Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Predivno <3 

Diablo jel te pitao Eden što si se tako ugojio haha. 

Svaka čast pa si se slikao s njim.

vidi kako se Eden širi pored Diabla

U adidasu kada su prodavali nasu opremu, i samo bio taj duks :D Vise niko ne prodaje nasu opremu koliko ja znam.

Kolko si platio.

Moj cilj nije Zlatna lopta niti je mogu osvojiti pored Ronalda, Messija i Neymara

Nogometaš Chelseja Eden Hazard nije previše zainteresovan za osvajanje Zlatne lopte, a kako kaže, on nema nikakve šanse da osvoji ovu laskavu nagradu.
Početkom ove sedmice France Football je objavio listu od 30 nogometaša koji su nominovani za Zlatnu loptu, a treba dodati kako je i naš Edin Džeko pronašao svoje mjesto među 30 igrača koji će konkurisati za nezvaničnu nagradu najboljeg igrača svijeta.

Eden Hazard, iako važi za jednog od najboljih igrača u Premiershipu, ne nada se previše ovoj nagradi i kaže kako je samo zahvaljujući tome što igra u Chelseaju zaslužio svoje mjesto među 30 najboljih igrača.

"Znam da ima mnogo boljih igrača od mene, te mislim da nemam šanse da osvojim Zlatnu loptu. Ipak, sretan sam što sam među 30 najboljih igrača. Na ovoj listi sam isključivo zato što igram za Chelsea i imam sjajne saigrače koji su mi glavna pomoć da budem tu", istakao je Eden Hazard koji je odigrao sjajan meč u pobjedi Belgije protiv Bosne i Hercegovine rezultatom 4:3 na stadionu Grbavica.

Nakon toga, kaže kako ne vjeruje da će u budućnosti osvojiti Zlatnu loptu jer to nije njegov cilj.

"Ne znam da li ću uopšte imati šansu da osvojim Zlatnu loptu s obzirom da to nije moj glavni cilj. Želim da uživam na terenu, a što se tiče Zlatne lopte, već deset godina traje dominacija Messija i Ronalda, ali ja vjerujem da Neymar može zaustaviti to. Neki kažu da čak i ja imam šansu za to, ali ne razmšljam uopšte o tim stvarima", završio je nogometaš Chelseaja.

Njegov tim će u subotu s početkom od 16:00 sati igrati meč protiv Cystal Palaca koji od početka sezone nije postigao niti jedan pogodak.

IAK34NL.jpg

Da igra u Barci, Realu ili PSGu sa vrhunskim saigracima i u šklj ligama gdje je konkurencija tanka, o zlatnoj lopti bi mogao razmisljati.
Ovog prelaznog roka se vidjelo da ni Chelsea nema neke prevelike ambicije jer nisu napravili ekipu za ozbiljniji rezultat u Ligi Prvaka.
PSG, Real i Barca nas mogu pojesti pa čak i kad se branimo. Vidjeli smo to i protiv Citya.
U timu koji se brani ne igraju najbolji igraci na svijetu.
Hazard bi svoju magiju tek pokazao u Realu ili Barci.
U ovakvom Chelseau ne moze dostici puni potencijal.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Žalim ga, kad mora igrati s poluigračem kao što je Willian. Pogledajte kakve suigrače imaju u Messi i Ronaldo i Neymar u svojim klubovima. A Hazard u nas mora vući sve.

Žalim ga, kad mora igrati s poluigračem kao što je Willian. Pogledajte kakve suigrače imaju u Messi i Ronaldo i Neymar u svojim klubovima. A Hazard u nas mora vući sve.

I to, ali i mi većinom igramo sa 3 ofenzivna igrača od 10, a barca igra sa recimo 6-7

Kakva nula od partije, nikad losije nije odigrao, nigdje ga nije bilo.

Kako nece kad ga je gurnuo u sredinu.

Ja iskreno na Hazardovom mjestu ne bih imao volje igrati sa ovim hamaljima u ekipi koji mu po kvalitetama nisu ni do koljena. Čak šta više moćda bih izrazio želju da odemo u klub kao što je Real ili Bayern gdje bi još više do izražaja došao njegov potencija.

Hazard od 2012. godine tj od dolaska u klub vapi za igračem njegove klase, propušteni su Neymar, Sanchez, Reus, Draxler, Griezmann itd, a u klubu i dalje Willian.

Draxler je za Williana izmislio fudbal. Lik je masina, ne znam kako nije u Bayernu zavrsio. 

Reus je nekada bio masina.

Nije završio u Bayernu isto kao i Verratti u Barceloni, jer PSG ne prodaje igrče. Kupnjom Neymara su svima (i uključujući i vlastitim igračima) poručili da su oni top klub, i da su oni ti koji kupuju a ne prodaju najbolje igrače.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.