Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

[quote name='EdvinTB' timestamp='1354747109' post='93203']
Veceras smo utvrdili jos dva rekorda, jedan negativan kao nosilac titule,prvi ispali u grupnoj fazi! [b]drugi pozitivan(u nekom smislu), najbolja trece plasirani ekipa u historiji Lp-a [/b] :)>-
[/quote]
To , sad mi je jedno 231353 puta lakse . ;)
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Nadam se da je ova utakmica bila prekretnica i da se igracima vratila volja i samopouzdanje . Protiv Sunderlanda po pobjedu !
[quote name='Blues_95' timestamp='1354747205' post='93205']
To , sad mi je jedno 231353 puta lakse . ;)
[/quote]
jelde znam da utjesim 8->
[quote name='EdvinTB' timestamp='1354747109' post='93203']
Veceras smo utvrdili jos dva rekorda, jedan negativan kao nosilac titule,prvi ispali u grupnoj fazi! drugi pozitivan(u nekom smislu), najbolja trece plasirani ekipa u historiji Lp-a :)>-
[/quote]

S obzirom da se finale europa lige igra 10 dana prije finala lige prvaka možemo imati zanimljiv rekord - istodobno biti prvaci europa lige i lige prvaka :)>-
Wisey je svojim postom opisao i moju trenutnu situaciju. Jednostavno, od momenta kada sam saznao da je Di Matteo dobio otkaz otisao je i dio mene kao navijaca.
Osjecaj je odvratan, i zaista mi je tesko kada ovo pisem ali ni ja kao ni Wisey nemam vise zara da pratim ove utakmice, niti da proslavljam golove.
Benitez nije los trener, ali jeste covjek. I vjerujte mi u mojim ocima ga nece oprati ni Svjetsko klupsko prvenstvo, ni FA kup, ni Liga kup, ni Premier Liga. Ko jednom pljune na moj klub, treba da se drzi toga pa ostane djubre do kraja.
Radije bih da smo ispali sa Di Matteom iz grupne faze LS, pa da je covjek sjeo sa upravom kluba i popricao o problemima, zeljama koje mu nisu ispunjene kao menadzeru.
Sada potpuno razumijem odlazak Drogbe, uskoro i Esijena, mozda i Lamparda, Terija.
Ovo nije njihov Chelsea, izgleda da nece vise ni biti.
Ocekuje nas nova era, ali lutanja. Jer ako dodje Gvardiola, i on ce poci, pa ce doci neko drugo 'zvucno ime'. Zaboravite na to, klub se gradi oko legendi i samo tako cemo biti veliki.

EDIT: da se nadovezem na ovu pricu oko stila, igre, formacije u danasnjem fudbalu.
Barselonu tesko ko zna iskopirati, ljudi radi se o tome prvo sto Chelsea igra Premier ligu, a Barselona Primeru. Pristup klubova utakmicama u ove dvije lige je potpuno razlicit. Vidjeli smo kako se i Barselona moze poraziti dosta puta, ali protiv nje se mora igrati cvrsto u odbrani i na kontranapade. Tako sada pristupaju utakmicama protiv nas, s tim timovi u Premiershipu imaju fizicki jace igrace od onih koji idu na noge Barseloni.
Iskreno, ako mene pitate najljepsi fudbal igra Borusija, sa najmanje posjeda lopte u grupi do sada uzeli su prvo mjesto cini mi se. Pasovi na prvi dodir, tacni, precizni, kontranapadi to je ono sto ja volim. A ne davljenje lopte i dobacivanje u nedogled. Prvo mi i nemamo formaciju za 'tika-taku' a to je 4-3-3 i tako razvucemo protivnike, mi igramo 4-2-3-1 i sredina nam je zgusnuta.
Ove sezone odbrana generalno katastrofa!!!! Taj "BETONSKI ZID" ispred našeg gola pretvorio se u nabacano pruće zbog kojih smo izgubili dosta bodova!!! Uz jedan izuzetak a to je novi igrač Azpi koji za sad deluje jedino sigurno!!!

Ivanović-dva crvena kartona(obe utakmice smo izgubili),gubi se,pušta protivnike da centriraju što me iritira sve više!!!

Teri - nažalost kapiten je više vremena proveo na sudu i u žutoj štampi nego na terenu,fali nam neverovatno

kol - Sve više se priča o ugovoru nego o njegovoj igri,jako nezgodna situacija

Luiz- Ona nemoć protiv Teveza na početku sezone se pokazuje i dan danas,ostavlja napadače,okreće im ledja,protiv Atletika strašno,Long daje go glavom protiv njega,bruka
<p>ja neznam dal trener ne sme da ih kritikuje,dal su oni veći od ekipe,neznam šta se dešava%2
[quote name='chibabachi' timestamp='1355070721' post='93899']
Ove sezone odbrana generalno katastrofa!!!! Taj "BETONSKI ZID" ispred našeg gola pretvorio se u nabacano pruće zbog kojih smo izgubili dosta bodova!!! Uz jedan izuzetak a to je novi igrač Azpi koji za sad deluje jedino sigurno!!!

Ivanović-dva crvena kartona(obe utakmice smo izgubili),gubi se,pušta protivnike da centriraju što me iritira sve više!!!

Teri - nažalost kapiten je više vremena proveo na sudu i u žutoj štampi nego na terenu,fali nam neverovatno

kol - Sve više se priča o ugovoru nego o njegovoj igri,jako nezgodna situacija

Luiz- Ona nemoć protiv Teveza na početku sezone se pokazuje i dan danas,ostavlja napadače,okreće im ledja,protiv Atletika strašno,Long daje go glavom protiv njega,bruka
<p>ja neznam dal trener ne sme da ih kritikuje,dal su oni veći od ekipe,neznam šta se dešava%2
[/quote]
Bas suprotno.Odbrana za razliku od prosle sezone igra odlicno.
Primili smo 17 golova sto nas stavlja na 4 mjesto sto se tice odbrambenog dijela ekipe.
Po meni je problem u napadu.Svaku utakmicu ove sezone stvorili smo bar 1 100% priliku koju Torres/Sturridge naravno ne zabijaju.
Evo Torres malo nadolazi.Jos povratkom Terrya odbrana ce dobiti na kvaliteti i sigurno da ce ova kriza uskoro biti iza nas.
Moram jednostavno da izdvojim par minuta(kad se već ne pije itd..)da izrazim još nezadovoljstva povodom odredjenih dešavanja u klubu u proteklih godinu dana.

Svedoci smo lova na veštice tj na naš voljeni klub od strane FA,zlih slila,Fergusona koji će siguran sam za par godina postati Dart Vejder!!! E sad,meni lično to ne smeta,to je sve normalno,tako ti je to u životu(težak život bez rakiju,prim aut.),ono što ja ne mogu da shvatim je to da "NAŠI LJUDI" a pritom mislim na sve,počevši od igrača do uprave zajedno sa Abramom padaju na te provokacije. Možda sam ja samo malo veći paranoik,jebem li ga,ko će ga znati. Ali kad vratimo malo film unazad imamo slučaj Teri,ko je sjebao Terija- mladji brat Ferdinanda,epilog svega toga,Teri napušta reprezentacija,oduzima mu se kapitenska traka,vuče se po sudovima...znate već i sami,blalalalalbalbalbalbalbalbabla,da ga ne tupim mnogo,evo sad su nam i Mikela skenjali,napraviše dragi moji od Čelzija BAGRU RASISTIČKU a za to vreme junajted ode na 13 bodova.........................................DVE MUVE JEDNIM UDARCEM!!!

[size=8]inkvizicija[/size]

Ono što mene u svemu tome nervira je to da je Čelzi u celoj toj situaciji ispao nažalost mnogo naivan!!!!!!!!! Ja uopšte ne krivim FA I DART VEJDERA,da se ne lažemo,ovo nije kraj. NADAM SE DA ĆE ČELZI IZVUĆI NEKU POUKU IZ CELE OVE SITUACIJE,U PITANJU JE UGLED KLUBA!!!!

ZA UGLED I ÄŒAST ÄŒELZIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nažalost bio sam u pravu prije mjesec dana kad sam rekao da je ono tek početak naše jebene krize..
Nakon finala 19.05 kada osvojismo LP reče jedan navijač Liverpoola ovako nešto (ne bih znao citirati, ali ovako nešto je bilo): Liverpool osvoji na guzove, na nevjerovatnu sreću onu LP protiv Milana i pogledaj kako nam se vrati sve. Evo godinama uopšte ne igramo to takmičenje, haos smo živi.. Bojim se da će se to i vama dogodit, jer ste stvarno puno sreće imali u gotovo svim utakmicama u ovoj LP..

Reko de ba jarane, sta ti je, nismo mi vi, i tako bla bla.... Ali bgm, izgleda da će on biti upravu. Mi smo već 4 trofeja zijanili, 3 smo mogli osvojiti u samo 4 utakmice i niti jedan nismo uspjeli.
Sad se ja stvarno bojim da ćemo samo još više propadati, a ne ići na bolje. Nema izlaza iz ove krize, još dugo, dugo...
pokazalo se da nije rješenje samo kupiti Hazarda ili Oscara i sve bude dobro

možemo se mi sad tješiti i reći da će se svi oni za 3-4 godine uigrati i da ćemo biti nepobjedivi, ali to su gluposti
da bi postali bar nešto blizu tome, treba se raditi kvalitetno, a kod nas toga nema

za početak uprava treba prestati glumiti sljepce i idiote i riješiti se El Sranja
to je prvi i osnovni korak, polazišna točka ka napretku

nadalje, ja mislim da Oscar, Hazard i Mata ne mogu funkcionirati zajedno u prvom sastavu...to je engleska liga, prvo što nam treba je obrana, a zatim sve ostalo, a ova se 3 obranom baš i ne mogu pohvaliti

iskreno, uopće mi se ne sviđa to u što se pokušavamo pretvorit, nekakva kopija Barcelone, svi ofenzivni igrači koji više preferiraju dodavanje nego šut u gol (odnosno uopće neće pucati po golu...), što dokazano ne prolazi u Engleskoj...
da se mene pita, doveli bi nekoliko razbijača za sredinu terena i mašinu poput Drogbe i to je to...nema zime

Roman vuče sve konce i njegova glupost nas je dovela ovdje gdje smo sad
ako se ne riješimo Torresa već u siječnju, ja ću ozbiljno početi sumnjati u sposobnost Romana da i dalje vodi ovaj klub
Roman ako se hoće iskupiti navijačima, treba raskinuti ugovor s Torresom pa makar to bilo na klupsku štetu
[quote name='chelseathebest' timestamp='1355677007' post='95015']
Roman ako se hoće iskupiti navijačima, [b]treba raskinuti ugovor [/b]s Torresom[b] pa makar to bilo na klupsku štetu[/b]
[/quote]

Navikao je on to da radi sa trenerima. Ali Tores da ode, nema šanse...
Nadam se da zbog ovog poraza necemo posustati u ligi ... kiksamo li iduce 2 utakmice bitka za prvaka je gotova, realno ..
Nije samo kriza u klubu. Kriza je i što imamo pun kufer ovakvih navijača tzv "selebriti" navijači:

http://www.facebook.com/tijana.torres

Samo joj pogledajte slike u albumu. Oh zemljo progutaj nas.
pa jebote to je zensko, sta ti ocekujes, nekog vatrenog navijaca?
nemamo mi samo takve navijace, takve i ostali imaju, posebno real i barca
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356226443' post='96183']
Nije samo kriza u klubu. Kriza je i što imamo pun kufer ovakvih navijača tzv "selebriti" navijači:

[url="http://www.facebook.com/tijana.torres"]http://www.facebook.com/tijana.torres[/url]

[/quote]

Ona je fan Fernanda Torresa, koliko ja vidim, nista vise od toga.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356226443' post='96183']

[url="http://www.facebook.com/tijana.torres"]http://www.facebook.com/tijana.torres[/url]

[/quote]

Je l' je ovo Nermis?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.