Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Pocitao sam neku izjavu vezno za Azara nekog bivseg fudbaler,fino objasnio za Azar treba da igra iza napadaca bio bi jos opasniji i produktivniji sto se golova tice.

Pocitao sam neku izjavu vezno za Azara nekog bivseg fudbaler,fino objasnio za Azar treba da igra iza napadaca bio bi jos opasniji i produktivniji sto se golova tice.

Ne bi to bilo lose, sigurno bi bio bio bolji od Oskara, ali njemu je idealna pozicija levo krilo kad krene da lomi kicme kad ulazi u sredinu uhhh :hljeb: peverzija. A i ne smem da zamislim na sta bi nam licila krila sa igracima koje trenutno imamo kad bi on igrao na sredini, ionako je on jedino normalno krilo koje imamo ostali su paraolimpijci :D

Ne bi to bilo lose, sigurno bi bio bio bolji od Oskara, ali njemu je idealna pozicija levo krilo kad krene da lomi kicme kad ulazi u sredinu uhhh :hljeb: peverzija. A i ne smem da zamislim na sta bi nam licila krila sa igracima koje trenutno imamo kad bi on igrao na sredini, ionako je on jedino normalno krilo koje imamo ostali su paraolimpijci :D

Kupiti ovog Dybala iz Palerma,staviti ga iza Koste i resili sve problem.

I kako ga ne voljeti? :D
Garantujem, nek ostane u klubu još barem 5 godina i postaće najvoljeniji igrač u historiji kluba.

Uz Zolu tehnicki najpotkovaniji igrac koji je nosijo PLAVI dres sigurno!

• Autor

Počelo je.

Prvo Zidane izjavljuje da mu se Hazard sviđa više od Ronalda i Messija. Kad uzmemo u obzir da se uveliko priča da će zamijeniti Ancelottija na klupi Reala, dovoljno je spojiti dva i dva.

Onda L'Eqipue piše večeras da su spremni prodati Balea Unitedu za nekih 80-ak miliona funti, a da bi onda te pare uložili u Hazarda. Biće ovo zanimljivo ljeto.

• Autor

Naravno da bi ga prodao. Svaki igrač ima cijenu, a za pravu ponudu ne da bi ga prodao, već bi ga morao prodati. Jer u ovim situacijama kad stigne jaka ponuda, to istovremeno znači da se igraču ponudi neka ogromna plata (tipa 250.000€ sedmično + što su u Španiji puno manji porezi), i imaš situaciju da igrač želi otići, a ti ga ne želiš prodati, i dobiješ nezadovoljnog igrača tj. gubiš na svim poljima. Ovako, uzmeš dobru kintu i dovedeš dva dobra pojačanja.

• Autor

Dobro sad, lupio sam cifru... Uglavnom bi u Realu zarađivao tj. dobijao na ruke (kad se odbiju porezi) barem 30% više para. A što ne bi krenuli po njega ako prodaju Balea? Jeste on lijevo krilo, ali igrao bi i on na desnoj strani bez problema. Uparit njega i Ronalda, kuš bolje.

Ma znam ali ja trenutno ne znam ko bi mogao zamjeniti naseg Edena.Barem po kvaliteti pa taman nek su to i 2 igraca.Ja ga licno ne bih dao ispod 150 miliona pa kud puklo da puklo :D

znaš zašto zato što mi nikad do sad nismo prodali najbolje igrače,računajući period od kad je Roman preuzeo klub

*izuzetak je bio Roben po mom mišljenju (koji je bio vrh igrač) naravno ne može da se uporedi sa sa Azarom ali ponovo je bio dobar igrač i prodat je zato što je Otac izgubio strpljenje sa njim i njegovim povredama

*prodat je Karvalja,pazi ponovo Realu što je bila velika greška,al ajde

to su mi jedini izuzeci kad smo prodavali prvotimce i baš su gle čuda završili u Realu

Az mu je glavni igrač koji nam i dozvoljava da igramo bunker svake nedelje,da bi ga prodali mora mnogo stvari da se poklopi

• da real proda veliko ime(ovi pucaju na bejla a sky je preneo da je junajted krenuo po dapaja,to što skols i kakvi stručnjaci trpaju belja u prvi plan to je drugo pitanje)
  • da pošalje ponudu verovatno preko 100 milona(obori transfer rekord)
  • da sam igač želi da promeni sredinu
  • plus dodatno da mi imamo dovoljno vremena da nadjemo kakve zamene a nismo klub tipa liverpul koji će kupiti bilo šta,ponovo bi tražilli vrh koji bi nas vodio do titule

znam da će se ovo pitanje postavljati svake godine al 100 % sam siguran da nas neće napustiti na leto a šta će se dalje dešavati to ne znam

I ja mislim da ce ostati kod nas barem jos 1 sezonu,smijem zivotom garantovat.Uostalom mislim i da se Roman tu pita dosta jer ne vjerujem da bi on kao zaljubljenik u fudbal volio nemati ovakvog majstora u svojoj ekipi.Tako da sto se para tice tu Hazardu nece faliti.Jedino ovo ako bi on kojim slucajem zazelio novi izazov,novu sredinu ili tako nesto ali sumnjam jer je ovdje alfa i omega u ovom timu,ima dosta prijatelja,suigraca koji pricaju isti jezik itd...sve to ima ima veze kada je sreca igraca u pitanju.

Prodano Hazarda za 80 mil funti i dovedemo dva govneta precijenjena (citaj dva Brazilca) tipa Kenedy, Nathan, Firminho, Taison i tako ti debili klase Williana Oscara i Ramiresa. Neka hvala. Nemojte. Neka Hazarda. Najiskrenije duplo vise vrijedi od citave reprezentacije Brazila (samo oduzmite Neymara tu). A znamo ako on ode doci ce nam novi Oscari. A ja se najezim odmah.

Ma ne treba ni razmisljati o prodaji Azara ma kolike pare bilo ko da ponudi. Trenutno ne postoji igrac koji je dovoljno dobar da ga zameni(osim Mesija i Ronalda, ali je nerealno dovesti nekog od njih iz mnogo razloga). Jednostavno ne postoji zamena za njega. Jedino mozda bas kad bi dali 150mil pa da dovedemo 2 igraca kao zamene tipa Rojs, Bejl, Sterling, Grizman nekog od njih ali i pod tim okolnostima ga se ne bi lako odrekao.

Možda je jedina prednost u svemu tome što Hazard nije Latin. Jedini je nepisano pravilo da svaki poželjeni Latin završi u Realu / Barceloni, jer im je to najveći san.

Ja vjerujem da postoji mogućnost da ih Hazard odbije. Ne bi bio prvi igrač koji je to uradio. Koliko je samo puta Real slao ogromne ponude za Tottija ili Gerrarda, nikad im ni na pamet nije bilo da odu. Doduše oni su simboli Rome i Liverpoola, čitav život su u tim klubovima. Ali ja vjerujem da Hazard ih ipak može odbit.

Jedna zanimljivost vezena uz ovaj 'mogući' transfer, Edenov najdraži igrač je Zidane, to je nekoliko puta izjavio.. Nadam se da to neće i ne može biti presudno. Ja sam siguran da je još minimalno godinu dana naš, a nadam se i više jer mi se uvukao pod kožu, a vjerujem i većini vas, baš bih volio da ostane do kraja karijere kod nas

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.