Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Zola "This year, compared to previous years, he has been more decisive. He is growing up and he is learning to use his qualities in an effective way. A lot of this is down to him but also to Jose, who is probably teaching him to be more effective."

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ocjena sezone : 8.5

Iza Azara je jedna sjajna sezona, sezona u kojoj je pokazao da posjeduje kvalitet. Mnoge meceve je rijesio na svoj individualni kvalitet, tokom citave sezone bio je najveca pretnja protivnickoj odbrani. Steta samo sto svoj kvalitet nije pokazao i u evropskom takmicenju. Moze Azar jos bolje, ali i ovo je odlicno za sada.

Koliko god su Costa,Terry,Fabregas i ostali zasluzni mora se ipak reci da je ovaj momak najzasluzniji.Covjek je alfa i omega ovog tima.Hajd sto je vec najbolji vec je toliko mlad da moze igrati jos najmanje 7-8 godina na top nivou.Nadam se da ce ostati ostatak karijere u svetom dresu,postati legenda kluba i donjeti jos mnogo mnogo trofeja nasem klubu.I ako Bog da pokupiti i nagradu za najboljeg igraca na svijetu osvajanjem titule lige prvaka.Bravo momcinoooo nasa,spasioče,mađioničaru...BRAVO. ^:)^

Kad je uzeo loptu da šuta penal imao sam neki osjećaj da će mu golman odbraniti.

Golman je odbranio, ali loše. 

Eden Hazard je bio jedini igrač Premiershipa koji je sve do ove utakmice imao ocjenu iznad 8.

Trenutno je 7,99 pa je i dalje najbolje ocjenjeni igrač lige. Iza njega je Alexis zatim naš Cesc.

To je način kako se zaustavljaju Edenovi penali. Rekao sam već prije, samo treba ostati u sredini do kraja, ne smiješ se baciti dok ne šutne. Sad da su ostali golmani pametni pa da iskopiraju ovo danas i Eden bi počeo promašivati puno više penala jer je njegov način izvođenja prilično riskantan. 

A da vjezba mozda Ballackov projektil i Ronaldinhovu preciznost, a svoju smirenost? :D Meni se svidja njegov nacin, samo sto ako vec ceka golmanov potez moze tu loptu da osuta blize stativi ili barem malo jace

Definitivno jaka, visoka i malo u stranu. Formula za nikad promasen penal. Ronaldinho tata

Zato je Lamps bogami bio Bog penala. Iako je uglavnom sutirao u golmanovu desnu stranu, taj kad opali, nema tog golmana koji moze da brani. 

A za Edena ne brinem, inteligentan je on, smislice nesto novo. 

Bilo je za očekivati da mu neko odbrani penal sa obzirom na koji načih ih izvodi, jednostavno način na koji on izvodi penale je sa dosta stila ali i dosta je rizika. Ali mislim da mu ovaj penal neće promjeniti način izvođenja..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.