Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ne treba mu zamjeriti ako odluci napustiti klub, od njegovog dolaska nisu dovedeni igraci sa kojima bi mogao igrati.  Sramota da ovakva igracina igra sa Wilianom, Mosesom, Alonsom i ostalim.

Logicno da mu treba zamjerat. Osvojio je s timom 2 puta ligu. Nije ni on messi da svaku utakmicu razvaljuje pa da kazem ne zasluzujemo ga. I on igra sareno
  • 2 sedmice kasnije...

jebiga, ne mozes biti nesto kad imas ovoliko invalida pored sebe.

mozes bljesnuti nekoliko utakmica, ali stalno da vadis ekipu iz govana, to niko dosad nije uspio, osim one season wondera

Covjek sinoc predribla dva tri igraca, zmireci moze to uraditi, napraviti visak kad pozeli dok npr Willian to ne moze ni sanjati.

Hazard bi bio najbolji igrac svijeta da igra u Barci, Realu ili PSGu a mozda cak i Cityu kod PEPa,

Lik je stvoren za napadacki fudbal, za razigravanje, za pasove, sve to nema s kim odigrati u Chelseau.

Ja mislim da mu je ovo poslednja sezona ovde iskreno. Ne moze vise da napreduje u Celsiju, u timu koji vise nema najvise ambicije.

Ja volim Chelsea ali da sam ja on otišao bi. Ipak ako dodje uprava i nešto se promjeni uz uslov da Abramović ne uradi najgluplju stvar ikad što bi bio otkaz Conetu  ima nade da ostane i postane legenda. On ovdje nema partera sa kojim može kombinovati umjesto Grizmana mi imamo Williana i Pedra umjesto Coste, (koji je krme ali finišer svakako bolji od Morate neuporedivo) mi imamo Moratu koji ne zna gol nogom dati.

https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/928614216428376064

Eto nemate se šta brinuti više za njega, sljedeću sezonu će imati s kim igrati.
Ovi belgijski novinari su daleko najveca gamad, pa ne moze covjek otic u svoju domovinu da ga ne doceka neki kreten sa pitanjem o Realu. I tako vec godinama unazad.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
U posljednjih 7 utakmica premierlige, 5 puta je bio proglasen igracem utakmice. Ovdje se ubraja i prosla utakmica protiv Swansea gdje je igrao 9 minuta.
Ne smijem ni pomisliti kakva ekipa bi bili bez njega. Covjek ne sa vrijedi kao pola ekipe, vec mnogo mnogo vise. Zbog toga, trebamo jos jednog ili dvojicu koji prave razliku u ekipi, da rasteretimo Hazarda te da napravimo ubitacan tandem u napadu.
Danas proiv New Castlea je imao rejting nevjerovatnih 9,9!
Jos jedna informacija. Stigao je Zolu po postignutim golovima za Chelsea.

Nadam se da ce postati legenda kluba, jer mu je mjesto pored Lamparda, Terya, Cecha, Makelelea i ostalih.

Realno ako ne ode poslije ove sezone onda ja mislim da je on nas do kraja.

Jer sada je bas u nevjerovatnoj formi, bas konstantno ubija i dosta odskace od svih ostalih suigraca na terenu. Da ima malo vise novinarskog hajpa i sminke oko njega, kao sto ima oko Neymara, pricalo bi se o trenutno najboljem igracu svijeta. Ovo sto pruza je nevidjeno dosad u Chelseaju.

Fazon je sto sve su prilike da unatoc tome ekipa dostize svoj vrhunac a nece se moci osvojiti veliki trofej. Za Premiership vec sada su male sanse, a i za Ligu Sampiona nismo ni medju 5 favorita tako da nam treba neko veliko cudo. Nazalost bojim se da smo ispucali te prilike i prvi put postoji ozbiljna opasnost da izgubimo Hazarda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.