Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nažalost, neminovnost je da će on karijeru nastaviti vjerovatno u Realu ili PSG-u... Jer bolesni Real će poslat 150 miliona ako treba, a to naši sigurno neće odbiti. Pogotovo ako nastavi sa ovakvim igrama do kraja sezone i uzme nagradu za igrača godine.

Jebo vas ba Real koji su to oni kurac

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Zaboravili ste da Chelsea ne prodaje igrače koji su mu potrebni, koji su glavni u ekipi, nikada to nismo radili ;)  

Tako sve dok Mou i Roman budu htjeli Edena u ekipi, neće taj nigdje, osim naravno ako dođe neka bas astronomska cifra za njega, za koju npr možemo cijelu extra kvalitetnu ekipu sastavit.

Real jeste klub za kojim mnogi igrači sline, oni su ta šminka i ludilo, mene Real podjseća na neki reality show..

Što se Hazarda i Reala tiče, produženje ugovora Hazarda me je nekako navelo na razmišljanje da on možda i ostane puno duže nego što sam ja očekivao. Kada je napuštao Lille on je imao ponude svih top klubova pa tako i Reala, ali je ipak izabrao nas, jeste da smo tada osvojili LP ali i on i svi su znali da mi nismo u najjači klub, veliku lovu je mogao imati gdje god da je otišao, znači nešto ga je drugo privuklo. Mi ne znamo kako Hazard razmišlja, možda on razmišlja na taj način da ne želi da bude samo jedan u nizu kao što bi bio u Realu, već želi ekipu u kojoj će biti neko ko je igrač odluke, neko ko može biti lider ekipe, neko od koga se očekuje da nosi ekipu prema uspjehu, možda ne želi ekipu u kojoj neće smjeti ružno pogledati neke od manekena jer će za par sati već biti naslov u medijma da neko od njih dvojice mora napustiti klub, možda ne želi klub u kojem domaća publika zviždi ekipi nakon bilo kakvog kiksa, možda ne želi ekipu u kojoj se kapitenu bez obzira da li je napravio grešku zviždi redovno. Sve to ima svoje, opet kažem ne znam kako Hazard razmišlja..

Nismo nicija filijala nit smo kad bili nit cemo kad bit. Mi ovakve igrace nismo prodavali nit cemo...

Jebo te Real

Po meni će on ovdje jako dugo ostati. Voli klub, bar sam ja takav dojam dobio. Mislim da je unatoč LP, Didier ipak najzaslužniji za njegov dolazak. Ako se ne varam on je preko Gervinha došao do Edena jer u njih dvojica zajedno bili u Lilleu i tako ga nagovorio da dođe u Chelsea. 

Iako nije nista puno napravio do gola, opet kad su on i Willian imali loptu osjećao sam da jedino tada možemo nešto prema naprijed.. Nije danas bio onako raspoložen kao inače, ali asistencija je tu! :D

Od trenutka kada je stigao u Česi iz Lila, Eden Azar je kreirao 237 prilika za gol, više nego bilo koji igrač u Premijer ligi u poslednje tri sezone

A klubu na racun legne 200 miliona, dovedemo Oblaka i placemo jer zamenu za Hazarda necemo naci.

Onaj tvoj Depay? :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.