Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Al najjače od svega je što fudbalski "znalci" tvrde da je to što je Hazard strpan u džep razlog za naš poraz.

Igrali smo mi i bez njega neke utakmice i pobjeđivali, realno da je samo on igrao protiv Uniteda, uz onako očajan ostatak ekipe, opet ne bi mogli ništa. Možda bi imali udarac u okvir gola.

A da ne spominjem koliko ga je puta Herera faulirao, tek nakon petog prekršaja dobio žuti lol. 

jao kako je ovo iritantno za poluditi, sjecam se davno kad sam je igrao fudbal, i jednu utakmicu imao kraj sebe ovako lika sto se zaljepi uz tebe citavu jebenu utakmicu, bukvalno te prati u korak, ne da ti disati, dodje ti samo da ga pukneš štocem.

Vrh

pogledajte naslov, Marka mesec dana posle naslovnice sa Azarom pušta ovakvu priču

Capture.jpg

A

t Real Madrid they were always fully confident in Marco Asensio's potential, but the confirmation of his value to the side has arrived ahead of schedule.

In fact, he is so far in advance of club expectations that players such as Paulo Dybala, Eden Hazard, Kylian Mbappe and Antoine Griezmann may no longer be a consideration for Los Blancos.

i ovu priču nećete naći podeljenu mali milion put garantujem 

znači Azar je bezveze učio španski hahahah

https://twitter.com/ChelseaFC/status/858293687239020544

imam utisak kao da nekome iz kluba nije legla Konteova izjava oko Azara pa su brže bolje to upakovali i izbacili na zvaničnom sajtu i gle čuda bez dotične dve-tri rečenice

lično, ne verujem da je Konte nešto loše mislio, prosto više čovek ne zna šta da kaže kad ga pitaju po milioniti put isto pitanje

na drugu stranu, desila se slična situacija na presu Totenhema kada je Poch reko otvoreno da ako je neko zainteresovan(za igrača) mora da da se obrati predsedniku kluba a ne njemu (pošto i Poch kao i Konte ima "titulu" head couch)

samo ne verujem da ovde ima mesta za primenu metoda analogije pošto je Poch neko ko radi na ostrvu dugi niz godina i upoznat je sa načinom funkcionisanja samog okruženja kao i samog Totenhema, dok je Konte tek došo a vidi se i iz ostatka teksta šta je primarni cilj a to je jačanje tima

• 2 sedmice kasnije...

http://www.skysports.com/football/news/11668/10873358/eden-hazard-believes-he-can-win-ballon-dor-playing-for-chelsea

Mustuluk rodjaci. :D 

A i sta ce ici? U Realu bi bio samo "jedan od" tamo njihovih Galaktikosa. Ja vjerujem da on kada je prelazio u Chelsea zelja mu je bila da se iskusa u Engleskoj, osvoji trofeje i onda predje npr. u Real ili Barcu. Ali mislim da mu se sada planovi mijenjaju, svidja mu se klub, navijaci, okruzenje kompletno, zivot u Londonu. Porodica mu je tu. Ovdje mu se otvara prilika da bude nesto posebno, da do kraja karijere napravi fenomenalne stvari, abd uzme i tu Zlatnu Loptu, osvoji Ligu Sampiona i jos mnogo toga, pa mozda postane i jedna od ikona kluba. Mozda se povuce kao najbolji igrac Chelseaja u historiji, ko zna. Ima prilika da bude jedinstven i zapamcen za sva vremena. U Realu to ne moze ostvariti, naravno moze napraviti mozda i vece uspjehe na individualnom planu, al isto tako znamo kako se moze grohnuti u takvom klubu i koliko su igracina oni upropastili, koliko ih tamo nije uspjelo.

Samo ti nama ostani zdrav majstore, volimo te!

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.