Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Do sad mu zameram forsiranje Ramiresa na krilu iako imamo 2 krila dobra, a Ramiju to nije ni prirodna pozicija a bogami nije ni u nekoj zavidnoj formi... a Sturridge ko zapeta puška.
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

ne bih mu pripisao krivicu za ovaj remi (iako je naravno opet stavio Ramiresa na krilo, što nije trebao)
mislim da su za primljene golove krive isključino naše individualne greške na što on nije mogao utjecati
  • Autor
[quote name='ADiS' timestamp='1347800309' post='78554']
Njegov nacin izlaganja, njegove izjave me podsjete na AVBa kada je i on nakon katastrofalnih igara uvijek bio zadovoljan..
[/quote]

Griješiš:

http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2410-di-matteo-razocaran-remijem-protiv-juventusa.html

A AVB bi i ovim bio zadovoljan. RDM nije i ne smije biti!
Jedino mi je žao što izvadi Ramija, ne znam da je bio potrošen previše a valjao bi nam za istrčati koju kontru na 2:1. Poslije njegovog izlaska i jesmo primili taj gol.
[quote name='Wisey' timestamp='1348093666' post='79253']
Jedino mi je žao što izvadi Ramija, ne znam da je bio potrošen previše a valjao bi nam za istrčati koju kontru na 2:1. Poslije njegovog izlaska i jesmo primili taj gol.
[/quote]Ali je i Rami mrtav na krilu u zadnje vrijeme...
ma nije mrtva, trudi se i trči, danas je uzeo nekoliko lopti, al zasere u dodavanju, odnosnu u nedodavanju.
RDM-u sve pohvale, jako dobra utakmica i jako dobar Chelsea, vidio je valjda da onaj 4-2-3-1 kao protiv QPR-a ne štima pa je stavio 4-3-3 i osvježio malo sa OScarom i stvaro je to izgledalo jako dobro, žao mi je što Dannya ni na klupi nije bilo i zamjeram mu što nije Hazarda mjenjao i ubacio Mosesa zadnji 15-20 min.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348218728' post='79448']
Zadovoljan sam Di Matteom bez obzira na sve :D za neke stvari je potrebno vremena.
[/quote]

imam filing da on krece onom dugom varijantom... je da cemo se nacekat da vidimo sve nove igrace na okupu, ali mozda je tako bolje... jedan po jedan pa kako se dokažu tako će dobivat prilike ili bit u prvih 11....
Evo ga napokon je stavio pravu formaciju... Ramires u centar, ispred ultraofenzivni trojac Mata - Hazard - Oscar koji će se još puno uigravati. Nadam se da to nije bilo samo odmaranje Lamparda nego da ga je jednostavno htio polako i bezbolno udaljit iz prve postave.
[quote name='Tinmar' timestamp='1348334595' post='79758']
Evo ga napokon je stavio pravu formaciju... Ramires u centar, i[b]spred ultraofenzivni trojac Mata - Hazard - Oscar [/b]koji će se još puno uigravati. Nadam se da to nije bilo samo odmaranje Lamparda nego da ga je jednostavno htio polako i bezbolno udaljit iz prve postave.
[/quote]

taj trojac treba udarit protiv Arsenala... vjerujem da bi oni razmontirali Arsenal na proste faktore...
Recite - hvala Robbie.
Cita cojk forum ne brinite :P mozda i cita neki jaci forum engleski da cuje komentare navijaca.. jer ja bi citao da vidim sta misle..

inace samo neka ovako nastavi.. lamparda na klupu.. nek igra kad zatreba il nek se cuva za jace tekme jer potrebno je nekad i iskustvo ;).

samo ramiza nemoj na krilo imas mosesa ako nes nikog drugog
[b] Di Matteo: 'No need for another striker, we've got Ashley'

[i]http://www.skysports.com/video/inline/0,,16430_8101765,00.html[/i][/b]
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1348421493' post='79969']
sad kad vrati staru formaciju protiv arsenala :P :P :P
[/quote]
Toga se i ja plasim .
Hoce li ga ko pohvaliti za jucasnju pobedu?
Branio Turnbul,igrao Bertrand od prve minute(ej,na beku),debitovao Azpilicueta,poceo i Romeu,Piazon,Mozes.
Sest igraca koji su igrali nisu iz standardnih 11,a opet je ekipa dobro igrala.Jeste da je protivnik slabiji,ali 6-0 je sjajan rezultat.
Svaka cast RDM za ovu utakmicu,nemoj nas izneveriti pred Arsenal i izvedi nesto ofanzivniji sastav.
[quote name='Ercov' timestamp='1348667512' post='80432']
Hoce li ga ko pohvaliti za jucasnju pobedu?
Branio Turnbul,igrao Bertrand od prve minute(ej,na beku),debitovao Azpilicueta,poceo i Romeu,Piazon,Mozes.
Sest igraca koji su igrali nisu iz standardnih 11,a opet je ekipa dobro igrala.Jeste da je protivnik slabiji,ali 6-0 je sjajan rezultat.
Svaka cast RDM za ovu utakmicu,nemoj nas izneveriti pred Arsenal i izvedi nesto ofanzivniji sastav.
[/quote]

Zadnje dve utakmice su izbacile na videlo mnoge pozitivne stvari,koje me i nisu iznenadile s obzirom da svi znamo sa kakvim igračima raspolažemo,obradovao sam se kao malo dete. Problem je u tome što dve utakmice protiv realno mnogo slabijih ekipa nisu merilo pravog stanja,treba sačekati još par utakmica,u ovom trenutku ne bih ni da ga kudim ni da ga hvalim.

Kad je reč o utakmici sa Arsenalom,Arsenal mora da pobedi,nikada nisu igrali defanzivno protiv nas pa neće ni sad,možda prava utakmica u pravo vreme da RDM zablista !!!
  • Autor
Postoji jedna urugvajska nogometna poslovica koja glasi: "Na malim ekipama oštri nož, da bi mogao s njime da ozlijediš i one veće". Tako da je vrlo važno što smo odigrali zadnje dvije utakmice jako dobro. To bi nam trebao biti jedan uzlet za pobjedu protiv Arsića.
[color=#333333]Di Matteo : "Mi smo Evropski prvaci. Svejedno poštovali to ljudi ili ne, to je činjenica."[/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.