Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ne mogu mu zamjeriti puno toga iz razloga što mu je povreda Lampsa gotovo u potpunosti sjebala početni plan i koncepciju s kojom se izišlo igrati, baš kao i rani gol. Ipak imam dvije stavke koje bih spomenuo:[list]
[*]zakasnio s uvođenjem Daniela jedno 10-ak minuta, moglo se čak i na poluvremenu obaviti al pretpostavljam da možda nije spreman za cijelih 45 minuta
[*]nije uvrstio Mosesa među 18 i baš nam je kasnije falio igrač da razvuče usku odbranu Ukrajinaca, ovaj Brazilaca
[/list]
[quote name='Wisey' timestamp='1351026466' post='84835']
[b]Ne mogu mu zamjeriti puno toga iz razloga što mu je povreda Lampsa gotovo u potpunosti sjebala početni plan i koncepciju s kojom se izišlo igrati[/b], baš kao i rani gol. Ipak imam dvije stavke koje bih spomenuo:[list]
[*]zakasnio s uvođenjem Daniela jedno 10-ak minuta, moglo se čak i na poluvremenu obaviti al pretpostavljam da možda nije spreman za cijelih 45 minuta
[*]nije uvrstio Mosesa među 18 i baš nam je kasnije falio igrač da razvuče usku odbranu Ukrajinaca, ovaj Brazilaca
[/list]
[/quote]

Mogao je onda ubaciti Oriola, pa bi ta koncepcija ostala ista. S ostalim stavkama se slažem.

Moje mišljenje je, da je čika Di Matteo najveći krivac za ovo večeras.
[quote name='how yes no' timestamp='1351029535' post='84879']
Mogao je onda ubaciti Oriola, pa bi ta koncepcija ostala ista. S ostalim stavkama se slažem.

Moje mišljenje je, da je čika Di Matteo najveći krivac za ovo večeras.
[/quote]
Pa nije baš, različit su profil igrača njih dvojica. Uvođenje Oriola značilo bi da imamo dva gotovo ista igrača na terenu i to bi nas uvelike limitiralo prema naprijed, a ne zaboravi da smo tad već gubili. Da je Ramiz ostao desno za Williana se ne bi čulo, to vam garantujem. Međutim, ulaskom Hazarda malo se to izmijenilo.

Mislim da smo izgubili i zbog toga što smo ih potcijenili i zbog toga su nam glavni igrači imali loš dan (a to može upravo biti jer su ih potcijenili). Jebeš Torresa, kad su nas trebali povući Oscar, Mata i Hazard. Od njih sam očekivao to, a ovaj šta napravi - napravi, dobro i jest. Međutim, desilo se to da nam je prvo poluvrijeme Torres bio najbolji igrač prema naprijed što dovoljno govori na šta smo bili spali. Robbie jest nešto lošije postavio utakmicu, vidjet ćemo hoće li naučiti iz svojih grešaka.
Možda nisu isti tip igrača, ali bi imali isti zadatak. Vjerovatno, što bolje zatvori njihovog ofenzivnog vezistu ali i iznosi loptu naprijed, kada ti je u nogama. To Oriol fantastično radi.

A ta prva rečenica, drugog pasusa.... Isto sam rekao na drugoj temi, ali ti se baš ne složi sa mnom..
[b]
Roberto Di Matteo: ". Najbolji rođendanski dar koji možemo dati Abramoviću je pobjeda u nedjelju protiv Manchester Uniteda"[/b]
Kaže da je rani gol presudio, ne bih se složio. Imali smo još 87 minuta da preokrenemo, al su nas ubili jako. Nzm što nije ranije vršio izmene.
[quote name='Kalouda' timestamp='1351069338' post='84935']
Kaže da je rani gol presudio, ne bih se složio. Imali smo još 87 minuta da preokrenemo, al su nas ubili jako. Nzm što nije ranije vršio izmene.
[/quote]
Rani gol je u potpunosti promijenio utakmicu i dao Šahtaru priliku da igra onako kako želi odnosno natjerao nas da cijelu utakmicu ganjamo rezultat. Vidjelo se da su oni izišli poslije u drugom poluvremenu s planom da nas riješe na kontre, a to su na kraju i uspjeli.
[quote name='Wisey' timestamp='1351030596' post='84885']
Tamo ispade da ih i ti potcijeni i to nakon što su nas ovako dobili. S tim se ne bih složio, kvalitet njihovog tim nije upitan.
[/quote]

Šahtar je solidna ekipa, ali nisu tako posebni kao što vi govorite. Sinoć je samo taj jbni pristup tekmi bio kriv, moralo se ozbiljnije uć u utakmicu i to je to.

Isti slučaj je imao i Bayern u prošlom kolu protiv BATEa.
Moramo biti svjesni da Oriol nije dosta vremena bio na terenu i osjetio loptu u službenim utakmicama tako da bi njegov ulazak umjesto Lamparda bio možda i lošiji, a sigurno riskantniji nego ulazak Hazarda. Imao bi Romeu isti zadatak kao i Lampard, ali sumnjam da bi ga [b]sinoć[/b] mogao obaviti na pravi način, prije svega zbog nedostatka igre u prethodnom periodu.
[quote name='how yes no' timestamp='1351085062' post='85009']
E to nikad ne možeš znat, ne samo s Oriolom, nego bilo kojim igračem.. Ko zna, možda bi frajer razvalio, pa, sam pobjedio ukrajince :P
[/quote]

Slažem se, ali upravo zato što je to sve na temeljima riječi [u][i]možda[/i][/u] smatram da ga RDM nije ni želio uvesti. Riskantan bi to potez bio u onako važnom trenutku i utakmici, kada treba loviti rezultat ;)
Pa dobro, samo moram reć da ga ne smatram krivim zbog toga, već što nije nabrijao igrače, kako on to zna.

Al hajde de, bilo i prošlo. Nek dobiju Jedinstvo iz Mančestera, ja automatski zaboravljam Šahtar.
Nema sta sila je od covjeka,kako je smireno dao izjavu poslije ovog sramotnog sudjenja,ja mu skidam kapu....Ekipu nije mogao bolje sloziti,pocetak sreca pusta za Mancester,poslije se vidjelo ko kosi a ko vodu nosi....ostalo ne bih da ponavljam [-(
Samo mi krivo što nije uspio onog mangu uhvatit prilikom bacanja auta, a pokušao je. Imal ko video toga ? B-)
Svaka mu čast na smirenosti, ja ne bih mogao pružiti ruku staroj drtini poslije ovoga.
Bio je odlican danas, vukao prave poteze u pravo vrijeme, vjerovatno da je ostalo onda 2:2 usao bi Romeu a ne Danny ali dobro, nista bolje nije mogao da napravi.
mislim da je taman Danny stajao kraj 4. suca za ulazak i onda onaj kreten dade crveni Torresu.. btw. divim se Di Matteovoj sabranosti!
Samo mu zamjeram sto se rukovao na kraju. Dzaba je uprljao ruke.
Di Mateo je gospodin čovek i ja bih se rukovao. Nije on plačipička poput ovih iz Junajteda (Fergija kad ih sudije oštete, Ferdinanda kad mu kažu da je crnac...). Kažem vam da će na kraju sve doći na svoje mesto. Ko se poslednji smeje - najslađe se smeje.
[quote name='Igi' timestamp='1351455148' post='85700']
Di Mateo je gospodin čovek i ja bih se rukovao. Nije on plačipička poput ovih iz Junajteda (Fergija kad ih sudije oštete, Ferdinanda kad mu kažu da je crnac...). Kažem vam da će na kraju sve doći na svoje mesto. Ko se poslednji smeje - najslađe se smeje.
[/quote]

Ja se ne bih rukovao i to bi podrzalo poa engleskih navijaca. Ja cu osijediti dok ta pravda dodje...
nije uvek ko se zadnji smeje najslađe se smeje, jer da je tako, cigani bi odavno igrali championship. Ali svaka čast Di Matteu, ostao je priban, a sad lepo tužba FA pa da se puše!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.