Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Ne mogu naći riječi kojim mogu opisati ovo što je Robi uradio večeras. Pao mi je u očima za nekih 90%.
U ključnoj utakmici za njega i za čitavu sezonu možda, protiv mnogo slabijeg(bar ja tako mislim) Juvea igrati bunker je i više nego sramota za ekipu i za trenera koji je u prelaznom roku potrošio 80 mil za 2 igrača.

Isto bih rekao i da smo iz tih šugavih kontri dali 2 gola, ovo je i više nego jadno o neozbiljno od njega. Mogu razumjeti prošle godine kad smo imali daleko slabiju ekipu i kada smo igrali protiv Barce i Bayerna, tada nije bilo druge ali ovo sad postaje haotično. Ne znam šta se desilo sa trenerom koji je igrao ofanzivno sa jednim WBA-om, očigledno nje izgubio kompas.
Reći ću još nešto, zaslužili smo ispadanje, zbog gore navedenih razloga.
Još uvijek ne vjerujem da se on usro od Juventusa.

Sad će se biti veoma teško vratiit u ravnotežu u drugom pol u totalnom smo kurc....

Ovakvom taktikom je po mom mišljenju na neki način priznao da nije kalibar za funkciju na kojoj se nalazi, i smatram da je on jedini krivac za ovo.
Nisam zaboravio osvojenu LP i hvala mu za to ali preko nekih stvari teško je preći.
Uništena nam je sezona u potpunosi ako ne daj bože ispadnemo a to djeluje sve realnije.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Neznam kome je Abramovič opraštao toliko kikseva.. po zadnjih par utakmica se tek vidi koliko je Di Matteo neiskusan te u koliko je utakmica njegova momčad taktički izdominirana, nevjerujem da će još dugo biti na klupi nakon ove utakmice.
ja nebi ni cekao subotu ili nedjelju i utakmicu s cityem dao bi mu otkaz spusiti cemo i od city sigurno :/ volim di mateea zbog onog sto je uradio al jbg to je to od njega :(
Ohladite glave pa pisite .
Kada smo osvojili LiguPrvaka bio je dobar a sada odjednom ne valja ?
I meni se vecerasnja taktika nije nikako svidjala (nesto u fazou Del Bosque) ali pustite malo prespavajte pa komentarisite .
Svaku tekmu smo primali gol i davali gol. Nakon toga trener RDM izjavio.. Morat cemo igrati defanzivnije.I naravno sljedecu
smo igrali defanzivnije sa 5 odbrambenih 2 defanzivna vezna (jedan manje vise) bez napaddaca..
Primili 3 gola dali 0. Finoo :D
danas napravio veliku gresku sa sastavom.Ovo je veliki šok i za navijace i za klub i za igrace i za samog njega,ima moju veliku podrsku i ako mislim da ako ne pobijedi Mancester City da ce vjerovatno dobit otakaz.Volio bi da ostane da se izbori s ovom krizom ali poznavajuci Abramovica tesko je ocekivati.
Rek'o sam ja da ce se ovdje najvise pisati poslije utakmice kako god se ona zavrsila. Ja cu sutra.
Nažalost RDM-u se loše piše, a city bi mu mogao biti zadnji čavao u lijesu.

Šteta jer je legenda kluba kao igrač i kao trener. Možda nije vrhunski trener, ali nadao sam se da će on voditi ovu mladu ekipu i biti naš wenger/paprika/moyes koji će nas voditi još dugo godina.

Nadam se da roman neće biti lak na okidaču ovaj put - ako dovede pepa još će me to više boljeti.
Roberto jest vjerojatno trebao postavit ofanzivniju ekipu, ali ja sam uvjeren da bi mi izgubili ovu utakmicu kakvu god postavu izveli

pa na svakom koraku, u svakom trenutku vidjelo se da je Juventus ekipa, a mi nismo
to je razlika, to se vidlo i protiv Šahtara i u još nekim utakmicama

pa sjetite se protiv Šahtara obje utakmice
jesmo li imali ofanzivnu postavu? jesmo
ali jesmo li IŠTA uspjeli napraviti naprijed? jesmo kurčinu
jednostavno nisu nam dozvolili da nešto napravimo, bolje su ekipe od nas i to je to

ja ostajem uz Di Mattea, znam da je sve bliže i bliže otkazu, ali ako sam onog tvora AVB-a podržavao do januara, mislim da mogu i Di Mattea
Ostace ce di matteo sigurno do januara ali je on jednostavno ogranicen tener za nesto vise , odnosno ne zna napadacki da igra. Uredu je i to da nema neke opcije u napadu i to da kolca toresa vise nema nista , ali cini mi se da on nema kapaciteta za napadacki fudbal.
ja ne kužim zašto se uopće tog čovjeka krivi, da je igrao torke i po običaju imao svoju večer onda bi govorili kako je trebao rađe stavt Turnbulla u napad, vi nikad zadovoljni, igrali smo solidno, jbg nemožeš ti doć na Juveov stdiona sa par ključnih ozljeđenih igrača (Terry, Lamps, Danny, pa i Cole rekovalescent) i očekivat neku dominaciju i razbijanje Juvea- prvaka italije koji će to bi ti ove godine sigurno. Imali smo par dobrih prilika po običaju nisu iskorištene.... Jedino što mu zamjeram što Moses nije igrao od poečtka kao napadač, nije jadni RDM kriv što je juve zaabio iz 2 odbijanca i što je Hazard fulao mrtvu šansu na početku koja bi odvela tekmu u drugom smjeru, što je nakon toga fulano par prilika... Jebi ga to je nogomet, jednom pobjediš jednom izgubiš, sad treba pokazat obraz i znanje ostaivit RDm-a na klupi, ako je United stao iza SAF-a nakon što je ispao iz one smješne skupine možemo i mi iza legende koja je ispala iz ove nemjerljivo teže.
I ovi što kažu RDM nezna napadački nema napadački kapacitet i te fore daj molim vas odite se lupi loptaom po faci, Chelsea nema tekme u kojoj gola nije dao, osim eto sad ove, Brane msm stavio podatke kako je CFC 3. najefikasnija momčad u Europi (iako imamo torkea za napadača) pa dajte mollim vas ne serite gluposti
Bio sam uz AVB-a bit ću i uz di Mattea. Ljudi treba vremena, isto ko što je i Andreu trebalo a nije ga dobio, a sve su manje šanse da će ga i Roberto dobit.
Sad ovi što pišu da nije kalibar za Chelsea, pa što to niste pisali ima 2 mjeseca? Tada je bio jedan od najboljih taktičara na svijetu? Istina možda i nije toliko dobar ko što je bio Jose, Guus i oni, ali izvrsno pozna ovu momčad, voli ovaj klub i moj respekt će imat zauvijek, a samo mu još treba vrijeme.
Jeste postavka bila ocaj, jeste da me nerviraju njegove izmene u 90. minutu, nemamo napadaca, ali ja ga podrzavam. Ako nas Siti u nedelju deklasira, Di Mateo ima moju podrsku. Majku mu, da nista ne osvojimo ove sezone, ovaj covek ima moju podrsku. Ne mozemo svakih 9 meseci da menjamo trenera i stizemo do "instant" uspeha.
Keep calm and KTBFFH~!
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/od-pukovnika-do-pokojnika-u-sest-mjeseci-di-matteu-odzvonilo-benitez-sljedeci-na-klupi-chelseaja/647784.aspx"]http://www.index.hr/sport/clanak/od-pukovnika-do-pokojnika-u-sest-mjeseci-di-matteu-odzvonilo-benitez-sljedeci-na-klupi-chelseaja/647784.aspx[/url]

Kakav crni Benitez vas spopao :-j
Vecina nas bi zeljela da RDM ostane ali na nasu zalost to se nas ne pita . Roman je taj koji ce odluciti o njegovoj sudbini i to najvjerovatnije poslije utakmice sa Cityem .

Ruku na srce ima i RDM svog udjela u ovoj nasoj krizi ali vjeruj te nije on najvise kriv . Momke je sje.... utakmica za Manchesterom i ona kradja od tada je sve krenulu niz brdo . A RDM nije mogao ili nije znao to ispraviti .

Kao sto je neko vec rekao bio sam i uz AVB dok je bio trener bit' cu i uz RDM-a legendu kluba .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.