Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1352141670' post='87199']
U zadnjoj recenici si rekao da FAchester ima najvise koristi od sudija, objasni zasto. Marketinski trik, a?
[/quote]
Ima od svega po neceg, ali to je fakt za danasnju PL sto sam rekao, zelio ti prihvatiti ili ne. I ja najvise mrzin United i Farcelonu zbog te rabote.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Zamjeram mu na kasnim izmjenama. Pogotovo guranje Dannyja u 90. minutu, to je cak malo i smijesno. Ima on puno posla pred sobom, zato se nadam da ce sutra u ovo vrijeme biti na trening kampu i raditi na usavrsavanju nekih segmenata nase igre.
Zbog Sturridgeove izmjene smo i dobili onih nekoliko sekundi za korner iz kojeg je gol pao. Tako da ima i tog aspekta, nije bezveze izmjena, čisto da se kaže da je bila. Koliko je to puta Fergie uradio samo .. ;)
Nadam se da neće u Torino otići na bod, jer ako to bude onda ćemo spušiti. Ta je utakmica izuzetno važna i ne smijemo sebi dopustiti pogrešan pristup.
rdm da igra cilo vrime napadacki nebi nam niko nista mogao ... nego on cim povede odma bunker kad vidim u PL da vodimo i ulazi bertnard odma mi muka
volio bih vidit ipak Pep-e
[quote name='DL#4' timestamp='1352405945' post='87842']
rdm da igra cilo vrime napadacki nebi nam niko nista mogao ... nego on cim povede odma bunker kad vidim u PL da vodimo i ulazi bertnard odma mi muka
volio bih vidit ipak Pep-e
[/quote] Neznam sta bih rekao za RDM,barem za sada nas vodi dobro,u posljednjih nekoliko utakmica napravio je gresku sto smo igrali povucenije kada povedemo kao npr protiv Swonsea,a sto se tice Gardiole njega ne bi volio vidjeti na mjestu trenera,neznam kako vi ne kontate,sa onakvim igracima Barcelone mozes i ti osvajati trofeje i bilo ko drugi,nadam se da ce RDM ostati na klupi,ali ne daj boze ako bude dobio nogu sa iste volio bi vidjeti novog trenera Kloppa iz Dortmunda,covjek je 12 igrac,citav mec stoji dole kraj aut linije i govori igracima sta i kako treba,nesto slicno kao Moyes u Evertonu sto je,volio bih jednostavno vidjeti nekog energicnog trenera,nije ni RDM daleko od toga naravno i nadam se da ce ostati trener i u buducnosti,neznam sto pisemo o njemu kada covjek za sada drzi stvari pod kontrolom,bolje da nista ne pisemo o njemu da ga ne ureknemo. :D
[quote name='BluesForever' timestamp='1352407131' post='87847']
bolje da nista ne pisemo o njemu da ga ne ureknemo. :D
[/quote]

Ruud Gullit
Fa Cup 1997
otkaz 1998

Vialli
Fa Cup 2000
otkaz 2000

Mourinho
Fa Cup 2007
otkaz 2007

Hiddink
Fa Cup 2009
otišao 2009

Ancelotti
Fa Cup 2010
otkaz 2011

Di Matteo
Fa Cup 2012

Otići će i on brzo >:)
[quote name='visk' timestamp='1352413216' post='87876']
Di Matteo
Fa Cup 2012

Otići će i on brzo >:)
[/quote]

Robbie je baja; ukoliko on vidi da mu se trese stolica, on će 'ladno otić osvojit opet Ligu prvaka i produžit si ugovor na još jednu godinu. Ne bi mu bilo prvi put :D

Inače:

http://www.youtube.com/watch?v=mk-afyIawPc&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=4&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=Ec5z13cyUMs&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp
WBA, Juventus, City, Fulham, Sunderland. To bi mogle biti utakmice koje ce definisati status ovog covjeka. Volio bih da grijesim, ali mislim da Guardiola vec sada uzima kurs engleskog.
Naredna sedmica će biti strašna. Ne vjerujem da će Robbie dobiti otkaz ukoliko se nešto drastično ne desi. Ustvari, bespotrebno je uopće pričati o tome. Samo se bojim da je ovo uvelike posljedica onog masakra protiv Uniteda. To je igrače psihički dosta poremetilo. Na Robbieju je da ispravi greške dalje.
Jasta je nego posljedica masakra protiv scuma. Sve planski odradjeno od strane FA-a i Fergusona. Pa da nas tada nisu pokrali, scum bi pucao na minus 7-8 sigurno. Ferguson bi bio pod pritiskom, sva prica bi se preselila u Mancester. Sad se sve lomi preko ledja ovog covjeka i citave ekipe.
[i]"We controlled the game and had chances for a second goal and that is probably a disappointment, 1-0 is always dangerous," [/i]he added. [i]"We needed to score a second one."[/i]

[i]"He (Reds goalkeeper Brad Jones) made some very good saves and also some misses from us."[/i]

[i]"We knew we needed a second goal and pushed it in the second half and we needed to take it."[/i]
Morao je izmene da vrsi pre,ovako su bile zakasnele i samo pogorsale situaciju na terenu.Valjda,ako juris pobedu,ne menjas napadaca napadacom,nego ih uparujes.Posle izjednacujuceg gola Liverpula,igraci su stali,a on nije uspeo da prodrma ekipu.
Sledi mu nekoliko dana pripreme utakmice sa WBA i valjda ce ih iskoristiti na pravi nacin.
[quote name='Ercov' timestamp='1352673770' post='88424']
Sledi mu nekoliko dana pripreme utakmice sa WBA i valjda ce ih iskoristiti na pravi nacin.
[/quote]
Ja bih najviše volio da je tako, ali nažalost sad opet slijedi rasipanje igrača po reprezentacijama i duga putovanja. Fuck.
[quote name='Wisey' timestamp='1352676466' post='88435']
Ja bih najviše volio da je tako, ali nažalost sad opet slijedi rasipanje igrača po reprezentacijama i duga putovanja. Fuck.
[/quote]
Znam da je rerezentativna sreda,ali sta da radimo kad je tako.Nadamo se da nam trio Mazacar nece previse igrati za svoje rerezentacije.
Di Mateo mora naci nacin da vise odmara igrace,a da ekipa pobedjuje.Danas smo u 70. minutu stali,nije bilo vise snage.
Pobeda protiv WBA je imperativ za Di Matea.Valjda ce je i ostvariti.
Ma kakav otkaz, ostaje on sigurno. Pa nismo Dinamo i nije nam Maminjo na čelu da nakon svakog kiksa mijenjamo trenera.
Nismo Dinamo, ali ukoliko izgubimo u Torinu i samim tim vjerovatno ispadnemo iz LP već u grupnoj fazi(jer nas tada spašava samo pobjeda Shakhtara doma nad Juventusom u zadnjem kolu), bilo bi čudo da ne dobije cipelu u tur...
Hajde RDM stavi Denija il Viktora u napad, vadi ono govno..
Ukoliko RDM kiksa u naredne 2 utakmice može se očekivat njegov otkaz. To je realno očekivat poznavajuć Romana a još kad se zna da Guardiola čeka ko zapeta puška onda me ne bi začudilo nimalo...
ma kakav otkaz zajebite te priče, mali pad forme i to je to.

Ako Chelsea hoće u budućnosti da postane velik klub, ne smije menjati trenera svako pola godine. jbt
[quote name='Kalouda' timestamp='1353160238' post='89069']
ma kakav otkaz zajebite te priče, mali pad forme i to je to.

Ako Chelsea hoće u budućnosti da postane velik klub, ne smije menjati trenera svako pola godine. jbt
[/quote]

Mi smo svi toga svjesni, al hajd reci to Abramovichu. :D Nadam se da neće dobit otkaz i da će se tim izvuć iz krize koja je postala već uobičajena u ovom dijelu sezone. :D
ako je onoliko dugo trebalo da da avb-u otkaz onda neće ni rdm-u tako lako, jedino ako ispadnemo iz grupe lp, ali mislim da nečemo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.