluposti da bi postali bar neÅ¡to blizu tome, treba se raditi kvalitetno, a kod nas toga nema za poÄetak uprava treba prestati glumiti sljepce i idiote i rijeÅ¡iti se El Sranja to je prvi i osnovni korak, polaziÅ¡na toÄka ka napretku nadalje, ja mislim da Oscar, Hazard i Mata ne mogu funkcionirati zajedno u prvom sastavu...to je engleska liga, prvo Å¡to nam treba je obrana, a zatim sve ostalo, a ova se 3 obranom baÅ¡ i ne mogu pohvaliti iskreno, uopće mi se ne sviÄ‘a to u Å¡to se pokuÅ¡avamo pretvorit, nekakva kopija Barcelone, svi ofenzivni igraÄi koji viÅ¡e preferiraju dodavanje nego Å¡ut u gol (odnosno uopće neće pucati po golu...), Å¡to dokazano ne prolazi u Engleskoj... da se mene pita, doveli bi nekoliko razbijaÄa za sredinu terena i maÅ¡inu poput Drogbe i to je to...nema zime Roman vuÄe sve konce i njegova glupost nas je dovela ovdje gdje smo sad ako se ne rijeÅ¡imo Torresa već u sijeÄnju, ja ću ozbiljno poÄeti sumnjati u sposobnost Romana da i dalje vodi ovaj klub Roman ako se hoće iskupiti navijaÄima, treba raskinuti ugovor s Torresom pa makar to bilo na klupsku Å¡tetu Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95024 [quote name='chelseathebest' timestamp='1355677007' post='95015'] Roman ako se hoće iskupiti navijaÄima, [b]treba raskinuti ugovor [/b]s Torresom[b] pa makar to bilo na klupsku Å¡tetu[/b] [/quote] Navikao je on to da radi sa trenerima. Ali Tores da ode, nema Å¡anse... Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95102 hyn slazen se s tobon lp je chelsea mora osvojit vratilo mu se ali karma ne miruje sad se opet vraca losa igra Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95129 Nadam se da zbog ovog poraza necemo posustati u ligi ... kiksamo li iduce 2 utakmice bitka za prvaka je gotova, realno .. Prijavi
17. decembar 2012.13 god. comment_95177 Razlog ove krize je : ABRAMOVICH HOĆE DA IGRAMO KAO BARCELONA. Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96183 Nije samo kriza u klubu. Kriza je i Å¡to imamo pun kufer ovakvih navijaÄa tzv "selebriti" navijaÄi: http://www.facebook.com/tijana.torres Samo joj pogledajte slike u albumu. Oh zemljo progutaj nas. Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96205 pa jebote to je zensko, sta ti ocekujes, nekog vatrenog navijaca? nemamo mi samo takve navijace, takve i ostali imaju, posebno real i barca Prijavi
24. decembar 2012.13 god. comment_96683 [quote name='Caeruleus' timestamp='1356226443' post='96183'] Nije samo kriza u klubu. Kriza je i Å¡to imamo pun kufer ovakvih navijaÄa tzv "selebriti" navijaÄi: [url="http://www.facebook.com/tijana.torres"]http://www.facebook.com/tijana.torres[/url] Samo joj pogledajte slike u albumu. Oh zemljo progutaj nas. [/quote] Ona je fan Fernanda Torresa, koliko ja vidim, nista vise od toga. Prijavi
24. decembar 2012.13 god. comment_96688 [quote name='Caeruleus' timestamp='1356226443' post='96183'] Nije samo kriza u klubu. Kriza je i Å¡to imamo pun kufer ovakvih navijaÄa tzv "selebriti" navijaÄi: [url="http://www.facebook.com/tijana.torres"]http://www.facebook.com/tijana.torres[/url] Samo joj pogledajte slike u albumu. Oh zemljo progutaj nas. [/quote] Je l' je ovo Nermis? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.