Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

100 milki, za te pare dovedemo Sterlinga, Reusa i još nekoga.  Naravno, niko nije kao Eden i definitvno teško bi ga bilo gledat u drugom klubu, ali ogromna lova je ogromna lova, a dovesti Sterlinga Reusa i još malo dodati pa  Iscoa dovesti i imaš kompletnu trojku iza Coste, bili još jači nego sada, a mnogo nebi osjetili u finansijskom smislu..

Mislim da se raspravi o EVENTUALNOM transferu Hazarda još uvijek ne treba davati puno prostora, mislim da je Hazard još najmanje dvije sezone kod nas, znači to je minimum.

Produžio je ugovor na još pet i po godina prije par mjeseci tako da ne shvatam priču oko njegovog odlaska ozbiljno, a produđenje ugovora na više od 3 godine znači da klub i igrač imaju u planu neku zajedničku budućnost i da se slažu oko ambicija i ciljeva kluba u budućnosti.

Kada se uzme u obzir njegov kvalitet i godine, jasno je da su šanse da se za njega pronađe dostojna zamjena nekih 2%, igrači kao što je Hazard ne ne dovode svaki dan i velika je stvar što ga imamo priliku gledati u dresu Chelseaja.

Kada(ako) bude napuštao klub treba uzeti dušu klubu koji ga bude kupovao, ispod 120 miliona funti ne treba počinjati razgovor.

Kažem opet, mislim da je Hazard sa nama još najmanje dvije sezone.

Nije mene toliko strah njegova odlaska, jer njegovim odlaskom bi dobili 100 milijuna eura (iako je realno Hazard nenadoknadiv kao i CR7 kao i Messi). Problem je u tome što se ja brinem kako bi mi potršili tih 100 mil eura. Imam osjećaj da bi Mou u klub s tim novcem naštancao 5-6 njegovih retardiranih Brazilaca i to bi bio belaj.

Tacno ne znam, pojam Mourinho i ovakvi brazilci mi ne idu nikako zajedno. To mi je najvece cudo sto ne posuta to

Mislim da je od Chelseaja teško kupiti igrača takve klase, kao što je teško Barci i Realu oduzeti njihove najbolje, nije da Chelsea nema financija... Jedino ako dođe do neke lude ponude, ali mislim da opcija prodavanja Edena je vrlo teško izvediva, ne samo zbog financija nego i zbog kluba. Mislim da Chelsea zarađuje ogromne pare od prodaje njegovih dresova pa i stadiona, zbog takvih igrača se prodaju ulaznice.. Kada bih ga prodali mislim da bi klubu popularnost među navijačima pala za 50% a svi oni žive od navijača, tako da mislim kako prodaja nije moguća

Chelsea forward Eden Hazard is not going anywhere, manager Jose Mourinho has warned Real Madrid.

The Belgium international has lit up the Premier League this season, recording 18 goals and 10 assists to help the Blues close in on securing the title.

Madrid Castilla coach 
Zinedine Zidane confessed on Wednesday that he is "keeping an eye" on Hazard's progress at Stamford Bridge but Mourinho is adamant that his star man will not have his head turned.

The Portuguese told reporters: "He just signed a new contract. We didn't put a gun to his head.

"He likes Chelsea, he likes the team, he likes the league. He made a commitment to the future of the team by signing a very good contract. I don't think he's interested in going. I don't care [about Zidane's comments]."

Asked how much Hazard is worth, Mourinho replied: "That's a good question. I have my idea about it."

Prevedi + Objavi = $$$$$

"...so I am comparing him to Arjen Robben, Thomas Muller, Neymar, Gareth Bale and James Rodriguez.

Right now, the stats show Hazard to be at the bottom of the group,..."

WTF!!

Bunkerinjo postavio cenu za Azara.

100 miliona funti za jednu nogu, 100 miliona za drugu i jedan od trojice najboljih igrača Reala.

Uh, koliko sam udaraca dobio u karijeri... I zato sam siguran da neću igrati do 36. godine..., dodao je Eden Hazard, najfauliraniji igrač Premier lige

Eden Hazard najveći je favorit da večeras osvoji nagradu igrača sezone u Premier ligi. No, osim što je najbolji, on je i najfauliraniji igrač engleske lige!

Njegov trener Jose Mourinho više je puta ukazivao na to, razmišljali su i o većim štitnicima, prozivali suce i ligu da zaštite igrače... A što sam Belgijac kaže na to?

"Mislim da baš i neću igrati do 36. godine, jer počeo sam rano, a dobio sam toliko udaraca... Naotečen sam poput nekog starca!", rekao je za Sport Foot magazin.

Hazard ima 25 godina, a osim što je pretrpio najviše prekršaja, uspio je imati i najviše driblinga u ligi!

"Ne odgovaram na provokacije. Otkako sam počeo u Lilleu, uvijek sam trpio mnogo prekršaja i naučio sam živjeti s tim. Dva-tri dana nakon utakmice boli me cijelo tijelo, ali fizioterapeuti su zato u klubu pa me srede."

"Da, navikao sam da me tuku, ali to je pokazatelj da sam dobar i da suparnici misle da me jedino tako mogu zaustaviti. Najbolji na svijetu? Ne, Messi i Ronaldo su 'vanzemaljci', a i Robben, Ibrahimović i Ribery sigurno su ispred mene", priznaje Hazard, koji je kao dječak trenirao i džudo.

No, njemu je tek 25 i najmlađi je u društvu s kojim ga uspoređuju. Dakle, Zlatna lopta ga čeka. I neće morati čekati 36. godinu da je osvoji...

Nije mi jasno kako je Neymar uspio ovako odskočiti. Kao da ga je zaista nešto nevidljivo iz neke druge dimenzije udarilo.

Nego jel službeno Hazard najbolji igrač lige?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.