Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

O njegovim sutevima sam pricao pre godinu dana,  ako ne i jace... Treba mnogo vise da suta, ima precizan sut i dobar. Manje da komplikuje nekada sa driblingom i da opali loptu pa makar otisla na zadnji deo tribina. Samo to da popravi i to je to od njega. 

Da to radi imao bi 20 golova vec lagano,.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

O njegovim sutevima sam pricao pre godinu dana,  ako ne i jace... Treba mnogo vise da suta, ima precizan sut i dobar. Manje da komplikuje nekada sa driblingom i da opali loptu pa makar otisla na zadnji deo tribina. Samo to da popravi i to je to od njega. 

Da to radi imao bi 20 golova vec lagano,.

Slazem se.

jebes mi sve ako on ne uziva u Chelsea, ali ono bas uziva. Kakav je lik aahahah

šteta,ŠTETA što nemamo bolji youtube kanal,da se ne izbacuje više materijala

gledao sad Friday night live sa zumom i remijem,tačno se vidi kako je remiju teško što ne dobija više prilike a dao bi sve za klub,da je spreman da sedi na klupu i pogine na terenu za jebanih 10 min

a ono voditeljka par puta pomene kako je zuma ove sezone procvetao,dobio puno prilika a onda remija iskulira i gle čuda sad da "golčinu" za pobedu,

ne volim one otrcane fore "volim ovaj klub,igrače" al u tom trenutku mi je tolko bilo drago zbog njega ,jest izjavio je da je došo u klub pre svega zbog trofeja al vidi se kolko nije sujetan,pomenuo drogbu,kako mu je davao savete na treningu...

Remy schurrle mata
Takvi nam igraci trebaju sto se bore za klub a ne za pare. Nikad necemo bit dominantni sa placenicima.

Imamo ih par trenutno al previse je paredzija

Joj kad čujem tu priču kako se jedni bore za klub a drugi samo za pare, naježim se, svi oni jarane igraju za velike pare i svakom od njih je bitno koliko im stiže na račun, to je posao kao i svaki drugi..

Vjerovatno ovi što se bore za klub dobijaju platu u kruškama i jabukama, i alergični su na dodir sa parama.

Joj kad čujem tu priču kako se jedni bore za klub a drugi samo za pare, naježim se, svi oni jarane igraju za velike pare i svakom od njih je bitno koliko im stiže na račun, to je posao kao i svaki drugi..

Vjerovatno ovi što se bore za klub dobijaju platu u kruškama i jabukama, i alergični su na dodir sa parama.

Daniel Agger.

Azar je najbolji igrac ove sezone u PL,ali ja nisam siguran da ce on dobiti to priznanje!

Kejn se forsira vec u javnosti,poznata je Engleska propaganda oni vape za novom zvezdom domace proizvodnje,bojm se da bi Azar mogao ostati bez te nagrade,ono sto pojacava moju sumnju da Azar za 3.godine koliko je u PL nikada nije dobio nagradu za igraca Meseca,cak je i Murinjo negodovao!

bale___suarez__hazard__1_.jpg

Statistički, ima nekoliko parametara koji mu idu u prilog kada se govori o igraču sezone.

Znači Hazard ako dobije ode u Španiju na leto, ako je sudeći po dvojici prethodnika

IGRAČINO ! ! !

MORA UZETI NAGRADU NAJBOLJEG IGRAČA LIGE ! MORAMO OSVOJITI PREMIERSHIP AKO NIŠTA ONDA ZBOG OVOG MOMKA!

Danas sve na njegov pogon.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.