Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ista "igra" je i kada on "igra". :D

Hazard je prosječan, čak i ispodprosječan igrač.

Ajde ne seri molim te.Cuj ispodprosjecan pa Hazard je top 5 igraca na svijetu.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Mora puno vise, on je lider u ovoj ekipi i on mora vuci ekipu, ali vidi se da kad njega neide da smo prosjcna ekipa, izbaci Hazarda i negine nam europa liga.

Vidi ovog pokemona True Bluea. Daj ohani. Čuj prosječan. Hazard je top top top top top igrač, samo je lijen i to ga jebe. Nikad neće biti razina Messija i CR7. Samo zbog toga.

To je isto kao da pred kontrolni u školi ništa ne učiš i misliš dobit ću 5. Onda dobiješ 1. Messi i CR misle da će dobiti 5 ali i pored toga uče.

Malo u tvom stilu :D

Ajde ne seri molim te.Cuj ispodprosjecan pa Hazard je top 5 igraca na svijetu.

Samo u Realu i Barci ima više boljih igrača.

I True Blue dočekao najzad svoju priliku. :D Nije ga bilo nigde uopšte prošle sezone, i evo ga sad. Ne bih se čudio ni da je neko tipa Cae iza tog profila.

Što se Edena tiče, danas je opet bio naš nindža.

True blue ba napusi se kurca zuminog jebem ti alaha jos mi treba i da citam maloumne postove na forumu pored svega

True blue ba napusi se kurca zuminog jebem ti alaha jos mi treba i da citam maloumne postove na forumu pored svega

OK. Samo ga dovedi.

Mora puno vise, on je lider u ovoj ekipi i on mora vuci ekipu, ali vidi se da kad njega neide da smo prosjcna ekipa, izbaci Hazarda i negine nam europa liga.

Bravo Zemo.Pogodio si srž zaista.

Budi vodja jebem te malena.Barsa i kad nema igru i kad im ne ide probijanje bunkera,desi se Messi a samim tim i pobjeda.Isto vazi i za Real.

Glavni njegov problem je ljenost.Ne trci dovoljno i kao da odluta tokom utakmice.

Fizicki je totalno nespreman, a uz to sve lose ide, nista dobro ne moze. Samo ne znam gdje su u svemu tome ljudi koji bivaju placeni da odrze formu i fizicku spremnost. A isto tako gdje su ljudi koji kaznjavaju i daju ultimatume necemu takvom, poput klupe ili sta ja vec znam. Trgni se ba ili idi u kurac, niko nece zivjeti od stare slave. Prosla sezona davno zavrsena, pehar je davno proslavljen.

Čitajući vaše komentare došao sam do zaključka da je Hazard uvijek van forme.

Da nije Hazarda bilo mi bi prosle godine kurac podigli a ne trofej.Drugi dio sezone sam covjek igrao.Igra lose na pocetku ove godine ali ako itko zasluzuje da mu se dadne malo kredita onda je to Eden.Ispred njega su samo CR7 i Messi,niko vise!

... ali ako itko zasluzuje da mu se dadne malo kredita onda je to Eden.Ispred njega su samo CR7 i Messi,niko vise!

U pravu si, on i moze da dobije malo kredita, ali malo, zato se pre ove utakmice spomenula njegova nonsalantnost, ali ne moze imati pola sezone u ofsajdu. 

Spomenuo si Messija i Ronalda, pa Edena... ima tu istine,ali da Eden hoce da bude iza njih odmah, on bi bio. Kao sto neko rece, ova dvojica vanzemaljaca ce jednu, dve utakmice odigrati ispod proseka i zato ce sledecih 20 igrati kao navijeni, i posle tih slabih utakmica ce trenirati jos vise da se vrate u formu. E nazalost Eden to nece da radi. 

Jednom je bila fora " 2025 najbolji mladi igrac Eden" i nema daleko istine... on ima ogroman potencijal, ogroman talenat...ali nije spreman da ga unapredi i da ga dovede na najvisi moguci nivo i da bude konstantan. Jednostavno previse je lezaran tu i kao da je zadovoljan ovim sto je do sada postigao. 

Moze da bude takva igracina, samo da hoce. 

Moze da ima kredita zato sto nas je prosle godine vukao celu drugu polusezonu, ali on kao takav, kao igrac koji je iza "vanzemaljaca" mora da vuce ekipu i odmah na pocetku sezone.. Ni Messi, ni Ronaldo ne kazu osvojio sam prosle godine zlatnu loptu, pa sta sada ima veze, ne moram i ove godine.. oni zele svake godine isto, titulu najboljeg igraca sveta, e steta sto to Eden izgleda ne zeli. Oni se ne obaziru na proslost i zato su tu gde jesu, sa po 3,4 zlatne lopte u rukama, a mogli su stati na jednoj. 

Ajde Edene majku mu trgni se vise, budi vodja napada, budi onaj kada se tresu drugima gace kada stanes ispred njih. Ajde malo volje, malo zelje, malo ambicije.. pa za te pare bi svaki dan preorao teren, a na utakmici ne bi stao dok ne padnem na nos.

pa po svemu sudeći ne da mu se ni igrati. bogati braniti se stalno, i kada nešto napravi kao da ništa nije napravio. nema igre i jednostavno ne može igrati to trebamo shvatiti. šta mislite da fabregas i ekipa igraju da se dodaju da razigravaju malo da ne bi gledali i hazarda u prodorima akcijama. da ne bi davao golove i da ne bi asistirao? naravno da bi al mi nemamo igre i to je problem. počinjem se bojati da mu je ovo zadnja sezona u chelsiju. nažalost otići će negdje gdje se igra nogomet a ne znam kako bi ovo nazvao.

Ma meni se čini da njega mourinho sustavno uništava svojom igrom, lik mora igrati u obrani konstantno i naravno da se troši tako i da nema snage ni kreativnosti u napadu. Nezz jeste vidjeli da ronaldo ili messi igra obranu koliko ovaj mora, naravno da ne igraju ali zato u napadu su slobodni..

Ma kakav crni sistem,igra u odbrani ili slicno? Hazardu kad se igra i kad je u elementu ne moze mu niko nista.Sam ce sebi napraviti prostor i zabiti ili asistirati.Ovaj Hazard je neprepoznatljiv zadnje 4 utakmice.Koji mu je,jel ima neki problem? Pa Bolasiu otac umro prije par dana pa guli zemlju kad je usao sa klupe. Daj majstore trgni se i pokreni ekipu.Haj da on ne zna ili ne moze ko Willian ali lik je jebena masina,nezaustavljiv.Samo kada hoce i kada mu se igra.

Ma vi ste naivni ako mislite da je to tako, ne može ni on sam. Sustav igre takav da se igra defanzivno, a naprijed se oslanja na njegove individualne mogućnosti, naravno da igra negdje gdje je igra orijentirana napadački da bi bio 2x bolji, a da ne pričam o tome koliko može surađivati sa azpilicuetom... Azpilicueta bi trebao na desni bok, a baba na hazardovu stranu, baba je kvalitetan napadački sa dobrim centaršutom. I još sam primijetio da ove sezone hazard stalno nešto rotira, mislim i prije je ali ne toliko, mislim da gubi na energiji kada trčkara stalno po cijelom terenu, prvi korak mu više nije eksplozivan, treba malo kondicijski radit, tromiji je ove sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.