1. septembar 2012.14 god. comment_76481 E moj Di Matteo... Od kad si preuzeo ulogu menagera nisi napravio jednu gresku... Jucer ti se je sve vratilo... ali to ne znaci da neces dalje starim stopama... Vjerujem u tebe kao sto sam i u AVB-a... znaci do zadnjeg dana kad budes menager... Imas tu snagu da nas odvedes u visine... I imas tu podrsku navijaca... pravih navijaca... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76531 ja sam ocekiva da ce di matteo bit trener koji ce nam donosit ovakve trofeje poput cs, superkupa i tako te s obzirom na proslu god i tu me dosta razocara, Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76692 [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9n8j554jf1rwch8qo1_500.jpg[/img] Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76737 http://www.football-italia.net/24623/di-matteo-stands-juve Hajd valjda ces naci pravi taktiku Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76774 Tko nakon ovoga poraza protiv Atletica više ne vjeruje u di Mattea taj zapravo nikad i nije ima povjerenje u njega. Vratit ćemo se još jači, nać će RDM rješenje. Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77156 [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538638_412715148789429_1160630533_n.jpg[/img] Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77352 http://www.thepresidentpost.com/?p=19377 bio je u Nyonu na skupštini trenera top europskih klubova polako se Robbie gura u elitu Prijavi
10. septembar 2012.14 god. Autor comment_77706 Vjerujmo ovom čovjeku koji će nam donijeti titulu Premiershipa. Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77884 [img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/479166_414940548565589_1192209082_o.jpg[/img] Prijavi
13. septembar 2012.14 god. comment_77986 [img]http://www.bellykids.co.uk/wp-content/uploads/2012/04/ROBERTO-DI-MATTEO-BALLOON.jpg[/img] ahahahahahah Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78365 Što bi moji Španci rekli: Cojones, cojones, Robbie. Ko toga nema, ne može ni sjediti zadugo na Chelseajevoj klupi. Pa ćemo vidjeti dalje jel on taj ili nije. Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78366 danas je zasro sve ono dobro sto je uradio pocetni sastav nebi izvelo ni dijete s Bertrandom i Ramiresom na krilu Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78370 Ovaj danasnji kiks moze popraviti u srijedu protiv juventusa al cisto sumnjam.. Tu bod ako ugrabimo bit ce mila majka.. Ne razumijem ja RDM-a nikako.. Formacija je takva da se napada preko krila. Al sto brate mili stavis na jedno krilo beka a na drugi centralnog veznog ? Na klupi mu sjede krila a tu je i oscar koji moze ako ne krilo igrat ofanzivnog veznog pa hazarda na krilo.. Al eto.. Isto tako ne razumijem sto sturridge ne dobije vise minuta cim je usao mogli smo postici gol. Unijeo je brzinu odmah.. Kontre su opasnije bile.. Al eto.. Vjerovatno ce mata igrat protiv juventusa i mogao bi nas on izvuci iz govana ako je se `odmorio`. Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78374 Samo neka ovako nastavi... Nece ni 10 mjesec docekat na klupi Chelsea... kad nema muda igrat napadacki nogomet i onog dedu Lamparda konacno stavit na klupu Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78379 Ja bi volio da on nas trener bude godinama.. Drag mi covjek al ako ovako nastavi i ja kazem nece dugo ostati.. Mogao bi pep ranije sa odmora. Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78380 AVB-a sam tjerao tek oko siječnja, pa mislim da mogu i Robiju dati tolko vremena... vjerujem da će mu ubrzo doći iz guzice u glavu o nekim igračima na nekim pozicijama Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78411 Iz utakmice u utakmicu ponavlja iste jebene greške. Ajde Robbie nisi glup, dozovi se pameti više, vrijeme ti je. Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78413 Čudno je da trener koji je kroz trenersku karijeru (ne baš dugu), forsirao napadački fudbal sa mnogo lošijim klubovima, sada sa timom u kojem ima fantastični napadački potencijal, on igra defanzivno. Postavlja koga postavlja na krila i u vezu. Očigledno muda je negdje zaboravio, a to nije dobro. Lamps, Ramires, pa Bgm i Torres nemaju šta tražiti u prvoj postavi. Pa makar sve trojica bili legende (a nisu, osim Lampsa), vrijedili najviše, moraju na klupu, pa i na tribine ako treba Ovo je sramota. Jednostavno Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78419 [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2383-di-matteo-pohvalio-profesionalno-ponasanje-igraca-obje-ekipe.html"]http://chelseabalkan...obje-ekipe.html[/url] Ovo neka zezancija ili šta?!? da ga citiram: "Svi igrači na terenu su se ponašali veoma profesionalno i pokazali su dobar stav u odnosu na utakmicu, [b]tako da su gledaocima priuštili dobru nogometnu predstavu[/b]" citiram dalje: "[b]Obje ekipe su dale primjer ostalima kako bi se utakmice trebale igrati. [/b]Nadam se da su gledaoci uživali u nogometu koji je danas prikazan" Po ovome se može zakljucit da je on izrazito zadovoljan... a ako je tako onda nam se ne piše dobro jer sumnjam da će išta mjenjat... i ove njegove izjave su u rangu našeg Krunoslava Jurčića... koji je uvijek bio prezadovoljan predstavljenom igrom svoje momčadi... xD Prijavi
15. septembar 2012.14 god. Autor comment_78434 Ja i dalje vjerujem u njega. Vjerujem u osvajanje Prema, ali s ovim PRISTUPOM on neće dalje od Nove godine ostati u našem klubu. Ne znam što sam sebi želi otkaz - zar je taki problem staviti Lampsa na klupu i staviti pravila krila u igru. Kakva je fora igrati s toliko defanzivnih igrača. :/ Prijavi
15. septembar 2012.14 god. comment_78465 [quote name='Caeruleus' timestamp='1347740679' post='78434'] Ja i dalje vjerujem u njega. Vjerujem u osvajanje Prema, ali s ovim PRISTUPOM on neće dalje od Nove godine ostati u našem klubu. Ne znam što sam sebi želi otkaz - zar je taki problem staviti Lampsa na klupu i staviti pravila krila u igru. Kakva je fora igrati s toliko defanzivnih igrača. :/ [/quote] al da je to jaka momcad a ono qpr aahahaah al ja san siguran da ce ako se nastavi jos malo niz abram ga potjerati Di Matteo: ‘The only disappointment is we didn't score, the chances we created. It was just a goal missing. RDM: ‘The incident with JT and Nelsen looked a stonewall penalty. That was 100%, we all agree on that Di Matteo on injuries: ‘It doesn’t look like we have any major issues [ahead of the Juve game on Wednesday] Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78489 najviše mu zamjeram to što uopće ne mijenja igrače koji igraju loše pa to je osnovno pravilo - ne igraš dobro, letiš na klupu time ubija sam smisao borbe za prvi sastav, pa kako motivirati one igrače na klupi kad znaju da nikad neće dočekati priliku kolko god loše prvotimci igrali ima on strašno puno kredita, ali ne smije nastaviti ovako, mora hitno promijeniti svoj pristup, neće ni Abra vječno ovo trpiti situacija je za sad relativno dobra, prvi smo i sve to stoji, ali ako ovako nastavimo, nećemo ni među prvih 5 biti na kraju već protiv Juventusa očekujem neke promjene u sastavu, ako vidim istu postavu ko i protiv QPR, mislim da neću ni gledati tekmu Prijavi
16. septembar 2012.14 god. comment_78554 Njegov nacin izlaganja, njegove izjave me podsjete na AVBa kada je i on nakon katastrofalnih igara uvijek bio zadovoljan.. Ima igrace da svaku utakmicu mijenja formaciju i postavu. Moze da igra 433, 442, ali on ima tu svoju defanzivno orijentisanu 4231, gdje postavlja pogresne igrace na pogresne pozicije... Nisam ocekivao ovo. Potrosili smo 80 miliona na pojacanja a jedini od tih pojacanja Hazard je nesto pokazao, ostali nisu ni mogli jer nisu dobili sanse, oni zapravo ukupno nisu odigrali jedno poluvrijeme... Igramo sa skoro sa istim problemima kao i prosle sezone gdje nam je sredina bila najveci problem a evo i kod Robbija se javlja ista situacija... Ako nastavi igrati sa istim igracima kao i prosle sezone, nece nas Hazard svaku utakmicu vaditi iz problema i necemo se samo na njega moci oslanjati i traziti penale pa da Lampard postigne gol... Odigrali smo dvije jake utakmice (City i Atletico M.) gdje smo oba puta popusili i izgubili trofeje kojima smo se nadali, a znamo i da smo redovno gubili od jakih ekipa prosle sezone u premiershipu... Znaci u biti nista nismo popravili ili smo vrlo malo popravili jer RDM izvodi isti tim kao i onaj od prosle sezone gdje smo se vecinu utakmica mucili... Protiv Juvea ne ocekujem velike promjene u sastavu, ni bolju igru... Prijavi
17. septembar 2012.14 god. comment_78705 Cudan trener,, ni dobar ni los nego cudan .. vazda neke fantazije u prvom sastavu .. imamo vezu vrhunsku i onda on stavi Betranda koji nema veze sa tom pozicijom ( msm nije mu prirodna ) ,, Lampsu 33 godine i svaku svakovjetnu utakmicu igra a Oscar placen 25 mil. i grije klupu a prije toga imao 3 asistencije i gol za Brazil ( pa mislite li da bi u drugim klubovima pojacanje od 25 mil. sjedilo na klupi ?? ) Isto tako za Torresa .. moze li se barem jedno poluvrijeme probat sa Sturridge-om u špici jer pokazao je vise u zadnjih 10 minuta protiv QPR nego Torres u 80 .. I Moses je puno pokazao , trebao bi po meni poceti iducu utakmicu , unio je zivot zadnjih 10-ak minuta u nasu igru .. btw. volio bi vidit AVB-a sta bi uradio sa ovim igrackim kadrom Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.