Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Gledao sinoc na SK neki kao review nase sezone, i govori stari od edena, da mu je rekao da ce poslije tubizea i lillea, sljedeci tim u koji predje biti zadnji, a to smo mi :D

To je ustvari u ovome sto je chiba postavio, tema - Chelsea u premiershipu... Imate o edenu od 25 minute pa nadalje...

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Konstantnost, konstantnost, konstantost. Utakmice kao ove protiv Arsenala su pokazatelj zašto Hazard nikad neće biti zapamćen kao jedan od najvećih.

Lik je stvarno igracina kada igra onako kako zna. Ali ovo sto Igi govori je surova istina. Nas je najbolji igrac bez premca ali kad ti takav igrac odigra ovako kao danas, rezultat je ocekivan.

A nemoš očekivat od Hazarda da uvijek sve sam riješi, nije mu ovo bila najbolja utakmica ikad, ali realno nije imao podršku suigrača i teško je mogao sam nešto više...

Meni se baš čini obrnuto, da u "malim" utakmica mu fali konstantnosti, često ga nema, dok u velikim urakmica igra odlično. Pa u polufinalu FA Cupa protiv Tottenhama je imao gol i asistenciju, također je i u ligi protiv jakih uglavnom dobro igrao, zabijao je u obe protiv Citya, Unitedu, Arsenalu...

Kad se to stigo ozlijedit jebo ga pas i Belgija usrana.. Sranje mrtvo.

Al hajd ako bi nekako i u ovoj nesreci mogo birati vrijeme kad da se ozlijedi, onda je to sad odmah po zavrsetku sezone. Taman ce to signalizirati Upravi da mora pojacati te pozicije, a i on ce se ipak vratit valjda bar do septembra/oktobra.

Zvanično je, povreda članka, verovatno znači da ga nećemo gledati na početku sezone, još rok nije ni počeo, a izvesno je da ćemo u startu sezone imati problema.

hoce malo sutra, ova povreda mu je Bogom dana, nece morati vise mrdati svoje debele guzove. sad ce se jos udebljati, pripreme ce slabo odraditi

al opet, kad skontaš koliko su ga izmlatili toko cijele sezone, pravo je čudo kako je uspio sačuvati se od povrede.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.