21. novembar 2012.13 god. comment_89836 [b] [/b] [b][url="http://www.facebook.com/ChelseaFC?ref=stream"]Chelsea Football Club[/url][/b] [b] [color=#333333][size=3]Chelsea Football Club has parted company this morning with Manager Roberto Di Matteo. More news to follow...[/size][/color][/b] http://www.chelseafc.com/news-article/article/2986865/title/statement-on-roberto-di-matteo Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89837 Steta sto ga otjerase, mediji upravljaju sa nasom upravom. Ipak RDM je uradio za Chelsea ono sto mnogo veca trenerska imena nisu! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89838 E moj Boze , pa zasto Romane ? Nikako mi nije drago sto je ovo uradio ccc .http://www.youtube.com/watch?v=QT60_agmi2o Thank you LEGEND !!! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89839 Sada kada dođe novi trener,ocekujem kao vec dugi niz godina onaj pozitivni šok i osvajanje titula. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89842 [img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423161_384635294953514_799219727_n.jpg[/img] Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89848 Ne mogu da vjerujem da ga je otjerao do kad mjenjanja trenera svakih pola godine cc Ocekujem Guardiola da dodje. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89850 Poslije Mourinha bio mi je najdrazi trener Chelsea, samo da Gvardiola ne dodje Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89851 E moj Romane budalo glupa nestrpljiva! Isto ovo sam govorio i nakon AVB-a pa i sad. Pa do kada će se ovako minjat treneri nakon svake loše serije rezultata? pa do kad? Pa šta vi mislite da će Guardiola samo tako doć na klupu? Ne ne, bit će to višemilijunski ugovor i velika odšteta u slučaju raskida. Romane, crni Romane, pa ko će ti opet doć na klupu? Nema šanse. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89852 Samo Mou može da zamjeni ovog doktora, jeste grješio ali ljudi moji svi ponekad pogriješe. [size=5][b]THANK YOU LEGEND ! [/b][/size] Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89872 Legenda, uvek će biti dobrodošao. Nije on kriv što je Roman razmaženo djete koje želi zvučna trenerska imena. Jel ne konta koliko navijači vole Dittea? Nadam se da će se u nedelju oriti Stamford Bridgeom: There's only one Di Matteo, one Di Matteo.. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89876 Po prvi put nakon dugo dugo vremena me sramota što sam navijač ovog kluba. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89879 Nemojte se ljutit ali ovaj Roman je totalni retard kojem su pare udarile u glavu .. pa covjece svaki trener ima uspona i padova a RDM nas je digao iz mrtvih , sa njim smo osvojili LP , nebitno na koji nacin , i nakon 5-6 losih utakmica smjeni ga . Pa nije ni on svemoguc , nije on kriv sto je Torres totalni retard i sto nasa 2 stopera Cahill i Luiz svaki drugi napad prime gol ! I ja sam jucer kao vecina ljut zbog postave , ali nisam ni u najgorim snovima mogao mislit da ce dobit otkaz . Jos samo fali da nastavi sa onom politikom sa igracima iznad 30 godina i jednogodisnjim ugovorom, pa da bude totalni raspoad sistema. RDM hvala ti za sve sto si ucinio, a ucinio si mnogo ! <3 Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89882 [b] Di Matteo record at Chelsea: Played 42 Wins 24 Draws 9 Loses 9 Delivered Champions League and FA Cup in a period of transition.[/b] Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89884 opet Jovo na novo! Nikad mi necemo imati konstantanu formu i prepoznatljiv stil igre Za sve treba vremena, nista se nemoze graditi preko noci! Kako da neki trener slobodno i bez pritiska gradi i isprobava nesto novo da poboljsa i utemelji u ekipi ako zna da nakon 4-5 poraza dobija nogu ?? Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89888 Šta je Ditteo kriv što se Sturridge povredio pred utakmicu? Šta je Ditteo kriv što je Suarez povredio Terryja? Nenamerno. Šta je Ditteo kriv što je Torres kurčina? Šta je Ditteo kriv što juče Moses nije mogao proći igrača i centrirati? Šta je Ditteo kriv što juče Hazard i Mata nisu bili raspoloženi? Šta je Ditteo kriv što Luiz ne radi ono što mu se kaže? Šta je Ditteo kriv što je izveo najjaču postavu u tom trenutku, ali oni nisu mogli pobediti? Uradio je najbolje za klub, dao je maksimum, nikad ga neću kriviti ni za šta! Nije kriv što nije imao dobrog napadača da počne utakmicu sa njim. Uvjek će biti dobrodošao, a Abramovič mi nikad nije bio manji u očima! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89889 There's only one Di Matteo! http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/columnists/2012/5/19/1337466309360/di-matteo-celebrates-008.jpg Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89899 Znajuci kako Roman funkcionise, vece bi iznenadjenje bilo da je Robbie ostao. Pre neki dan sam napisao da ce se njegova sudbina resavati na kraju sezone, kada se bude sagledao konacan ucinak, i cvrsto sam verovao u to. Ali to je izgleda nemoguce. Hvala Romanu za sve dobre stvari koje je doneo ovom klubu, ali brate kad zajebe, zajebe za trojicu. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89903 genijalac taktike, genijalac s mudima do poda :') kakav čovjek kakav trener :) nisi ti moj Robi kriv što si trenirao u eri budale koja je jedva čekala tvoj prvi kiks da te skine, to valjda zato što voliš klub pa nisi htio 100M u prelaznom roku, što možda nisi zahtjevao plaću d 10M godišnje, što si radio u klubu s ljubavlju, al šta ovaj zna što je ljubav tom je sve u novcu i takav nikad neće kužit nogomet, taj nikad neće osjetit ćar nogometa, pa draža mi je ov titula s Droletom, Lampsom, Terryem i Ditteom na čelu nego da dođe pap i osvoji ih 10 sa toresima hazardima pičkama materinama.. Nebi mi bilo ništa draže da dođe Ditteo sa novim klubom na SB i ponizi Chelsea ma uništi Chelsea usred SB-, nek je kralju sretno da s neka druga vremena... al ajde dokaazao si se kupio si kartu za iduži angažman i pokaži da ti je mjesto u vrhu :) NEĆEMO TE ZABORAVIT LEGENDO, HVALA TI ZA SVE !!!!!!! i bez obzira na ovu budalu Keep the blue flag flyn high!!!!!! <3 Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89911 RDM-u je mesto u legendama kluba. Sve najbolje u daljoj karijeri. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89914 zelim mu sve najbolje u karijeri,nisam ovo ocekivao da ce za ovako kratko vrijeme dobiti otkaz,podrzavao sam ga svo ovo vrijeme zato sto je legenda kluba i pravi covjek za nas. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89915 [quote name='Gandalf' timestamp='1353449634' post='89761'] ...Di Matteu svaka čast, ali također nije trener koji ima karizmu i koji će biti Bog i batina iznad momčadi. Čovjek se gubi i nema apsolutno nikikakvih odgovora, kad je stanje na terenu loše(najviše me nerviraju njegove izmjene u 90. minuti, kad cijelu tekmu imamo nepovoljan rezultat. I totalni dibidus zna da se nešto treba mjenjati bar 15 minuta pred kraj u takvim situacijama)... Najsvježiji primjer imali smo danas. Siluje se i forsira Torres(koji usput, tvrdim to već odavno, kur*u više ne vrijedi) od prvog dana nove sezone i onda ga izostaviš u najvažnijoj utakmici??!! Koju poruku si tu dao? Torresu, vlasniku, navijačima i na kraju sebi samom?? I kako očekuješ da ti on odgovori na terenu u sljedećim utakmicama?? Iskreno rečeno, iako Abramovich nije Mamić, [b]bio bi najiznenađeniji čovjek na svijetu, da vidim da Di Matteo za par dana[/b](odnosno najkasnije kad nakon posljednjeg kola i zvanično ne potvrdimo ono što je već sad sigurno - da smo ispali iz LP) [b]nije dobio cipelu u tur...[/b][/quote] Jedina logična stvar je uslijedila i prije nego sam to očekivao. Da me se ne shvati krivo, Di Matteu sam, kao i svi, vječno zahvalan za sve što je učinio lani, ali jednostavno još uvijek je on nedorastao voditi Chelsea. Za par godina, kad stekne više iskustva i kad bude imao više "mu*a" te kad bude veći autoritet će to biti u stanju, ali danas jednostavno nije taj. Sad je samo pitanje koga dovesti u zamjenu. Ako to bude Benitez, kao što se piše, tek ću tada Abramovichu nešto zamjerati, jer Benitez je panjina koja nema pojma o pojmu i bila bi najveća glupost uzimati ga kad je 10 puta gori od Di Mattea. Tad bi ova smjena gubila svaki smisao. Ali ogroman problem će biti dovesti bilo kojeg normalnog trenera, kojeg bismo željeli(Mourinho, Klopp...), jer nitko nije lud ostaviti samovoljno momčad koju vodi nakon tek možda trećine odigranog prvenstva i upustiti se u totalnu avanturu s momčadi koja je na pragu "raspadanja". Ostaje nam samo Pep po toj logici i željama, a poznavajući njega, čisto sumnjam da će i on doći jer je xy puta pokazao da je čovjek od riječi i ako tvrdi da se želi odmoriti godinu dana, ne vjerujem da će željeti doći prije ljeta, ako i tad uopće pristane. Netko će morati pothitno doći, ali tko?? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.