Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

mislim da neće dobit otkaz čak i ako kiksa sljedeće dvije...
jest da bi nam to moglo odredit sezonu, ali svejedno, ni Abra neće samo tako otkaz dati

pa AVB je dobio otkaz dosta kasno, iako ga je zaslužio daleko ranije
mi smo sada pod RDM-om briljirali u većini susreta, sad smo upali u malu krizu, ali da nije bilo Clattenburga, sigurno da bi bila situacija mnogo bolja

nije ni Roman glup, sve on to shvaća

RDM će dobit otkaz jedino ako počnemo kao kod AVB-a igrat, znači ako konstantno budemo igrali jadno kao što je to bilo pod AVB-om
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Uz njega sam svim srcem i želim da ostane trener Chelseja, ali Roberto i ti i ja dobro znamo da ti ovo, što se trenutno dešava, nimalo ne treba. Toliko ;)
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]
[url="https://twitter.com/patmurphybbc"][b]Pat Murphy[/b] ‏[size=3][s]@[/s][b]patmurphybbc[/b][/size][/url][/background][/font][/color][color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]
RDM angry at Chelsea players in d room after 2/1 defeat by [url="https://twitter.com/WBAFC"][s]@[/s][b]wbafc[/b][/url]. Hear he said 'Call yourselves a CLge winners' side & you can't beat them'[/background][/font][/color]
  • Autor
http://chelseabalkan.com/index.php/item/2828-di-matteo-pocet-cemo-igrati-mnogo-defanzivnije.html

Ova izjava nije nikako dobra.

Drugim riječima: Ja, Roberto Di Matteo, nisam sposoban da ekipu transformiram u atraktivnu i ofenzivnu, pa se moram vratiti na stari stil igre.

A na ovo bi mu mogao Abramovič reći: "Ti sine nisi sposoban da vodiš Chelsea. Želim atraktivan Chelsea. Otkaz. Doviđenja".

E tog me strah :(
nije di mateo ništa kriv, ni murinjo ne bi mogao izvući maksimum od napadačkog dvojca tores-staridž, falkao/kavani su pod morati za januarski prelazni rok, čelsijev napad je žešće sranje.
I ja sam na prvi pogled bio zaprepasten tom izjavom,ali ono sto je mislio je to da ce ubuduce igrati iskljucivo rezultatski,odigrati jaku odbranu i tek iz kontri prijetiti,s ciljem da postignemo bolje rezultate,da se vratimo na pobjednicke staze dok se igrace regenerisu malo i da im se vrati onaj napadacki instinkt i samopouzdanje sa pocetka sezone .....vidjecemo hoce li to uroditi plodom,iskreno se nadam da ce poceti to da djeluje od iduce utakmice,naravno nabolje !!! B-)
Sta ovo Di Mateo sere i izjavljuje da cemo igrati defanzivnije,jel on normalan,pa tako smo igrali protiv Shaktara pa su nas ljudi razvalili,pa i Swansea nam je dao gol kada smo se povukli,pa ako tako budemo igrali protiv Juventusa i Citya ljudi ce nam uvaliti sigurno po 3 komada.Šteta sto danas nismo pobjedili jer je United kiksao,ako pobjedimo Juventus i City vratit cemo se na onaj stari kolosjek od pocetka sezone,ali sa ovakvom informacijom od Di Matea tesko da cemo pobjediti ali opet nadam se da griješim.
Ne moze se igrati defanzivno sa Oscarom, Matom i Edenom. To je sabotiranje takvih igraca a ne vjerujem da ce Robbie to uraditi.
Ova izjava pokazuje da je izgubio kompas, ima u ekupi Matu, Hazarda i Oscara, potrošeno je više od 80 mil u prelaznom roku i on bi sad da igra defanzivno. Ako je ovo istina nema Chelasea sa njim nikakve budućnosti.
Ovde je ocigledno da je covek mislio da kaze da ce tim ubuduce vise paznje obracati na odbranu, bolju markaciju protivnika i podrsku odbrambenim igracima od strane ostatka tima, posebno na relaciji krila-bekovi, da bi se sprecilo primanje lakih i glupih golova.
Sudbina Robbie-a kao trenera resava se u junu mesecu, kad se budu sveli konacni racuni sezone. Ne u utorak, ne sledeceg vikenda.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353234853' post='89308']
Ne moze se igrati defanzivno sa Oscarom, Matom i Edenom. To je sabotiranje takvih igraca a ne vjerujem da ce Robbie to uraditi.
[/quote]

Rađe defanzivni mazacar nego mazacar na klupi a bertrand i ramires na krilima
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2234917/Roberto-Di-Matteo-fighting-job-Petr-Cech-involved-dressing-room-bust-up.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Evo spominje se u članku "svađa" u svlačionici nakon utakmice. Zanimljivo u svakom slučaju.
Koliko ja znam rekao je da će možda par utakmica odigrati s defenzivnijim sastavom jer obrana curi uzduž i poprijeko, tek toliko da se zgrabi par dobrih rezultata, dobije samopouzdanje te lakše nastavi dalje, poslije toga opet u ofenzivu. Ničega se ne bojim kao otkaza di Mattea, ničega...
[quote name='Tinmar' timestamp='1353290777' post='89425']
Koliko ja znam rekao je da će možda par utakmica odigrati s defenzivnijim sastavom jer obrana curi uzduž i poprijeko, tek toliko da se zgrabi par dobrih rezultata, dobije samopouzdanje te lakše nastavi dalje, poslije toga opet u ofenzivu. Ničega se ne bojim kao otkaza di Mattea, ničega...
[/quote]
Pravedno bi bilo da bar zavrsi sezonu i da pocne novu,ali kod Romana nema toliko cekanja na rezultate.
Di Mateo zavisi od rezultata u LS, konketno ispadanje u ovoj fazi takmicenja donelo bi veliki finansijski gubitak a to Roman nikako ne zeli.Zato je i bilo odmaranje igraca pred mec sa Juveom.
Takodje i dzaba uspeh u Evropiu,ako ne budemo bar cetvrti u prvenstvu.
A sto se tice defanzive,sa triom Mazacar,toga nema.Zato ih verovatno i nece biti u Torinu.
Šta ti je snaga medija i javnosti, začas se od potpuno sigurnog trenera koji je čak i pohvaljen, njegov posao pretvorio u jedan veliki stres.

Sigurno je biti Chelseajev manager jedno od najnapetijih i najstresnijih radnih mjesta.
I kako onda da ne mrzim novinare? Kako?
[quote]
[color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#919090"][color="#606060"][color=#00ffff]"We will have to assess the whole team and see how everybody is, and how they have recovered," he told The Daily Mirror.

"But if I believe it is the right thing to do for the team, then yeah, I will leave him [Torres] out.

"I thought when we moved Daniel [Sturridge] up there he looked a danger [against West Brom]. He had a very good chance saved by the keeper and another put wide.

"He was always a threat to the defence - we need to score goals[/color][color=#1A2732][font=Arial, sans-serif].[/font][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/quote]

jel i ti konačno vidiš što i svi ostali Roberto?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.