Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

^Kraj se odnosio na to gde će titula završiti, a verujem da neće u crveni deo Mančestera. ;)

Mora da ostane pribran, od tužbi mogu samo da ga kazne.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Wisey' timestamp='1351452115' post='85661']
Samo mi krivo što nije uspio onog mangu uhvatit prilikom bacanja auta, a pokušao je. Imal ko video toga ? B-)
Svaka mu čast na smirenosti, ja ne bih mogao pružiti ruku staroj drtini poslije ovoga.
[/quote]
IMAM JA SLIKU :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcmbzk88Kd1qd9o0so2_1280.png[/img]
Jednostavno gospodin. Mada vjerujem da je on biijesan kao i mi, ali morao je ostati pribran, inače kazna i njemu..

Inače svaka čast, maestralno smo pod njegovim vodstvom, ono protiv ukrajinaca haman loš dan, šta li...
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1351469838' post='85756']
Jednostavno gospodin. Mada vjerujem da je on biijesan kao i mi, ali morao je ostati pribran, inače kazna i njemu..

Inače svaka čast, maestralno smo pod njegovim vodstvom, ono protiv ukrajinaca haman loš dan, šta li...
[/quote]

E kako ja uživam u tvom arhaičnom lingvističkom izražaju :) Ko da gledam na BHT-u TV ARHIV o sevdalinkama :)

Ontopic - Ma i Di Matteo je pogubio živce ljudi moji šta vam je, evo i slika je ova dokaz, nego se pribrao na vrijeme.

Ja mislim da je mogao ušao bi u igru i zabio ga s 30ak metara ko Arsenalu onda.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351475445' post='85765']
[b]E kako ja uživam u tvom arhaičnom lingvističkom izražaju :) Ko da gledam na BHT-u TV ARHIV o sevdalinkama :)[/b]

Ontopic - Ma i Di Matteo je pogubio živce ljudi moji šta vam je, evo i slika je ova dokaz, nego se pribrao na vrijeme.

Ja mislim da je mogao ušao bi u igru i zabio ga s 30ak metara ko Arsenalu onda.
[/quote]

Ti to mene malo, a?? :P :D

100% jest pogubio živce, al sreća po njega, a možda i svih nas što nije. Ko zna šta bi bilo.. A ovo zadnje, bilo bo pravo dobro :P
Nadmudrio je starog kenjca Fergusona totalno na ovoj utakmici, šteta što je onaj krmak od suca umiješao svoje prste u sve to, jer bi, siguran sam, danas slavili veliku pobjedu Chelseaja nad Shitchesterom, ali i Robbieja nad starom drtinom. Na kraju opet pokazao koliki je gospodin i pružio ruku, iako znajući da je strahovito oštećen. Mnogi od nas to ne bi bili sposobni uraditi u onakvom trenutku. Kapa dole.

I još jedna sjajna vijest:

[b]Di Matteo nominated for FIFA world coach of the year award.[/b]
Bio sam poceo sumnjat u njegov kvalitet u pocetku sezone al brate mili nema se covjeku sta reci..

Svakom utakmicom mi je sve drazi i drazi..

Mogu mislit sta je sturridge mislio kad je torres crveni dobio..

"U jbm li ti boha plavog" :P
Robbie fino slaže kockice u ekipi, odgovorili smo nekoliko puta na teške situacije i prošli smo testove koje su predstavljale dobre ekipe.
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"It's not the first time. It's a fantastic dressing room in there. They never give up. We've showed it tonight and we showed it on Sunday as well when we went down to nine men." - RDM[/font][/color]

Znali smo i podbaciti, ali to je normalno u procesu građenja tima i instaliranja jedne nešto drugačije filozofije igre. Sinoćnje defanzivne greške mogu se dijelom pripisati i tome:
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"We gifted them some goals but we're trying to instil a philosophy and sometimes you have to take a step back to move forwards"[/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]PS. kakav gentleman sa šalom sinoć B-)[/font][/color]
[quote name='Kalouda' timestamp='1351764942' post='86333']
RDM:[b][i]SAF[/i][/b] 1:1
FA-Fergie Assosiation

[/quote]
Sto se tice mode, oblacenja i tih modnih detalja, RDM ce nadmasiti i Mourinha i Guardiolu...
RDM mi se svidja sve vise, karakteran je covjek koji zna sta prica i sta radi...
Kao sto i on sam kaze: "Red, rad, disciplina"... i garantovan uspjeh, ako jedno zakaze, cijeli tim je na gubitku...
[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421017_399649440048982_1045358564_n.jpg[/img]

Car, najjače su mi njegove obrve. :))
Robbie odgovorio FAlexu Fergusonu koji je nedavno kritizirao Chelsea zbog načina na koji tjeraju pravdu na vidjelo u slučaju rasističkog vrijeđanja Mikela od strane Kretenburga:

[i]" Sud će dokazati je li bilo vrijeđanja. Nije na nama da to komentiramo niti se miješamo u sudske poslove. Ostaje nam čekati da vidimo kakvu će odluka biti donešena. Ferguson voli pričati o poslovima drugih klubova, dok mi u Chelseaju to želimo izbjeći kad god je to moguće. Zato ću i sada pustiti da komentira što želi i neću mu se pridružiti. Ovo je slobodna zemlja u kojoj svatko ima pravo glasa, tako da Alex može pričati što želi. Ja sam svjestan da su i suci samo ljudska bića kao i svi mi, a naravno da pod različitim pritiscima mogu pogriješiti u svom poslu. Na nadležnim tijelima je da obave svoj posao, a na nama da čekamo rezultat svega. "[/i]

Još jednom pokazao tko je gospodin, a tko.. neću reći. Znate sami.
[quote name='Kalouda' timestamp='1351952422' post='86768']
Nek je ostavio Luiza na klupu. Zna šta radi.
[/quote]
Jesi ti zapeo za Luiza !
Postavljanje Oriola i Mikela zajedno kao defenzivni vezni par mi je na početku govorilo da će to biti velika greška ovog gospodina, ali ispostavilo se da nije. Momci su odigrali dobro.

E sad, zamjeram mu što možda nije ranije uveo Stoodga ( ali umjesto Torrketa, a ne umjesto Mosesa ), i što je išao na neki način zatvarat utakmicu s Ryanom. To nam se uvijek obije o glavu i skoro pa se moglo i pretpostaviti da će to tako i danas biti.

Male greškice koje su nas možda koštale ispuštanja 3 boda, ali vjerujem da će bit bolje.
zamjeram mu što u svakoj tekmi stavlja Torresa kao prvog napadača
pa mislim da su nam nepune 2 godine kolko je ovdje bile dovoljne da uvidimo da je loš, katastrofa, drvo, balvan i da nema hljeba od njega

pa zašto ne dati Dannyju da igra kao prvi napadač? tako ćemo barem znati jel je sposoban...
a ne ovako, doći će nam prijelazni rok, imat ćemo Torresa za kojeg svi znamo da je drvo, i Dannyja koji je potpuno neisproban, pa onda nek uprava obavi dobar posao...

jbg nejde to tako...moramo znati na čemu smo i s čime raspolažemo
Jbg, moram reci da je danas ovaj covjek ponajvise kriv za nas kiks. Volim ga ko clana porodice, ali danas najveci dio krivice snosi on. Swansea je veliki zalogaj na Libertyju - istina. Igraju organizovano - istina. Obe ekipe napadaju sa 10 igraca i brane se sa 10. Odlicno markiranje i zato je i bilo malo prilika i za nas i za njih. Utakmica je bila poprilicno mlohava i dosadna sve dok nismo poveli. Odlucujuce je bilo - kako odreagovati na vodjstvo. Ocekivao sam da Robbie gurne Dannyja umjesto Torresa i da preko njega, Mosesa, Edena i Ramiresa na kontre zabijemo jos jedan jer je Swansea isao svim snagama prema naprijed. Idealno za pomenute igrace da odrade pravilno kontru i da sa pjesmom napustimo Liberty. Medjutim, Robbie opet gura Bertranda i od trenutka njegovog ulaska, samo je jedna ekipa igrala. To je bio Swansea. Bilo je pitanje vremena kada cemo ga primiti. Od Torresa dizem ruke. Kamen nece procvjetati, tako ni Torres nece biti Torres vec ce biti jedan osrednji napadac kao sto je zadnjih godinu i kusur dana. Sve me vise boli to sto Sturridge trpi i ispasta najvise zbog svega. Njega bih volio u narednim kolima, davati mu sansu. Torres je previse mekan za spica. Danny zna sta da cini sa loptom, vreba citavu utakmicu protivnicku zadnju liniju i nije mu problem uci u sansu. Kada bi ga Robbie poceo gurati, mislim da bismo dobro prosli s njim kao spicem do januara, a onda razmisliti o narednim koracima. Pored mjesta spica (gdje smo kriticni), mene mnogo brinu i nase centarske pozicije. Ramires, Mikel, Romeu i Lampard nisu dovoljni da izvuku sezonu vrhunski na svim poljima. Lampard nema pluca za tako nesto, Romeu nema iskustvo ni kvalitet, a Ramiresu i Mikelu bi sve to palo na ramena i izduvali bi psihofizicki vec do februara. Fali nam tu jos jedan provjeren igrac. Od ta 2 igraca na centru, zavisi nam gotovo sve. Dzaba magicni trio ako nam tu duva promaja. Zadnji vezni i box-to-box su vjerovatno i najvaznije pozicije u danasnjem fudbalu.

FA i Ferguson su znali da ce se pritisak na (donedavnog) lidera prvenstva zadati niskim udarcem tj. onom kradjom i to su i ucinili. Preko noci je sav pritisak presao na nas, a FAchester dise punim plucima jer im je trebala jedna pobjeda protiv nekoga jakog da se malo saberu. U protivnom bi im prijetila velika sansa da uz jos jedan kiks ne dostignu +7 i krenule bi price o tome da li je Ferguson u stanju voditi tim ili mu je dosao kraj. Clattenburg nas je zarezao u najgorem mogucem momentu. Raspored nam je brutalno tezak.

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/0/kL/3RUdyesT/raspored.png[/img][/center]

Da sam htio FAchesteru sastaviti raspored, podvalio bih im ovako nesto. Ali njima je raspored ovakav: Villa, Norwich, QPR, West Ham, Reading itd. Odlicno su sve isplanirali i bacili nam buvu kad je najteze. Na Robbieju ce biti ogroman pritisak i tek cemo sada saznati kakav je on trener. Nikad nista nismo mogli odraditi na lak nacin, tako ce biti i sada. Treba sada ekipu pripremiti za Shakhtar. Utakmica velikog znacaja. Ne znam sta da ocekujem. Sezona je jos duga, ima jos dosta utakmica da se odigra ali trenutno ne disemo onako kako zelimo. Sve je na nasim plecima. Svaka Robbiejava odluka ce se u narednim danima pratiti lupom jer ce sada mnogo toga ici preko njegovih ledja.

Ako bude povoda da kritikujem, kritikovacu. Uz ovu ekipu sam do kraja.

[b]KTBFFH![/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.