Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ima tu istine... Danas svi nešto prenose saznanja Timesa da planira u Real i da odbija produzenje ugovora... Koliko tu ima istine, ko ce ga znati... Ali on nam je pola tima. Igračima je i nezasluženo ima manjak publiciteta.

Međutim moze preci u Real i biti zamena Ronaldu i kockati se sa svojom karijerom, a mnogi su prokockali tamo karijere... Samo kad vidiš Kaku i Balea.... A ovde si skoro pa božanstvo.... Treba dobro to izvagati... A pri tome još ti nude Platu od 17+ miliona ako se ne varam...mislim da ce ostati, ali videcemo.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Najbolji igrac moze igrati samo u najboljem klubu. Chelsea nije ni među 5 najboljih ekipa.

Hazard ako ode u Real, postace zvanicno najbolji igrac na svijetu.

Bale se ne moze ni porediti sa Hazardom ni kada je bio u najboljoj formi a Hazard je igrac koji moze igrati vise pozicija tako da imati Hazarda u timu moze biti samo dobit i sumnam da mu iko moze uzeti mjesto.

Po čemu ce postati? Pa Kaka je propao, Bale je propao tamo... Ronaldo je tamo veći od pola kluba, a ne tima.. A kakav je ludak sto se tiče treninga i spremnosti, igrače još minimum 3,4 godine i biti tamo Bog i batina.

Bale u Totenhamu u najvećoj formi je bio brutalan igrac. I vukao ceo Tottenham golovima i ludackim kontrama.

Jeste u pravu si za mesto u timu, ali tamo imas još 3,4 zvezde ako ne i vise na terenu konstantno, pritisak, ovo ono..

Po meni nije bas to lako. Pogotovo ako ima istine u onome da se sprema transfer Neymara u Real i da preko PSG-a pravi put u Madrid. Ali videcemo... Mi možemo nagadjati.

Trener Reala je ZIDANE i to je covjek koji neiznjerno gaji simpatije prema Hazardu. Ako iko moze odvesti Hazarda iz Chelsea onda je to on. Hazard je dribler, tehnicar i takvim igracima Primera odgovara, odnosno odgovara im vrhuski klub u jakoj ligi sa vecinom nizerazrednim klubovima. U Engleskoj svi klubovi imaju desetine miliona za potrositi svake sezone na nove igrace, u Primeri ne.

Evo ti primjer, Ronaldo. Svakako da je igracina bio i u Premierligi ali kada je dosao u Primeru, nadavao se golova po sezoni gdje bi u Engleskoj mogao samo sanjati.

U idealnom razvoju situacije, da. Ali život nije savršen i idealan uvek.

Ronaldo je svet za sebe, kao i Messi.

Kao sto rekohi možemo nagadjati, a sta je u glavi Hazarda, sta je na vagi, nikada nećemo znati.

Nego.. Komentator je spominjao nešto da je Conte hteo da ubaci onog mladjeg brata Edena u trening sa prvim timom ili tako nešto. Jel ima neko neku informaciju o tome?
  • Autor

Ja uopšte ne sumnjam da će on na ljeto otići iz kluba, ali isto tako ne sumnjam da će nas ispoštovati u smislu da će učiniti šta treba da klub za njega dobije dobre novce. Pod tim mislim da nipošto neće odbijati potpisati novi ugovor da bi besplatno otišao kad mu istekne.

Nema on šta tražiti u klubu koji će sezonu završiti sa jednim ili nijednim, FA kup ili Miki maus Kup trofejom. Za njega je Real stvoren.

Nekako ne vjerujem da će im na ljeto još bit trener Zidane...

Što se tiče Hazarda, i nije mu neki moment za ić u Primeri, primera je u padu, a prem u uzletu...
Ja da sam na njegovom mjestu i da bas hoću da idem, pre bi u Barsu otišao. Zagarantovano prvo mesto na svojoj poziciji i cao zdravo. Real je mnoge upropastio.

Slažem se sa Relom ako ode da ce nas maksimalno ispostovati.

Umesto Ronalda i Bejla upadaju Azar i Asensio i opet su prejaki.

Zaboravio sam asensia, a gdje je napadac? Icardija dovedu, a gdje je sredina? Kroos jedini moze jos koju sezonu, Modric je vec poceo sa povredama svako malo. Gdje je zamjena Ramosu?

Mislim da ako ode, da ce se zajebati.

Ako cemo tako onda nijedan klub nema 'zaliha' za buducnost.
Real je bas ovo ljeto doveo par strasnih mladih igraca (prije svega Ceballos i onaj Brazilac, a tu je i onaj bek) tako da teorija o smjeni generacija ne pije vode.
Golman ( onaj mali iz Bilbao je skoro tu) Varane, Isco, Ceballos, Brazilac, Kroos, Carhaval itd itd to je i vise nego dobra osnova, kostur ekipe.
Jos ako tu dodamo Azara i dobrog napadaca dobijemo veoma konkurentnu ekipu.

Ih, zajebaće se ako ode u Real, kao da će ovde sa Debillianom i ekipom imati bolje šanse da još nešto ozbiljno osvoji.

Hazardu nije do trofeja i obaranja raznih individualnih rekorda, on je romantik i uživa u igranju nogometa (što je više puta izjavio). Doduše mi ga u tome dosta sputavamo našim bunker mentalitetom, tako da za njegov ostanak je najvažnije da počmemo igrat nogomet i protiv jačih ekipa...

Ne zamjerim mu ako ode. I ja bih razmišljao o odlasku na njegovom mjestu. Od 2012. je u nas znači pola desetljeća, a klub mu nije doveo poštena suigrača. Umjesto Griezmanna ili Alexisa Sancheza naš Eden mora da igra s poluigračem Willianom. Znači idi Edene, moja podrška.

• 2 sedmice kasnije...

Marcel Desailly on Eden Hazard's potential departure:

"We will be sad if Hazard has to go but I am sure that Roman Abramovich is still passionate about the club. He will bring in another player that can allow the club to be at the same level again."

Ovo je izgleda ozbiljnije nego se cinilo.

• 2 sedmice kasnije...

Sta njegova caca sere dae odbia novi ugovor

Gdje je to rekao?

Evo pronasao sam na koji se clanak odazivaju hahahah, gledaj prvog reda molim te i "novinarstva"

http://www.lesoir.be/131525/article/2017-12-29/hazard-aurait-refuse-une-prolongation-de-contrat-chelsea-eden-se-verrait-bien-au

Eden voli real, eden voli zidanea, zidane voli edena itd. MA daaaaaj. Kao sto Trump voli da kaze FAKE NEWS

Eden ako ode treba kriviti upravu. Igrac kao Eden ne treba biti u timu koji ne pokazuje dovoljno ambicija da bude prvak Evrope.
Chelseau ocogledno odgovara da ponekad osvoji titulu prvaka Engleske i to je to. Mozda je to dovoljno Willianu, Pedru, Alonsu itd ali Eden je klasa iznad. U timi bez sampionskih ambicija se ne postaje najbolji igrac svijeta. Cak imam osjecaj da se i Tottenham vise trudi da postignu neki veci stepen.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

očigledno da postoji neki problem i to ne samo na našoj strani nego sada i na Edenovoj

sa jedne strane smo i sami krivi što smo doveli sebe u ovakvu situaciju da su sada sve karte u rukama igrača

a ovaj Matt Law iz Telegrafa može samo da se vadi, to što klub sad pere ruke preko njega je više postalo smešno, pazi ti kad oni dan posle te izjave za Real puštaju info da klub njemu formalno još ništa nije ponudio 

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/946713388448698368

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.