Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='soxx' timestamp='1348916714' post='80794']
LAMPARD opet na klupi.. ima RDm muda do poda :P
[/quote]
Ili Lamps nije dovoljno oporavljen :P
ovaj di matteo je po meni najbolji trener na svijetu :D nemojte vise da vidim da ga ko pljuje :D...danas smo i lijepo igrali ,jedno vrijeme jadan arsenal nemoze do lopte dodje i kad dodje odma malo presing i vrati se lopta brzooo tako i treba
There's only one Di Matteo !

Standardno Robbie karinđa Wengera, radio je to onomad i sa West Bromom kad mu je spakovao tricu na po Emiratesa. Mislim da nije nijednom izgubio od njega. Dominacija. Čista desetka za današnji meč.
Kapa do poda majstore. Čim vidim par Ramires - Mikel sunce me ogrije. Također, ostatak postave odličan. Taktički vrlo, vrlo dobro.

Napokon vidimo Chelsea koji dominira na sredini terena, i to ne protiv bilo koga, protiv Arsenala, a svi znamo kakvi su oni. Imamo kombinatoriku, brzi protok lopte i izmjenu pasova, brze kontre i ponovo jako dobru obranu. A najbolje od svega, ova momčad s ovakvim Di Matteom ima potencijala biti još bolja.

Možda je još rano o tome govoriti, ali Chelsea mi se čini najvećim favoritom za osvajanje prvenstva ove godine.
Prije svega odličan sastav je poslao na teren. Uvidio je da je puno bolje upariti Mikela sa Ramiresom nego sa Lampsom. Ramires odigrao sjajnu utakmicu danas, pokazuje da je tu na sredini terena njegova prava poziciji i da tu puno više daje nego kada igra na krilu. Prave izmjene vršio u pravo vrijeme. Ima nekoliko segemenata igre na kojima treba poraditi ali siguran sam da će vremenom i to RDM posložiti.
  • Autor
Pljuvali su mnogi po njemu prije mjesec dana, a sve greške što su mu se pripisivale ispravio je:

1. Bertrand više ne igra na krilu (dobro danas zadnjih 15ak min zbog rezultata).

2. Lampard više nije udarna postava

3. Oscar je u sredini, igra od prve min.

4. Ramires više ne igra na krilu
meni bi bilo draže da je uveo Lampsa umjesto Oscara nego što se išao striktno zatvarat u zadnjih 15-ak minuta čini mi se, al možda je čovjek mislio ić zatvorit svim ilama ta 3 boda pa i ako dobijemo gol bodom opet zadovoljni makar teško da bi Arsenal došao do 3 boda i da je Lamps ušao, nekako mi ne oaše to zatvaranje skroz tolko prije kraja. A i općenito jedino mu zamjeram na tim izmjenama što nisu ranije i možda bi ja osobno pokoju drukčije al uglavnom bilo bi bolje da radi ranije izmjene da zadrži svježinu na terenu.
Samo ovako nastavi Robbie.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1349020211' post='81116']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=QT60_agmi2o[/media]

fantastičan video o Robijevoj eri
[/quote]

Dan-danas zaplačem na videe ovakvog tipa. CFC FOR LIFE! ima da odem u taj London jebeš mi sve!
  • Autor
Mislim da bi jednu ovakvu trenericu RDM htio za pomoćnicu, bez obzira na dr. Evu :)

[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/upoznajte-najseksi-trenericu-jednog-nogometnog-kluba/121003042"][u][b]Najseksi trenerica jednog nogometnog kluba (link).[/b][/u][/url]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349264103' post='81647']
Mislim da bi jednu ovakvu trenericu RDM htio za pomoćnicu, bez obzira na dr. Evu :)

[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/upoznajte-najseksi-trenericu-jednog-nogometnog-kluba/121003042"][u][b]Najseksi trenerica jednog nogometnog kluba (link).[/b][/u][/url]
[/quote]

Opasna je mala :D

[img]http://static.klix.ba/media/images/vijesti/121003042.6_mn.jpg[/img]
Šta reći? Čovjek se "opametio" u relativno kratkom vremenu, prestao stavljati Ramiza na krilo, Lampsu smanjio minutažu, ubacio u momčad Oscara i Chelsea odmah igra dobro. Neporaženi smo u Premiershipu, na vrhu smo skupine Lige prvaka pokazujući da ćemo tu i ostati s obzirom na prikazano. Keep it up Robbie.
  • Autor
Mnogi još uvijek sumnjaju u njega, mada RDM to ne zaslužuje. Moj prijatelj, inače navijač Arsenala, veli da je AVB bolji trener od RDM-a, te da Chelsea nije imao muda čekati uspjehe s AVB-om.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349337740' post='81818']
Mnogi još uvijek sumnjaju u njega, mada RDM to ne zaslužuje. [b]Moj prijatelj, inače navijač Arsenala,[/b] veli da je AVB bolji trener od RDM-a, te da Chelsea nije imao muda čekati uspjehe s AVB-om.
[/quote]

Nije pratio našu igru i genijalne poteze AVB-a, pa zato tako prica!
[quote name='Kalouda' timestamp='1349372461' post='81937']
Od kad je došo nijednom nismo izgubili u LŠ. Fantastično! Nisam ni razmišljo o tom, sad tek vidim.
[/quote]

Nek drži tu normu još par sezona :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.