Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Udvajali su ga konstantno, ali ni on nije pokazao neku zelju za naprijed. Ne shvatam. A cim je iz udvajanja jedan igrac otpao, Hazard je napravio priliku. Onaj sut Drogbe...

Laganezi tekmu odigrao, Mourinhovski :D

“I’m very happy. One day I want to be the best and what I did this season is play very well, Chelsea played very well. I don’t know if I deserve to win but it is good for me. It is good, it is better to be voted by the players - they know everything about football. This is good. I’m very happy.” 
“We are almost champions, maybe this is the key. Last season we finished third and this season we have an opportunity to win the league. This has changed from last season.

“I continue like I did last season - I try to be the same. I try to score more goals than last season. Personally I have played a good season, I have been there in the big games and I scored a lot of important goals, this is why I’m better this season.”

Bravo!  :sal2:

“I’m very happy. One day I want to be the best and what I did this season is play very well, Chelsea played very well. I don’t know if I deserve to win but it is good for me. It is good, it is better to be voted by the players - they know everything about football. This is good. I’m very happy.” 
“We are almost champions, maybe this is the key. Last season we finished third and this season we have an opportunity to win the league. This has changed from last season.

“I continue like I did last season - I try to be the same. I try to score more goals than last season. Personally I have played a good season, I have been there in the big games and I scored a lot of important goals, this is why I’m better this season.”

Bravo!  :sal2:

Sve je lepo obrazlozio ali sledece sezone mora da rokne 30.komada on to moze.

Bravo igracino!Najzasluzni sto cemo postati prvaci  :sal2:  :sal2: .

Hazard je uzor svima onima koji teze ka uspjehu a da pritom ostanu skromni, da ih novac ne promijeni . Divim se ovom covjeku. Jos uvijek cvrsto stoji na nogama. Golden boy, kao što kaže Mourinho. Zasluzeno najbolji igrac Premierlige.

Bravo Majstoreeeee. Totalno zasluzeno. 2 godine zaredom dobija priznanja. Prosle za najboljeg mladog i ove za najboljeg. Bravo Edene. Zadnjih 6 godina,5 puta kupi nagradu za igraca godine u svojoj ligi, da li mladog ili uopste. Cestitke maksimalne.

https://www.youtube.com/watch?t=17&v=oS8j8_pi9jo

Za dvije godine neka to bude Zlatna lopta u plavom dresu.

Hazard je uzor svima onima koji teze ka uspjehu a da pritom ostanu skromni, da ih novac ne promijeni . Divim se ovom covjeku. Jos uvijek cvrsto stoji na nogama. Golden boy, kao što kaže Mourinho. Zasluzeno najbolji igrac Premierlige.

Druze to je zbog toga sto je iz normalne porodice,i ono sto je bitno mald se ozenio dobio decu pa je njegov zvot otisao u drugom pravcu.

11174930_10203879779627084_1138628857308

Ono sto mene najvise impresionira kod ovog genijalca nisu statistike,vec ocjena golim okom.Nase oko je najbolje mjerilo kako igra ovaj momak.A zaista ga je milina gledati.

• Autor

Kakvi idioti, daju Balea za Hazarda.

A Mourinho fino rekao po 100 miliona za svaku nogu ili 100 miliona + jedan od 3 najbolja igrača Reala.

Ne znam dal' je Bale u top3 al' po ovoj logici može ga Real dobit za Balea + 100 miliona funti. A kakve su budale ne bi me čudilo. Što se mene tiče, može odmah tako.

Ne bih da dao ni za Balea, Ronalda, Jamesa i 200M.. Jednostavno ne postoji cifra ni igrač za kojeg bi ga dao, uvukao mi se pod kožu. Sviđa mi se igra, sviđa mi se ponašanje na terenu i van njega, zrači pozitivom, kad god daje intervju smije se, zajebant je, skroman..
Nadam se da će postati legenda kluba

King

reLina slika i prilika :D

U pravu su.. Nezadovoljan igrac nije isto sto i zadovoljan. Tako da, sva sreca, Eden je zadovoljan, bar tako prica, pokazuje i ponasa se tako. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.