Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nema veze defanziva s tim, jedina zamjerka u Edenovoj igri je sto uzima premalo suteva. Bas premalo.

istina,iz jedno ugla,to je pozitivno,sa druge strane negativno,nije sebičan lik,nije egoista,epicentar sunčevog sistema 

volim ga takav kakav je,ne kmeči,kuka,radi svoj posao

da raste i napreduje to se vidi,naš najbolji igrač ove sezone

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ma ne mogu mu nista ozbiljno kenjati, mislim, momak igra skoro sve tekme od prve do zadnje minute, redovno ga biju i toliko je genijalan s loptom da mi postalo normalno kad predje trojicu.

Nadam se da ce i to malo drskosti, samo malo, doci s vremenom jer napreduje svakako otkako je dosao.

Neki znaju izmislit gol i kad ekipi ne ide, al Azar nije jedan od tih majstora.

Ako itko moze izmislit iz nicega moze Eden jucer Oscaru namjestio cistu sansu.Pa protiv Whu kada je Ramires namjestio itd. Da ne nabrajam

Mislim da je Azar i te kako jedan od tih igraca kooji mogu jednim potezom da rese utakmicu odnosno nameste/daju gol, siguran sam da je Azar u Barseloni umesto Mesija ili Realu umesto Ronalda ne bi imao nista slabiji ucinak od tog dvojca... 

Jednostavno u Celsi igra vise timski, ne oslanja se na individualce.

Ma samo da više uzima šuteva, jbg to nam je potrebno, jer vidimo da ostali igrači trenutno nisu u stanju prelomiti utakmicu jer im je forma u kurcu, jedini igrač koji je koliko tolio drži formu je Hazard. U prvom dijelu sezone to nije bilo potrebno jer je ostatak ekipe igrao puno bolje, a sada nam je potreban sebični Hazard koji će rješiti utakmicu jer on to može.

Svi bi mi da on bude nas CR7 ili Messi, da sam resava meceve kad ekipu ne ide. 

Esencijalna razlika je u tome sto u slucaju pomenute dvojice, celokupan tim radi za njih, svaka je lopta njihova, svi igraci se krecu tako da se njima otvara prostor.

Ovde je situacija potpuno obrnuta. Eden sve mora da radi sam... Da uzme loptu, predribla celu odbranu i zavrsi akciju.

Kretnja bez lopte u zadnjoj trecini terena nam je kriminalna. Kad on krene da dribla u sredinu, spic mora da utrci izmedjju stopera a suprotno krilo izmedju beka i stopera i tako otvori prostor za sut ili ponudi opciju za zadnji pass.... To se jako retko desava. Jednostavno, nasi ovanzivci su i previse staticni. U takvom okruzenju, igrac kao Hazard ne moze da zasija punim sjajem. 

Perverzije kakve bi pravio s Barceloninim ili Bayernovim napadacima bi bile brutane.

a ono dodavanje Oskaru ti je promaklo 

Mislim sve sam da uradi, bez oslanjanja na panja :D 

Kad sam bio klinac u dvoristu sam imao sa jedne strane kucu, sa druge ogradu, sad centarsut mi je bio da pogodim vrh ograde i onda da je zveknem glavom (loptu, ne ogradu), e ta ograda je bila daleko korisnija meni tada nego da se Oskar sa mnom igrao fudbala :D

Kad sam bio klinac u dvoristu sam imao sa jedne strane kucu, sa druge ogradu, sad centarsut mi je bio da pogodim vrh ograde i onda da je zveknem glavom (loptu, ne ogradu)

Neprocenjivi momenti, neprocenjivi....

I ja sam prije govorio to, al jebote šta hoćete.. Ja se njemu divim kako ne udavi onog papka Williana kad mu namjesti šansu a on vrati povratnu na našu polovinu .

Igrac sezone u PL 100%,samo se bojim ako Kejn uvali nekih 20-25 golova do kraja proglasice njega za igraca sezone ipak je Englez zna se kao ide propaganda na ostrvu.

Kome on ovo ? :S

Zoumi i Remyju.

Što se tiče njegove igre, odlično on igra, samo što kad uzme loptu, nosi, nosi i nosi, pa brate dragi nosi je kući sa sobom, hoćeš li ošutat jednom jebo ga pleme?

Majstor,uvijek je na nivou konstantan pored gola imao dobar pas Cescu na pocetku drugog poluvremena IGRACINA

Zoumi i Remyju.

Što se tiče njegove igre, odlično on igra, samo što kad uzme loptu, nosi, nosi i nosi, pa brate dragi nosi je kući sa sobom, hoćeš li ošutat jednom jebo ga pleme?

Evo ga brate ošutao i to slabijom lijevom i odma' pogodak.
Definitivno treba uzimati više šuteva

Bojim se da mu ne dopizdi ovakva igra i neki od suigrača koji očito ne da nisu na nivou, nego poništavaju dobre stvari koje on odradi.

kolko sam ga gledao po onim emisijama,čini mi se da baš gotivi ekipu,da je opušten skroz,možda će da zvuči otrcano al bar meni se čini da je još uvek na zemlji,nije nadmen,arogantan kao ronaldo ,da sad dodje opsuje publiku ,stavi sebe u prvi plan,baš zato sam ga i zgotivio,pogotovo ove sezone kad se vidi kolko radi za ekipu u svakom pogledu

jbt,pa lik gleda Naruta,gde može biti loš čovek,daj ti samo njemu trofeje,pojačaj sledeće godine još ekipu i biće sve ok

jedino,jedino kad je videlo nezadovoljstvo kod njega to je par rečenica o Toresu (izmedju redova)

ne znam dal se o tome ovde pisalo,ne mogu se setiti ali pomenuo je Azar da mu je laknulo kad su doveli Kostu,kako se sad može skoncentrisati na to da njemu kreira priliku

izgleda da je u ekipi vladalo baš veliko nezadovoljstvo zbog toresa iako se o tome nije javno pričalo 

Kraljina. Samo nek suta, nek uzima 10 suteva po tekmi, niko mu nista nece reci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.