1. septembar 2012.14 god. comment_76321 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]_________Cech____________[/font][/color] [color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Azpiliqueta__Terry__Luiz__Cole[/font] [font=helvetica, arial, sans-serif]_______Oscar____Mata______[/font] [font=helvetica, arial, sans-serif]Moses_______________Hazard[/font][/color] [color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]_____Stooge_____Tores_____ [/font][/color][/quote] Ova postava mi se jako svidja Dream team Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76326 Ta postava jedino bi na pesu prosla, veza sa 4 ofanzivna igraca, 2 napadaca + cole i azpi bekovi isto idu naprijed.. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76329 Boze nek je ovo istina [url="http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/219768/Di-Mateo-sve-blizi-otkazu-Celsi-vec-razmislja-o-Gvardioli"]http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/219768/Di-Mateo-sve-blizi-otkazu-Celsi-vec-razmislja-o-Gvardioli[/url] [color=#000000][font=Georgia][size=4]Vodeće evropske kladionice, uključujući i čuveni "Vilijem Hil", posle poraza Čelsija od Atletika u Superkupu Evrope, odmah su reagovale značajnim spuštanjem kvote na ostanak Roberta di Matea na mestu menadžera "plavaca".[/size][/font][/color] Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76330 Ajde ne, kakav crni Gvardiola. Nismo mi Partizan pa da svake polusezone menjamo trenera. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76331 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Ajde ne, kakav crni Gvardiola. Nismo mi Partizan pa da svake polusezone menjamo trenera[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]. [/font][/color][/quote] A dobro nisam mislio da dodje Guardiola nego da ode RDM Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76336 To je smijesna vijest, vidi se da niko ne gleda kako je igrao prosle 3 tekme Chelsea, pocevsi od komentatora OBNa rekavsi kako grozan start za Di Mattea, a vec osvojio 9 bodova sa Chelsea-jem lol. Neka pisu sta zele. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76343 Lijepo, jedan poraz i odmah smo počeli pričati o Robbiejevu odlasku. Lijepo, nema šta Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76346 Takvi smo mi Balkanci, uzeću za primer kada je Grant postao trener Partizana. - U početku su govorili: "Grante, odlazi!" - Igraju solidno pripreme: "Grante, ostani!" - Počne prvenstvo, Partizan kiksne: "Grante, odlazi, ti si najgori trener ikada!" - Partizan veže dve pobede: "Grantu doživotni ugovor!" - Ponovo kiks: "Grante, odlazi prevaro od trenera!" Itd. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76353 Meni se nije svideo jos od kad je RDM dosao.I uvek sam govorio da RDM treba da ide samo sto su juce i svi ostali poceli da ga kritikuju Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76354 [quote name='klicko' timestamp='1346501778' post='76353'] Meni se nije svideo jos od kad je RDM dosao.I uvek sam govorio da RDM treba da ide samo sto su juce i svi ostali poceli da ga kritikuju [/quote] pa i treba kritizirati, ali nitko ne želi da on ide... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76355 [quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]pa i treba kritizirati, ali nitko ne želi da on ide... [/font][/color][/quote] Kako niko?Pa ja valjda zelim Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76356 [quote name='soxx' timestamp='1346496343' post='76326'] Ta postava jedino bi na pesu prosla, veza sa 4 ofanzivna igraca, 2 napadaca + cole i azpi bekovi isto idu naprijed.. [/quote] A kako drugacije mislis da Chelsea preokrene kad gubi Sa Meirelesom i Mikelom ?! Prijavi
1. septembar 2012.14 god. Autor comment_76374 [quote name='Whisper#2' timestamp='1346502430' post='76356'] A kako drugacije mislis da Chelsea preokrene kad gubi Sa Meirelesom i Mikelom ?! [/quote] Slažem se s Whisperom. Kako moj prijatelj kaže, "bolje izgubiti 10-0, a probati preokrenuti i truditi se da se nešto učini, nego izgubiti 5-0 a ne učiniti ništa i ne truditi se". I slažem se s tim. Nakon prvog katastrofalnog poluvremena, u drugom se poluvremenu odmah na početku trebalo izvršiti dvije izmjene s ofenzivnim igračima, a i treću izmjenu u 65. recimo minuti. Ne vidim nikakvu svrhu od one izmjene u 88. minuti. To se tako ne radi pri onom rezultatu. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76375 Jest, lako je biti general poslije bitke. Šta da je krenuo u potpunu ofanzivu, pa da je onaj luđak zabio još 3 komada ? Šta tada ? Bil isto pričali ? Kažem opet, loše je bilo ali je moglo i puno gore. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76378 Da je RDM odmah na poluvremenu izmjenio 3 igraca i poceo ofanzivno pa onda npr kad bi ispusili 6-1 pisali bi. Joj ja RDM-a glupana, umjesto da sacuva nas obraz stavi jos jednog defanzivca jer ono nije islo nikako on izbacio defanzivce i igrao sa 4 napadaca.. 100% bi na taj fazon se pisalo.. Uglavnom pljuvalo bi se. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76380 [quote name='Wisey' timestamp='1346506832' post='76375'] Jest, lako je biti general poslije bitke. Šta da je krenuo u potpunu ofanzivu, pa da je onaj luđak zabio još 3 komada ? Šta tada ? Bil isto pričali ? Kažem opet, loše je bilo ali je moglo i puno gore. [/quote] Ali opet kad skontaš, kakva je razlika između poraza od 1-4 ili npr 1-7. I kod jednog i kod drugog slučaja, poraz je poraz a ova prva opcija je žestoko poniženje kao i druga. Mišljenja sam da se u ovakvim slučajevima treba baciti na ofanzivu i barem pokušati nešto uraditi. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76385 [quote name='Wisey' timestamp='1346506832' post='76375'] Jest, lako je biti general poslije bitke. Šta da je krenuo u potpunu ofanzivu, pa da je onaj luđak zabio još 3 komada ? Šta tada ? Bil isto pričali ? Kažem opet, loše je bilo ali je moglo i puno gore. [/quote] A sta da je Chelsea krenuo u ofanzivu, pa dao 3 komada ? Sta tada, Bil isto pricali ? Znaci ako se gubi sa 0:3 treba se pomiriti s tim, povuci se u rupu i moliti Boga da se ne primi jos neki gol Gledao sam Zvezdu protiv Bordoa... Slabiji tim, po svim mogucim karakteristikama, pa su momci grizli i leteli po terenu svih 180 minuta. Desile su se neke greske, koje su odvele do poraza, al momci su "stradali" hrabro, od svoje volje. I da su izgubili sa ubedljivom razlikom, pored takve igre, niko im ne bi smeo nista zameriti. Posle uzasnog prvog poluvremena moralo se napasti, pokazati da na terenu nije 11 glinenih golubova, vec sampion Evrope. Umesto toga oni su samo stajali tamo i pustali da ih jedan igrac kompletno i grupno siluje ! Ne znam sta im je Robbie rekao u poluvremenu, ali da nije upalilo - nije. Manje boli poraz, kad se potrudis da ga izbegnes... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76387 Jasta nego krenuti u napad, pa na poluvremenu je rezultat bio 0-3 i odma je RDM trebao reagirati i to mu je najveca greska, mada kazem opet igraci su daleko vise krivi sa svojim nezalaganjem. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76390 Ovo je sramota da se već u medijima priča o njegovom otkazu. Samo ću to reći. Samo naprijed Roberto, prva postava je bila očekivana, pokušao je s Oscarom kasnije i eto, bilo je prekasno očito. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76401 Glupo poređenje ti je to, moram reći. Igrači se nisu trudili sinoć, vidjelo se na nekima da nema žara u njima + još su potcijenili protivnika. I da, ogromna je razlika između 4-1 i 7-1. Nema opravdanja za ono što su nam priuštili, ali opet kako je moglo biti dobro smo i prošli. Šta reći na ono prvo poluvrijeme ? Ništa jebiga, pokušati malo se konsolidirati, ublažiti poraz i to je to. Ionako više od toga nismo mogli, ruku na srce. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76402 [quote name='Wisey' timestamp='1346511670' post='76401'] Glupo poređenje ti je to, moram reći. Igrači se nisu trudili sinoć, vidjelo se na nekima da nema žara u njima + još su potcijenili protivnika. I da, ogromna je razlika između 4-1 i 7-1. Nema opravdanja za ono što su nam priuštili, ali opet kako je moglo biti dobro smo i prošli. Šta reći na ono prvo poluvrijeme ? Ništa jebiga, pokušati malo se konsolidirati, ublažiti poraz i to je to. Ionako više od toga nismo mogli, ruku na srce. [/quote] Samo ste ti i tvoja filozofija pametni. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76409 [quote name='Wisey' timestamp='1346512628' post='76404'] Dobro si se potrudio da odgovoriš. [/quote] Nisi rekao nista novo, u odnosu na prethodni post... I nemoj me pitati za prvo poluvreme, necu opet da prezivljavam tu stravu i uzas... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. Autor comment_76452 Wisey ne slažem se s tobom, ti spominješ neku razliku između 4-1 i 7-1. Ajde dobro. Gledaj ovo. Da smo početkom drugog vremena promptno reagirali izvršili 2 izmjene (a u sljedećih 15ak minuta i još jednu) s tri pokretnija i puno ofenzivnija igrača i da su krenuli svi u napad, pitanje je da li bi bilo 7-1. Možda bi bilo 5-3 (sjetim se odmah tekme protiv Arsenala), ali to bi bilo manje bolno nego ovih 4-1 gdje se nismo nimalo trudili. Ne valja ti to razmišljanje kad smo gubili 3-0 da se treba zabarikadirati i predati. Ovo Mourinho nikad ne bi uradio. RDM je mlad trener i inteligentan čovjek te će naučiti lekciju iz ovoga. Najosnovnija stvar koju treba uraditi je staviti Lamparda na klupu. Ako nema muda za to, sam sebi je napisao otkaz. Abramovič će mu ga uručiti, ali on ga je time sam sebi napisao. Moramo promjeniti filozofiju igre. Ja stalno govorim da se proba s 4-4-2, s više igrača u čistoj veznoj liniji. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76459 Mourinho je ne tako davno popio 5 komada, a spašavao da ne bude i 10. Tako da to odmah okači mačku o rep. A ti se zapitaj kakva bi tek zajebancija da nam je dao još 3 gola. Jašta da nije isto. Da smo ovo, da smo ono.. Da su babi muda bila bi Ron Jeremy. Nigdje nisam rekao da se treba predati, nego jednostavno je takav tok utakmice bio i takva igra da se je vrlo teško moglo šta promijeniti. Greška je bila u pripremi tekme, tu smo izgubili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.