Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Sto kaze Mourinho, Eden se ne valja na travi, zato i ne dobijaju zute kartone za startove nad njim. Kao sto kaze Mou "That kid is pure". 

Edene moras malo folirati za svoje,a i za nase dobro... ne zbog iskljucenja, nego zbog toga da ne ostanemo bez tebe.

To je Eden Hazard, gospodo. Kakav igrač, velemajstor ove igre. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što igra za moj klub i što će abd postati njegova legenda.

Mada se slažem da je onu šansu pred kraj trebao uzeti sam i zakucati loptu kroz uši golmanu.

Jebeno fantastičan, prekuco igricu, jbt kakav masakr je napravio u onoj akciji kada je Ramires pogodio stativu.

Kod one zadnje prilike je proradio njegov osjećaj da uljepša akciju što mu se često dešava, fali mu malo one sportske sebičnosti.

Ja sam 99% bio siguran da će on u onoj šansi šutat i pogodit, ali jbg.

Uz Thibauta igrač utakmice, fantastična igra, opet fauliran milion puta, pucao je, zabio je, mogao imati i 2-3 asistencije da je bilo sreće, a što se tiče onog dodavanja Willianu, ne slažem se nimalo s vama. On je napravio odlično što je dodao loptu jer to je teška situacija za zabiti gol iako se možda na prvu nije činilo tako, ali golman se fino raširio i pokrio kut, a bilo je i igrača oko njega, ovako je dao prekrasnu loptu Willianu koji je također odlično pucao, ali nije bilo sreće

Jedino dobro kod Willianovog šuta je to što je išlo u okvir, od 7,35 on je pogodio u tih 35+ to gdje je bio igrač. Ono bi i Mikel skucao :)

Usrao je s pasom Willianu definitivno. Imao je 1na1 i odlicnu priliku da puca s 12-13m, napravio je korak dva viska i onda zakomplikovao. Ja vjerujem da se Willian nije ni nadao tom pasu toliko, ukazala mu se prilika morao brzo reagovati i jbg pogodio odbranu. Ovako isto smo i mi prije neko kolo sacuvali gol, kad je Baneta pogodila lopta. A s druge strane uz golmana najzasluzniji za 3 boda tako da boli nas kurac.

Igracina je samo takva, ali mu treba Jose ukazati na manje komplikovanja i malo vise sebicnosti. 

Kada je dodao Willianu usrao je. Zavrsi je jebo je ti. I jos jedna situacija kada je zalamao a mogao je opucati iz prve na pas Fabregasa ako se ne varam ili Coste, ne znam, pored ovakve utakmice ne mozes sve popamtiti. 

Dragulj nas, nadam se da ce ostati sto duze kod nas i podici trofej najboljeg igraca sveta, malac zasluzuje. 

Od prosle sezone je mnogo napredovao i konstantniji je.

Meni ne smeta sto je dodo, dapace, Willian je bio u boljaj situaciji al' ko bi reko da je sposoban ono promasit.

Kakav ples s loptom. Vidiš prefinjenost u njegovoj igri samo dok kežualno vodi loptu. Nestvaran igrač.

Samo mu treba malo drskosti u svakom smislu počevši od pritiska na sudije. Momak dobije batine i odmah ustane i nastavlja da igra i to je najveći mogući fer-plej ali danas samo dajveri prolaze dobro tako da bi trebao odmah ustajati i jebati mamu sudiji nakon svakog jačeg kontakta. On čeka da to sudija sankcioniše, što bi i bio red, a pošto ne sankcioniše onda se iznervira i napravi prvi faul na tekmi i odmah dobije žuti. Apsurd.

10502217_813605612085461_164969422036852

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.